|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 20:35:16   
larisa
Punce moje spet se malo oglašam, ker sem končno prišla do računalnika! Tolk je skos enih novih stvari na rr-ji da sem vsakič ko priletim gor čistuser posted image !

BAMBIIIIIIIIII srečno!!!! Sej je verjetno že mimo in si že v objemu s svojim sončkom ampak mi pa še nič ne vemo!!!user posted image  
Astra če le kaj izveš nam hitro sporoči!!!

Tudi jaz pridno papcam dabroston, klomifenčke sem pa že popapcala in če ta mesec ne uspe potem user posted image na umetno al na kaj me bojo dali!?user posted image  V bistvu sploh ne vem kaj me čaka....ker ta moja teta G nič kaj veliko ne pove kadar sem pri njej!

Anitka upam da čimbolje zdržiš do konca tedna in da ti uspe čim manj mislit na to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da se večinoma že vse poznate tule s rr-je, jaz pa žal ne poznam nobene in me zanima če se tudi punce iz tega konca kdaj srečate (Domžale, Kamnik, Mengeš, Ljubljana,...)????
Ema zate vem da si iz domžal in če bi želela greva lahko kdaj na user posted image ??

Vsem nam želim da se čimprej preselimo v user posted image !!!!

Pišuka tale ciklus bo še dolg, ker že zdaj stalno tuhtam kako in kaj bo!!!

Vsem lep večer in na dveuser posted image aliuser posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 21:35:12   
PiaM
Lep pozdrav, punce.
Ktere imaste obeske od naše Špelke s srečanja, takoj gor z njimi okoli vratu!!! Jaz sem ga nosila par dni pred testom, nato sem ga podarila pred dobrim mesecem kolegici, ki se trudi že več kot 1 leto, pa mi je v nedeljo javila, da je nova srečka!!!user posted image

Čao in veliko sreče!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 22:25:11   
emaa
Živjo punce. Sem prebrala, da je bambi rodila, še malo pa bojo vse fosilke mamice, kako bo fino.
Da jaz poročam kako sem opravila. Pridem noter, pogleda, vidi da po laparo, dveh ciklus klomifena (glede na mojo diagnozo) ni bilo nič, pa je rekla, zdaj pa naprej. Sem bla kar presenečena, sem pričakovala, da bom mogla težit. Pa pravi, brez veze komplicirat, pa podaljševat, zdaj nam ostane IVF ET (embrio transfer, za tiste, ki ne vejo), če nam vmes rata zanosit, pa tudi super. Čeprav upanja je bolj malo. Zdaj moram pa vse izvide dostavit, da lahko da papirje na konzilij. Glede čakalne dobe na odgovor s konzilija, je pa povedala, da ona da svoje pacientke vsakih 14 dni naprej, tako da od takrat, ko je dokumentacija popolna, imaš odobritev v treh tednih, potem pa čakaš na vrsto.  Moj mora še GK opravit spermiogram in razgovor z andrologom, jaz moram dat kri za HIV in take preglede, prnest original izvide hormonov, izvid UZ in brisa (mi ga nazadnje ni delala), jutri začnem klicarit za termine, da bova čimprej imela vse nabrano. POtem pa proti najini user posted image .
Glede službe je pa tako. Pr nas šef uvaja neko novo sistemizacijo, ki je neživljenjska (brezvezna in benda po domače), ki ne more zaživet. Ker noče sodlevat pri izvajanje, je izvajalec ne more izpeljati, to je bila ena moja nadrejena sodelavka, ki je dobila ta mesec zaradi tega odpoved. Zdaj bo morala to naredit moja šefica, ki tega ne bo mogla izpeljat, ergo odpoved čez 4 mesece. Ker sem potem še edina jaz  na primernem delovnem mestu, sem potem na vrsti jaz. Če zavrnem izvajanje tega, sem odpuščena že prej, razen seveda, če sem noseča ali na bolniški. Tako, da sem ful zadovoljna, ker bom če bo vse po sreči, že noseča takrat.

Držite se punce, ameli ti pa pohiti.
user posted image user posted image  Ema

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 22:27:06   
emaa
Tolk sem nakladala, da sem pozabila povedat, da bo v naslednjem tednu srečanje RR, bodočih nosečk in nosečk. Srečanje bo v Ljubljani ali bližnji okolici, organizator sva jaz in buškica. Prosim na dan s predlogi, najverjetneje bo petek najboljši termin, zdaj pa še ve kaj predlagajte in se pofočkajte.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
28.9.2005 7:28:06   
biba77
... da sem pozabila povedat, da bo v naslednjem tednu srečanje RR, bodočih nosečk in nosečk. Srečanje bo v Ljubljani ali bližnji okolici, organizator sva jaz in buškica. Prosim na dan s predlogi, najverjetneje bo petek najboljši termin, zdaj pa še ve kaj predlagajte in se pofočkajte.


user posted image user posted image user posted image za novo srecanje!!!
v petek bi mogoce tudi meni uspelo prit? user posted image ce bom dobila dobra navodila... user posted image user posted image user posted image
sem ze itak razmisljala, da bi si vzela dopust, ker imam dopoldan UZ za IVM... No, vam javim! user posted image

aja, pa ce bo ratalo lahko komot se katero spotoma poberem. user posted image


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
28.9.2005 7:44:45   
simonas
Jutro punce!

user posted image user posted image user posted image  za Bambi in njeno hčerkico.

Ja vse fosilke boste kmalu fosečkeuser posted image , zato pa se me user posted image  tako rade vračamo na ta forum, da bi se kaj nalezleuser posted image . Jaz sem se očitno nalezla na tistem našem srečanju, ki sem se ga udeležila. Škoda edino, da mi je uspelo priti samo na enega. Če bo kateri še kje blizu pred januarjem, se bom zagotovo poskusila prikotati na njega, da vam dam kaj nosečniških bacilov proč. V Ljubljano žal ne morem.

In kako se držite ostale bodoče nosečke? Koliko dni vam manjka še do testa? Seveda vse držimo user posted image user posted image user posted image da pridete čim prej na sosednji forum in se bomo skupaj vračale spodbujat novinke!

Skrajno lep dan vam želim!

Simona





_____________________________

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.


(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
28.9.2005 17:31:28   
tinkamiška
test

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
28.9.2005 17:51:19   
tinkamiška
Se opravičujem za test zgoraj, ampak nekaj je računalnik štrajkal, zdej pa delauser posted image


Kako ste kaj danes punce?

Pri meni nič novega, sem se naročila v šolo za straše, pa se bom morala po vsej verjetnosti prenaročiti, ker so mi ravno na tisti dan naštimali en izpit, ki ga čakam že od poletjauser posted image

Ne bom danes nič klobasala, samo toliko, da se javim in vas lepo pozdravimuser posted image user posted image user posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?