Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
še pred testom, vas vse tja napotim
. Ampak sigurno nisem noseča, če sem šele imela M in konec tega tedna, verjetno vikend, bi naj šele bila O. Ali se je pa zgodil kaki čudež
. Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj?
... jezna, zalostna... pa kr razmisjam da je ziher kej narobe ker sva ta mesc res tko dobr vse na tajming nardila... pa se boli me ko hudic, tok da trenutno malco v sluzbi prezivljam zvita v klobcic v eni od učilnic... d best.

bo se lepse :)
, čeprav mi ne rata čist
Upam da ti uspe čimbolj odmislit. 1 leto je kar dolga doba čakanja.. Kaj lepega si privošči, da se malo pocartaš in srečno!
. Sem kar malo jezna da se nisva bolj potrudila.. mah.. no mogoče je kakšen vztrajnež le preživel do O, bomo videli.