madjanca
|
tale tema kar zaspi vsake toliko. očitno nas je res malo, pa še te so vse na fb pobegnile. no, tudi jaz sem imela kar pestro v službi in sem samo poškilila. sedaj pa se je uresničil moj strah in vse kaže, da v službo več ne grem. na zadnjem pregledu mi je namreč ginekolog pomeril mv in je malce skrajšan. ni sicer kritično, če bi sedela v neki pisarni. ker pa je moje delo fizično in aktivno, s tem razkiram, da bi se vrat še skrajšal in bi lahko prišlo do prezgodnjega poroda. želela sem si, da bi zdržala vsaj do novega leta. ampak očitno ne bo šlo. ampak raje kakšen dan več počivam, kot da otročka spravljam v nevarnost. sem doma zdaj že od sobote in vidim, da vse to kar dobro vpliva name. noge mi ne otekajo več toliko, ponoči ni krčev v noge. trebuh mi ne otrdeva več toliko. samo še dol mi zelo tišči, kar pa sploh ni problem, ker se lahko dam v vodoraven položaj kadar želim. moram pa reči, da kolikor se je slabo iztekalo mojih prvih 6 mesecev nosečnosti, sedaj uživam toliko bolj. na splošno poznam nosečke, ki so večinoma zadnje trimesečje prejokale in bile zelo občutljive. jaz pa se nenormalno veliko smejim. upam, da to ostane tudi po porodu naglas se smejim ob filmih in prav čutim, kako dojenčku paše, ko se krohotam toliko, da se kar zvijam. res sem prav presrečna. (čeprav mi še vedno vsaj trikrat na teden slabi)... kako pa ste ostale kaj? ste še pridne v službah? ali pripravljate že kaj za vaše bebice?
|