Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
se s svetlobno hitrostjo bližam številki 36, imam pa enega sončka že doma. Ja res je naredit otroka cel projekt. Čeprav nama je v prvo uspelo zelo hitro in sploh nisem bila nič napsihirana, tudi celo nosečnost se nisem čisto nič sekirala, res vse ful na izi, zdaj pa tako
nikoli si ne bi mislila, da bo v drugo toliko težav in psihe, pa da se bo takooo vleklo vse skupaj
najboljša rešitev pa bi bil plusek

, ki pa se žal ni končala srečno. Zaradi vsega tega sem še bolj napsihirana in v strahu, saj me neizmerno skrbi, da spet ne bi bilo vse ok. V eno se mi v glavi ponavljajo besede moje G, ko mi je na 1. pregledu povedala, da ni utripa.
sploh prišli, ko pa ju bom zagledala pa se bo začela nova preizkušnja + novi strahovi. Poleg tega tudi nimam nobene prijateljice, ki bi dala tako izkušnjo skozi, ker je večinoma (tistim, ki imajo otroke) uspelo takoj in se vse srečno končalo. Zato mi je pa v redu, da imam ta forum, da se vsaj tukaj lahko malo izpovem
in če do julija ne bo kaj, mi naredi preiskave naprej. O testi ti povej kdaj naj bi bila O, ni pa nujno da nastopi. Lahko se vse pripravi, jajčece pa se ne sprosti. To pa veš samo z bazalno temperaturo ali UZ. In je rekel, da se menda po vseh teh testih potem preveč obremenjujemo. Ampak meni osebno je pa pomembno, so mi pomagali, da sem potrdila kar sem mislila in s tem še bolj spoznala sebe.
sploh pa sem od kar prebiram ta forum, ugotovila, da je vse ceč mladih punc, ki imajo težave z zanositvijo, tako da včasih leta res ne igrajo glavne vloge.
MAJ
začela, tako da lahko grem veselo v majski krog
pa še nimam.