|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varanje??
25.9.2005 12:49:37   
Anonimen




Danes sem v moževem telefonu čisto po pomoti našla sms s čudno vsebino. Pisala mu je nekdanja sošolka, vsebina pa je bila v stilu, da ga pogreša, da bi se želela stisniti v njegov objem ipd. lahko si predstavljate, da je bil to totalni šok zame, saj sem mu brezpogojno zaupala, nikoli nisem podvomila vanj in nikoli spraševala kam in s kom gre. Zdej pa to.. Poleg tega sem v 8 mesecu nosečnosti in si res nisem mislila, da bi se kaj takega lahko dogajalo sedaj. Potem sem šla pogledat še izpise klicev in ugotovila, da je teh sms sporočil precej, nekaj na dan.
Njegova razlaga je, da ženska živi 300 km daleč in da je sploh ne videva, da mu pač ona piše, ker ima težave, on pa ji odgovori. Ženska je 10 let starejša od mene in poročena.Preverila sem izpise tel. pogovorov in ugotovila, da komunicirata izključno preko sms, kliče je ne. Pravi, da mi je zvest in da ima rad mene in najinega otroka in da pretiravam in delam scene, ker on z njo nima nič.
Pa se sprašujem kaj je res, kaj zdaj, kaj naj naredim??
Razumela bi, da mu piše vsakdanje stvari, ampak sms s tako vsebino če si nista blizu pa.. ne vem no..
Punce tolk sem žalostna in razočarana. Za svojega sončka, ki ga nosim pod srčkom si želim srečno in trdno družino. Ali smo sploh lahko še družina po vsem tem ?


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varanje??
25.9.2005 12:57:23   
tesa
Verjamem da ti je hudo, ko si naletela na vprašljive GSM-e. To te bo vsakič žrlo, če stvari ne boš prišla do dna. Jaz bi si napisala njeno številko telefona in jo poklicala, ter vprašala kako in kaj je s to stvarjo.
Mogoče res ni nič resnega.Ko boš slišala obe strani, tri bo stvar mogoče bolj jasna. Pravijo, da tam kjer je dim je tudi ogenj.
Upam, da se motim.
Velioko srečeuser posted image  

_____________________________

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Varanje??
25.9.2005 13:02:49   
Anonimen
Z njegovega GSM-a pošlji SMS, kdaj se lahko dobita in kje... Marsikaj ti bo povedalo...

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Varanje??
25.9.2005 13:09:58   
tinčica
ja isto kot kerensa

_____________________________

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Varanje??
25.9.2005 13:10:52   
Spark
Ja naredi tako kot je rekla Kerensa, pa boš videla, kak sms bo prišel nazaj. Samo meni se zdi neumno, da on njej odgovarja, če nima nič z njo?!?
Upam da ni nič, in da je samo zmešana baba.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Varanje??
25.9.2005 13:12:52   
Anonimen
Lahko, da res samo išče pozornost, on pa ji jo, kot stari prijateljici, daje z SMS-i in nič drugega... Ampak jaz bi preverila... Osebno pri obeh...

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Varanje??
25.9.2005 13:19:38   
Gina
Vprašanje je samo to, kaj tebi pomeni beseda varanje. Zame se varanje ne začne v postelji, ampak v duši. Pravzaprav sem bila v enaki situaciji kot ti, pa sem mislila, da lahko grem čez to. Nisem mogla. Pravzaprv mi je bilo vseeno, ali spi z njo ali ne. Bistvo je bilo, da se z mano skoraj ni več ukvarjal, bil je nevljuden, nesramen do mene, ni si vzel čas za naju....polno takih reči.... za njo si pa je. Pogovarjal se je z njo, bil prijazen, hodil z njo na kavo, na plavanje (to sem kasneje ugotovila), ob nedeljah po trgovini k njej, z njo na Bled...meni pa je hkrati govoril, da sem neumna, da se z mano ne da pogovarjat... Doma je imel vse urejeno, mislim bil je opran, nafutran, zlikan... Očitno mu je nekaj manjkalo, drugače si ne bi omislil prijatlejice, ljubice. Tudi meni ni bilo ok, ni mi dajal tistega, kar sem rabila. Seveda je tajil, je govoril, da je samo frendica in da je samo ona zaljubljena vanj..bla bla bla..in potem svizec zavije čokolado...

Torej še enkrat: meni se varanje ne začne v postelji. Važen mi je odnos med dvema. In če je ta odnos med njima odločno boljši kot med nama, potem... jaz čez to nisem mogla in vem da tudi danes ne bi šla. Samo danes se niti trudila ne bi, kot sem se tedaj. Isti hip bi ga dobesedno ven vrgla. Takrat pa nisem mogla. sem si delala utvare, da bo vse ok, da je to samo prehodno, da si jaz domišljam, preveliko težo dajem dogodkom. Ni bilo res, premajhno težo sem dajala vsemu skupaj. Trajalo je skoraj 2 leti, da sem se vendarle odselila, da sem dojela, da sta ljubimca, prijatelja, da jo ima resnično zelo zelo rad. Resnično sem najprej mislila, da sem jaz vsega kriva, saj mi je ves čas tako govoril. Pa me je srečala pamet. On je še vedno z njo. Zdajle se menda sprehajata z najinimi otroki. Vesela sem, ker je tako. Vsi smo srečni. On in jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Varanje??
25.9.2005 13:25:29   
Wahoo RR




tudi zame se začne varanje v duši in ne šele v postelji..
 
preveč bi me bolela že sama misel, da misli o drugi ženski na način, ki bi moral pripadati samo meni....




_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Varanje??
25.9.2005 13:38:19   
Anonimen




Punce hvala za odgovore.. sem jo klicala, pa je nedosegljiva, zato sem ji poslala en "prijazen" sms..  Razložila sem ji, naj svoje težave rešuje kje drugje in ne na račun mojega moža in moje družine.
Nisem ga poslala z moževega telefona, ker se igric ne grem, nimam energije in nimam volje..   Naj mi povedo na čem je stvar, če je z njo naj gre, če ne... ne vem.. Vem da bo težko, če sedaj ostanem sama z majhnim otročkom, ampak kljub vsemu boljše kot pa da moj otrok živi v taki družini. Jaz sem živela tako - oče je neprestano varal mama in sem se že kot otrok zaklela, da bo to pri nas drugače. 
No on pravi, da z njo nima nič, da je samo prijazen in da ji pač odgovori na sms kot bi odgovoril in tudi odgovori vsakemu, ki mu piše.. Ja ok. enkrat na teden - ok, enkrat na dan - ok, ampak po nekaj sporočil na dan??



(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Varanje??
25.9.2005 14:12:30   
ZARA
Kako 300 km daleč ?? A pol je v tujini al kako ??
Mi je pa všeč to, da si razčistla preko svojega telefona, naj kar ve, da veš! Pa še to...mogoče res ni nič, ampak sumljivo je pa vseeno...mene bi tud šokiral, brez dvoma...
Pa srečno...
lp

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Varanje??
25.9.2005 14:44:33   
Anonimen



Zara ni v tujini, ampak na drugem koncu slovenije..precej daleč, kakšne tri ure vožnje od nas. Tako da dejansko ne vem kdaj oz. kako bi se lahko srečevala, saj je mož vedno doma., oz. ga ni samo med tem ko je v službi.. user posted image  razen če..



(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Varanje??
25.9.2005 18:13:25   
Anonimen
Jaz bi nardila tkole.. kupila bi eno drugo številko za mobitel. Pol bi mu pa poslala SMS-da mi je ful všeč, da ga že dalj časa opazujem, da bi se lahko kaj dobila.. Pol bi pa vidla.. Že če bi kaj odpisal, bi bil zame nekakšen dokaz.. Ga nima kaj zanimat katera se meče za njim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Varanje??
25.9.2005 18:27:21   
artista7
Jaz se strinjam z Gino, niso mi všeč intrige, ker sem že imela priložnost spoznati, da to, če eni pošlješ sms z njegovega telefona pa to, da kdaj se dobita.. ni učinkovito.. Treba je iskreno vprašati, njega in njo.. Ker če jo količkaj res, da gre za varanje, bo prišlo do izmikanja. Moj fant ima npr. še vedno stik s svojo bivšo, vendar pravi da je bivša in to obvelja.. bila sem ljubosumna, dosti.. videla sem, da sta se pogovarjala (pa še to z razdobjem parih mesecev) o tem, kako študij, povedal ji je, da imava ribe in mačka in takoj ko sva začela, ji je rekel, da je z mano. Meni pa, da če je to njegova bivša, to še ne pomeni, da z njo ne bi smel biti v prijateljskih odnosih.. Res pa je, da v teh sporočilih ni bilo nič ožje-osebnega in zato me ni strah.. Je bila pa podobna situacija pri moji kolegici, ko je isto poročena ženska klicala njenega fanta.. celo v anglijo, kjer sta bila na dopustu.. potem je šlo tako daleč, da je ta moja kolegica njemu zatežila kaj se dogaja.. in tip jo je udaril.. Potem je spokala kufre in odšla. In danes se ima fajn..
Predvsem to: pogovori se z možem, če se to da, in mu zaupaj svoj strah, tudi če je zelo globoko v tebi.. Reci mu, da ti ni všeč, da ima stik z njo.. Sploh pa, da ni umestno, da se mu ona piše take stvari.. Če bo razumel, ji bo sam povedal, da pričakujeta detece in da se ne moreta (ja, vidva in prav tako on sam) ukvarjati še z njo prav ta trenutek.. Če tega ne bo hotel storiti.. Potem te očitno vara, ker, kot je rekla Gina, to se začne v duši..
Veliko uspeha želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Varanje??
25.9.2005 18:28:48   
Anonimen
Hudo. Ne vem, jaz bi hotela stvari priti do dna. Tako se ne da živeti. Vsekakor pa mislim, da če mu piše, da ga pogreša in da bi bila rada v njegovem objuemu, potem je tam že bila. Drugače tega ne bi napisala. Vem, kako je bilo na začetku moje zveze, ko je moj bil še v Holandiji. Sicer je bilo s takratno partnerko že konec, vendar je še živel tam. Tudi meni je bilo hudo 1000 km stran in tudi jaz sem si želela stisniti se v njegov objem. Ker sem vedela, kako je to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Varanje??
25.9.2005 18:33:26   
Jančika_
Če je kaj na tem ali ne - jaz ne bi tolerirala takih sporočil. Pogovor z žensko ne bo zalegel nič, če ne bosta razčistila vidva med sabo. Zase vem, da sem tako zajeuser posted image , da mu ne bi dala sekunde miru, dokler ne bi bila 100% prepričana, za kaj gre. Kajti če on pri vsem tem ne bi imel slabe vesti, tega ne bi počel za tvojim hrbtom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Varanje??
25.9.2005 19:05:44   
KIRA
če res živi ženska 300 km stran, pol najbrž res ni nič - no razen teh SMS-ov. mogoče pa se mu lušno zdi, da ga ena taka "pogreša", pa ji piše nazaj. user posted image  probaj malo več poizvedet o  njej, sam tako - mimogrede s šalo, brez pritiska, drgač ti ne bo povedal po resnici. moški so pač taki.. saj ga poznaš in boš že ugotovila, če je kaj na tem, ali ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Varanje??
25.9.2005 19:27:22   
GATA
Več sms-ov na dan?!!? Haloo, kaj pa naj bi bilo to? Preveč sumljivo, da bi bilo res. Še moj dragi je rekel da je preveč čudn vse skup.
Sicer pa moja izkušnja: moj zakon je trajal le 5 mesecev! Zakaj? ker sem odkrila sms s spotakljivo vsebino. Pa se je neumnega delal, pol rekel da ni nič, pol priznal itd.... Vsekakor je nekaj 100%. Takoj in pri priči, nemudoma naj preneha s temi igricami, da ne bo še kaj hujšega. Le tako bo tvoj dragi popravil kar se še popraviti da. Žal je tako. Ko se bo začelo krhati zaupanje bo vse izgubljeno. Pa to mu tud povej. Tako početje žal zame ni sprejemljivo. Je potem preveč vprašajev.
Lahko pa nekaj povem, da bo zanimivo: v službi so se fantje mal pozabavali z neko vodjo, tako da so mu poslali sms s spotakljvo vsebino. Takoj je povedal ženi user posted image . Temu lahko rečeš da mu lahko žena zaupa. Tudi če meni kdo pošlje sms, pa še tako od pozabljenega človeka, povej mojemu lubiju. Ker če tega nebi naredila bi imela slabo vest - kot bi varala. Zdej se pa lahko človek vpraša. Ampak da ne bom sodila - sto ljudi sto čudi.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Varanje??
25.9.2005 23:34:47   
Kadija
Jaz sem imela podobno situacijo z SMS-i in sem deklico poklicala z njegovega telefona, ko pa me je slišala, je vrgla dol.Potem pa sem ji pisala še jaz nekaj SMS-ov in ji dala vedeti par stvari tako da je z njene strani zdaj mir.Upam vsaj čut ni ničesar več v zvezi s to zadevo.Z njim sem pa tudi opravila razgovor in ga postavila pred nekaj dejstev! Je pa zaskelelo, ko sem to čitala. Se je pa na koncu pa vseeno izkazalo, da je bila v bistvu le gola zafrkancija, kateri je botroval tudi malo alkohol.
Sedaj je mimo!!!  UPAM, drugače bo hudouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Varanje??
26.9.2005 9:34:05   
Anonimen
Ajej SMS-i - tudi jaz sem se spomnila na svojo izkušnjo-najprej sta si mailala, potem sta se klicala, pa dobivala user posted image  - no najbolj me še danes boli spotakljiv SMS, ki sem ga našla v njegovem telefonu, ko je prišel spat v moje stanovanje(ko še nisva živela skupaj) po žurki, pozabil je ključe od avta v avtu od kolega. Še danes ne vem resnice, je bilo vse skupaj ena huda nočna mora, zato svetujem nujno razčistiti in bodočega očeta otroka postaviti pred dejstvo!!! Ker tega jaz takrat nisem naredila, še danes živim v strahu kako bo naprej!!! Dekle - bodoča mamica - le pogumno! Vem da ni lahko!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Varanje??
26.9.2005 10:04:18   
kalbo
Meni se zdi pa sporno to, da ti tega ne pove. Zase vem, da bi žena za takšna in drugačna dopisovanja definitivno vedela. Ji sploh v telefon nebi bilo treba pogledat, ker bi ji enostavno povedal oz. ji povem. Mogoče ti to kaj pomaga, mogoče pa tudi ne. 

Odgovor je namenjen prvotnemu postu.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 26.9.2005 10:05:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Varanje??
26.9.2005 10:10:47   
zoya_
ojla anonimna....
Poznam jaz tako situacijo. Bila se v njej pri bivšem. Njegova bivša ni niti po enem letu mogla prebolet, da jo je pustil in mu je nenehno težila in ko se je enkrat oglasila na telefon njegova mami (ki je mela mene izredno rada), ji je povedala direkt, da če še enkrat pokliče, da bo imela z njo opravka in da naj ga pusti pri miru, ker je sedaj srečen in ima drugo... In je bila stvar zaključena... user posted image
Zdej v tvojem primeru kaj takega tako ne pride v poštev.
To da si ji poslala SMS je kar v redu, čeprav lahko to tvoj drugače vse skupaj vzame. Moški so izredno alergični, če se kdo vmešava v njihove zadeve. Jaz mojmu vedno pravim, če dobi kakšen tak podoben SMS ali pa da mu katera kaj reče, da nisem jezna zato, ker je ona to rekla, ampak sem jezna, ker njegov odziv ni bil pravi oz. ali pa vsaj da meni potem reče, da je baba zmešana, kva se pa gre, pa bom vsaj vedela, kaj misli o tem, ne da potem mislim, da mu je pa očitno všeč, da mu je to rekla...... user posted image user posted image  Sej vemo, da se mora ženskam kdaj samo kaj naglas povedat, pa je čist drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Varanje??
26.9.2005 15:14:54   
Anonimen
živjo,

nekaj moram podeliti s tabo. Tudi sama sem imela dve leti nazaj podobno izkušnjo.

Kaj je podobnega?
S fantom sva na koruzi živela skupaj dvanajst let. Lahko bi rekli kot dva stara zakonca! Za razliko od vaju nisva imela otrok. Tudi sama sem v času trajanja te zveze doživela številne klice in SMS-je, ki so bili "prikriti" mojim ušesom in vedenju! Prvi korak, ki sem ga naredila je enak kot tvoj. Vprašala sem ga kaj to pomeni? Reakcija pa taka kot pri tvojem, da sem pretirano ljubosumna in da delam scene. Več ti nebi razlagala!

No in sva končala, dve leti nazaj. Tako, da je odšel on. Jaz pa skoraj na kolenih za njim, roteče naj tega ne naredi! Tako daleč sem se bila pripravljena spustiti in ponižati.

In nauk te zgodbe! Ker bi ti rada nalila čistega vina!

1. Verjetnost, da se bodo takšni klici s strani te ali druge ženske še pojavili je velika.

2. Verjetnost, da se iz klicev preide na (prikrita) srečanja tudi obstaja!

3. Verjetnost, da bo to skrival še naprej je tudi velika!

4. Verjetnost, da ti bo hotel dopovedati, da je vse le plod tvoje domišljije in ljubosumja, tudi velika!

5. Verjetnost, da te ima zares rad (da te želi razumeti, ti pomagati,...) je po mojem majhna!

In tako dalje!

In kaj ti svetujem!

1. Postavi mu ultimat! Nič več klicev, ob kršitvi se mora nekaj zgoditi (to ti sama najbolje veš kaj!)

2. Če bo ga bo ultimat prestrašil in bo reagiral v smislu "jaz tega ne morem več prenašati" je to znak, da je čustveno on že davno zaključil s tem odnosom. Bodi pozorna tudi na znake, koliko energije in časa je pripravljen porabiti za to, da bi se zmenila, kako in kaj. Če ni energije, volje, potrpljenja, potem je on že daleč stran.

3. Ker si noseča (jaz pa to nisem bila) skozi to ne moreš iti sama!!!! Pokliči starše in naj, naj boljšo prijateljico ali koga drugega, ki mu zelo zaupaš in se dogovorite za strategije tipa "v primeru če".

4. Predlagam ti, da si prebereš knjigo Ženske, ki preveč ljubijo (ali nekaj takega, stane pa 5900 Sit). To je za spotoma, da ti ne bo dolg čas.

Moje mnenje v povzetku je sledeče:
močna punca si in še močnejša mamica postajaš. Ti si tista, ki nosiš odgovornost za svoje in tudi že drugo življenje. Če te nekaj uničuje, je čas da to spremeniš. Ponosna boš sama nase že ob majhnih korakih, ko ti bo s trudom kaj uspelo.

Seveda držim pesti, da se boš s svojim fantom ali možem dobro dogovorila. Če pa ne, pa gremo novim poglavjem naproti. In ta poglavja so drugačna, lepa in manj lepa, čudovita in manjčdovita ampak vsem je skupno, da so MOJA, TAKŠNA KOT HOČEM OZ. SEM IZBRALA, DA SO!

Drži se in se slišimo!



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Varanje??
26.9.2005 16:03:55   
Anonimen












Punce še enkrat hvala za nasvete... Glede na to, da ste se tako potrudile, se bom potrudila še jaz in napisala kaj se je dogajalo in kako se je to (vsaj upam) končalo...

Torej nekje junija je moj mož pozno zvečer dobil sms v stilu. lepe pozdrave, ne vem če me še spomniš, sem ta in ta, tvoja bivša sošolka iz gimnazije, pa sem se spomnila nate la la la.. ta sms mi je takoj pokazal, odpisal ji je, bila sem zraven. Njegov sms je vseboval le opravičilo, da se res ne spomni točno katera je in lepe pozdrave nazaj. In verjamem , da ni vedel, ker se mu je zdelo vse skupaj smešno in čudno... Potem so ti sms - ji postali bolj "prijateljski". Prosila sem ga, naj žensko lepo opozori, naj konča s tem, ker se mi zdi, da je začela pretiravati, pa me je prosil naj ji sama odpišem z njegovega telefona, ker on niti ne ve kaj bi ji odgovoril, jaz sem pa bolj diplomatske sorte in naj uredim zadevo. Torej sva ji poslala sms, da je srečno poročen, da pričakuje otroka in mu ni do dopisovanja. in je bil nekaj časa mir... oz. o tej ženski in sms sporočilih ni bilo več govora.  

Do včeraj seveda... dokler nisem našla TISTEGA sporočila.
Jaz sem bila čisto "fertik", ko sem ga prebrala.. On je trdil, da z njo nima nič, da pač odpisuje na njena sporočila, da se mu to ne zdi nič spornega in da ni z ničemer povzročil takega sporočila.. razložil mi je, da je ženska poročena, dela v moževi gostilni (na to sem pa sploh ven padla, porkeš, pa ja nimam tolk butastega moža, da bi zamenjal mlado intelektualko za 15 let starejšo kelnarco.. user posted image user posted image ) in ima probleme sama s seboj... Pa sem še malo znorela, da naj si potem ta koza najde strokovno pomoč, ker namreč nikjer nisem zasledila, da bi bil moj mož usposobljen za nudenje pomoči v duševni stiski.. user posted image

Kot sem vam že napisala, sem ji najprej s svojega poslala sporočilo, naj preneha s temi sms sporočili, ker s tem dela škodo nam vsem in če potrebuje pomoč naj gre k psihiatru, nas naj pusti na miru in da ne dovolim, da se kdorkoli vmešava v mojega moža, mojo družino in našo srečo.. no na to je prišel odgovor, da se opravičuje in da ne bo več nadlegovala.
No pa mi hudič ni dal miru pa sem ji poslala še en sms, v katerem sem jo vprašala, da bi rada zvedela kaj se v resnici dogaja, ker bi rada slišala še njeno zgodbo, preden ji pošljem svojega moža - vsaka zgodba ima namreč dve plati, a ne?
Nazaj sem dobila 6 (??!!! haloo ta ni zdrava ??!!) da nič, da mu je ona pošiljala sporočila, da se opravičuje in bla bla..

Najin pogovor je bil pa tak:
Jaz sem mojemu "najdražjemu" povedala, da sem ji poslala sms.. njegova reakcija je bila: " Ja prav..!" S tem se ni obremenjeval.. Mogoče zato, ker mu je res vseeno, mogoče zato ker ji itak lahko naloži svašta..Ampak tudi jaz se s tem ne mislim obremenjevat.
No kakorkoli, njegova razlaga je bila taka, da on z njo nima nič, ženske ni niti videl in še vedno mu ni jasno katera točno naj bi bila.. Sta se dopisovala preko sms, sporočila so bila po njegovem normalna, pisala mu je, ker ima težave z možem, ker je zafrustrirana in očitno rabi nekoga, ki bi jo poslušal  zakaj mu je poslala tako sporočilo, kot je bilo to zadnje ne ve in ga ne zanima. Pravi, da me ima rad, zato tudi je z mano, če em ne bi imel, ne bi hotel imeti otroka (on je bil pobudnik) in bi že zdavnaj šel.. Pravi, da ima pred mano čisto vest in me vedno lahko pogleda v oči, varal me ni..
Jaz sem se šla še malo detektiva, ženska res živi v prekmurju in če bi se hotela videvat to ne bi bilo enostavno. Moj mož je od doma odsoten vsak dan max. 7 uric, na tistem koncu je bil nazadnje maja in še to z mano..

Torej zadeva je zaenkrat zamrznjena.. ne delam si nobenih utvar, jasno mi je vse kar mi je napisala Anonimna v prejšnjem postu, ker sem vse to sama že preživljala.. Vendar je trenutno situacija taka, da si ne morem privoščiti ostati sama. Staršev, ki bi mi stali v tem primeru ob strani nimam, pred kratkim sva se preselila v kraj kjer nikogar ne poznam, prijateljice pa.. ne morem obremenjevati drugih s svojimi problemi.. Torej zaenkrat mi je na prvem mestu moje dete o ostalem pa se bom odločala na osnovi tekočih dogajanj.. Upam, da sem naredila prav..









(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Varanje??
26.9.2005 16:53:08   
Gina
Anonimna, tvoje reakcije so logične in pravzaprav pričakovane. Jaz bi ti samo eno samo stvar rekla, moj bivši je reagiral enako. Je rekel, jaz nimam nič z njo, lahko vprašaš cel svet, in ležal mirno naprej. Pa tudi dopovedoval mi je, da si izmišljam, da ne delata več skupaj, da ona dela na drugem koncu Slovenije in take bedarije. Gledal me je v obraz, bil čisto miren (na pogled) in mi lagal. Seveda ni delala na drugem koncu Slovenije, v Lj. je bila, kot mi takrat.  Ampak jaz sem v srcu vedela, da laže, čeprav si prvi hip nisem priznala. Imela sem ravno tako majhnega otroka, ne enega, dva. In še nekaj, enako se je zgodilo moji materi, enako ji je oče lagal, sicer v malo drugačni obliki, pa vendarle je bil vsak dan ob isti uri doma, z ničemer ni dajal videz človeka, ki vara ženo. Samo jaz sem vedela. Nekje v srcu veš. Tudi moja mami je vedela, ampak si je dokler se je dalo, tajila. In največja tragedija je, da se skoraj vedno, kadar se to dogaja mami, dogaja še hčeri. Kot bi bilo dedno. Vzorec, ki se prenaša, kot se prenaša alkoholizem.

No, v bistvu sem ti hotela povedat, da v srcu veš, kaj se dogaja. Veš, ali je kaj na tem, ali ni nič. Če je v tebi samo malo dvoma, potem je resnica, da tvoj nima čistih poslov, če pa tvoje srce ve, da ni nič hudega, potem pa gotovo ni. Jaz ženske vsekakor ne bi več klicala, to je brez pomena. Če se imata rada, se bosta imela še naprej, če ne čutita nič, bo pa tvoj nehal, ker mu bo v resnici vseeno. Dokler pa tega ne bo storil, pa tega ne bo storil zato, ker mu odnos preveč pomeni. Zavedati se pa moramo, da sta moški in ženska lahko prijatelja samo in izključno pod pogojem, da ne čutita nobene kemije med sabo, da si nista fizično všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Varanje??
26.9.2005 21:26:50   
beba76
Pri nas se je tudi vse končalo po prejetem SMS-u, ki sem ga namesto njega prebrala jaz. Je namreč ugašal telefon, enkrat pa je pač pozabil in ga prižganega pustil doma. Ni lepo, da sem šla odpret sporočilo na njegovem telefonu, ko ga je dobil, a je bilo pred tem toliko sumljivih stvari, da enostavno nisem mogla, da nebi. Ko se je vrnil, sem dobesedno popuser posted image . Seveda se je delal, da ne ve, kdo ga je poslal, kaj pomeni.... Jaz sem pa dobro vedela kdo je, saj je številka, s katere je bil poslan SMS bila na vabilu (za prijavit) na obletnico valete. Pa še v hecu se je ful hvalil, da so na obletnici same dobre **** okoli njega skakle (tudi njo je omenil - je reva malo pred tem sama ostala z otrokom), tak da sem stvari malo povezala in to je bilo to.
No, pa da ne bom dolgovezila...ful sva se sprla, pa je rekel, da bo odšel. Sprva sem komaj čakala ta dan, a bolj se je približeval, huje je bilo. Pa sem že začela nazaj vlečt, da se bova že zmanila, da mu bom oprostila, pozabila, naj ostane... Bil je odločen da gre in je šel - z besedami, da mogoče ne bo mogel brez mene in se lahko zgodi, da bo prišel nazaj.
In prav to se je zgodilo. Par dni po odhodu je klical, da bo prišel nazaj. Ampak..... NE!!!!!!!!!!!! Zakaj sem si rekla takrat? Da me bo spet varal, preziral, poniževal? Ne, preveliko rano je naredil v mojem srcu, da bi mu dovolila nazaj. In tako sem ostala sama. Težko je bilo z dvema otrokoma, a sem preživela in mi ni žal! Če bi še enkrat šla skozi vse to, bi storila enako! Zdaj živim z drugim, imava sinčka, starejša otroka ga obožujeta in imamo se radi!

Uh, ti SMS-i koliko zvez so že razdrli! In koliko jih še bodo...




















(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?