|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 15:15:39   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Aja, pa bazalna temperature je zanesljiva če jo pravilno delaš. Sej si isto napisala za O teste. Vsaka metoda je lahko nezanesljiva, če jo ne delaš pravilno.


Točno tako. Zato ni smiselno pisat, da so O testi brez veze in nezanesljiviuser posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 15:23:08   
Bibabuba12
Bazalna in O testi so v bistvu enako zanesljivi, ce se metodi uporabljata pravilno. Je pa za nekatere punce merjenje bazalne temperature povsem neprimerna metoda. Js recimo nikoli ne spim skozi celo noc in se zbujam ob razlicnih urah za na wc. Vcasih se zbudim sredi noci in potem par ur ne morem zaspat, itd. Torej zame merjenje odpade, ker nimam stalnega bioritma, ki ga rabis za to metodo. Tako da tako posploseno svetovanje da O testi niso ok, ravno niso na mestu na tem forumu, tudi ce imas ze dva otroka. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 15:25:07   
Katriss
Merjenje bazalne temperature pri vse ni izvedljivo... Jaz imam tako službo, da delam vsak dan drugače, veliko delam ponoči in tako preprosto ne morem meriti temperature vsak dan ob istem času, ker grem vsak dan ob drugi uri spat...

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 15:34:17   
mava1975

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie


IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Se strinjam. Ampak na tem forumu se velikokrat najdejo punce, ki bi lahko zanosile brez večjega problema hitreje, če bi malo bolje poznale svoje telo. ali pa hitreje prišle do prave zdravniške pomoči, če bi znale prave stvari pri G povedati.
In še enkrat ponavljam, za koga je O test zanesljiv, za drugega ne bo nikoli pokazal O. Iz tega sledi, da se na to ne moreš zanašat.
In O ni edini pogoj za zanositev. Kot si sama povedala, se trudiš že eno leto. Pomembna je dolžina lutealne faze, pomembna je prehrana, pomembna je teža, pomembna je oblika maternice, pomembno je v končni fazi kvaliteta moške sperme, v več kot 50% je za neplodnost pri paru krivda na moški strani. Tako da v tem primeru nobeno tvoje žrtvovanje v testiranju O s kakeršno koli metodo ne bo pomagalo k zanositvi. Včasih mora kakšno preiskavo dati čez tudi partner, in te raziskave so za razliko od raziskav pri ženski neinvazivne.

Žal mi je zate, ker vem, da je tovrstno čakanje na + mučno, sploh če traja tako dolgo. Pa vendar mislim, da ni podlage za tvojo jezo, ker bojo informacije morda pa komu drugemo prišle prav.


Jaz sem srečka nosečka, ni nobene jeze. Samo malo smešno se mi zdi, da pride nekdo na forum in takoj začne "pametovat". Tukaj so nekatere res poskusile že vse, med njimi sem bila tudi jaz. In kot si tudi ti sama napisala...je lahko tudi zdravstveni problem vmes. Ni vse v merjenju bazalne temperature ali O testih.


Se strinjam s Sofie. Eno smo bile tukaj mesece oz. celo že kar leta in smo obdelale že 1001 vzrok, torej od prehrane, do telesno fizičnih težav z reprodukcijskim sistemom, dodatkov, čajčkov...itd... sama osebno sem spremenila življenski stil, da ga bolj ne bi mogla, pa prej nisem imela prekomerne teže, ravno tako sem se prej ukvarjala s športom...v tej septemberski temi teče trenutno debata o O testih. TUdi to smo že obdelale, da tudi če imaš O, da ni nujno, da se sprosti jajčece...itd, če bi si Čukica prebrala vse mesece za nazaj bi ugotovila, da nismo tako "butaste"... in pri eni je nekaj delovalo pri drugi ni, zato pa smo tukaj, da delimo svoje izkušnje, ker morda bo pa vsaj eni pomagalo, kar je tudi naš cilj... pa brez zamere

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 15:51:17   
katjesss
mimi_ka fajn da si se oglasla...in seveda, ko bos tako dalec, bomo navijale in stiskale pesti za pozitiven izid...

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 15:51:37   
katjesss
mimi_ka fajn da si se oglasla...in seveda, ko bos tako dalec, bomo navijale in stiskale pesti za pozitiven izid...

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 16:26:28   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Živijo punce,
da se še jaz pofočkam: ne pričakujem je 24.9., imam že 2otročka.

Moja poklicna deformacija je da vse načrtujem in da moram vse vedet v nulo-pač v kaj se spuščam in kako kaj deluje. Tako da sem na tem področju pri 2že načrtovanih otrocih ekspert.

Tako da, O testi niso najbolj zanesljivi. Nekomu ne bojo nikoli pokazali 2 črtic, nekdo bo imel 2 črtici če bo ujel ta pravi trenutek, spet druga bo imela po 2-3dni zaporedoma dve črtici. Skratka, pravilo je, da O nastopi naslednji dan po res + testu oz v roku 36ur in ne isti dan. Spet po drugi strani, se res + test lahko mimogrede izmuzne, ker za ga ulovit, moraš testirat vsaj 2, če ne 3x na dan! In ja, take švoh črtice na O testu niso + test. Mora bit vsaj toliko močna kot testna.
Po drugi strani je edina metoda, ki ti 100% lahko pove dan, kdaj je točno bila O, ta, da si meriš vsako jutro bazalno temperaturo ob istem času in vpisuješ v programček, ki ti nariše graf. teh programčkov je danes malo morje na neru in kot app za android. Res pa je, da veš kateri dan je O bila šele, ko je že mimo. Amapk vsaj veš, da je do O prišlo. Namreč marsikatera se trudi zanositi neuspešno, pa sploh ne ve ali ovulira ali ne. Iz grafa se tudi vidi, koliko je dolga lutealna faza (od O do M) - to je pomembno, ker če je prekratka ne more priti do ugnezditve. Skratka, same lahko ugotovite marsikaj iz tega in če kaj ni ok, greste z argumenti do G. Mogoče pa katera potrebuje samo progesteron v drugi "polovici" cikla. Lutealna faza je edini FIKSNI del cikla posamezne punce. prvi del (do O) varira vsak mese lahko. Tako da zaradi tega imaš lahko enkrat na 25dni enkrat pa na 45 dni M. Pomembno pa je, da ne zgrešiš O, M vedno pride po točno določenem št dni po O! Tako da tiste, ki se trenutno zanašate na to, da imate 28dni cikel in da je O na 14dan - jok brate, to ni niti približno tako enostavno.:)

Če katero kaj zanima z veseljem pomagam, da bo vsaj naslednji mesec bolj rožnato obarvan;)


Čukica brez zamere, ampak si res uletela na forum in začela pametovat, kot da smo tu gor vse butaste, ti pa edini ekspert na planetu, ki ve kako deluje njeno telo.
Sem ena tistih ta butastih, ki s partnerjem dela na otroku že več kot eno leto, pa ni prišlo še do nobene druge črtice. Dala sem čez splošen pregled, pregled hormonov, partner spermiogram, ta mesec imam hsg, spremenila prehrano in določene navade, jem dodatke, preguglala/prebrala/posvetovala že vse kar je mogoče, vse faze ženskega cikla so mi kristalno jasne, pozitivnega testa pa še vedno ni!!!
Tudi ko se na forumu postavi kakšno vprašanje, vedi da so tu punce, ki ogromno vedo in znajo pomagat z odgovori in nasveti.
S takšnimi komentarji lahko katero punco prizadaneš, meni ni bilo vseeno ko sem brala tvoj post, priznam. Če je tebi uspelo prvič ko si se vrgla v "projekt" še ne pomeni, da smo ostale, ki nam ni uspelo, butaste.
Če pa imaš še kakšen nasvet zame, kaj še lahko naredim, da bi končno ugledala user posted image in postala najsrečnejša ženska na svetu, ga bom pa z veseljem upoštevala.
Pa brez zamere.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 18:34:46   
Yogi

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka
Da sta bili dve neuspešni nosečnosti preveč zame in da ne bi rada izzivala usode še v tretje.


Joj, nikar tako user posted image Jaz sem se po prvi pomirila. Ne gledam več tako na to in sem pripravljena poskusiti v tretje, četrto, peto in deseto. Prej usoda mene ne bo izzivala user posted image Se mi ssji ne zdijo več tako dramatični, kot jih eni skušajo prikazati in stigmatizirati. Pač del narave. Človek sem in nič, kar je človeškega, mi ni tuje.

Tole se navezuje na prejšnjo debato, preden je ratalo vroče tu user posted image Upam, da je ok, če tule objavim sliko svoje ovulacije. Sem ubrala tako pot, kot sem videla na instagramu in po tujih forumih. Z lepljenjem testov, da se točno vidi kako pa kaj.

http://shrani.si/f/T/2N/4JXr0KJB/143028161214177905306479.jpg
(CD = cycle day, M = morning, E = evening, * = lahko ugibate user posted image )

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 18:43:57   
Pikapoka1980
Super! :)) tudi jaz bom ubrala to metodo :)
Jaz sem zanosila 2x in obakrat je bila crtica svetlejsa od kontrolne :)
Kdaj pa testiras zjutraj?

Ja, zal je toliko dejavnikov, ki vplivajo na zanositev, da tezko uberemo neko pravo pot. Nekatere se zanasamo na O teste, druge na merjenje BT, tretje pa ne potrebujejo nic od tega..zato smo tukaj, da delimo mnenja, se SPODBUJAMO, tolazimo ipd. Vsekakor pa ne obsojamo. Vsaka najde nek nacin in smo vesele, ce izkusnjo deli z ostalimi. Zato ni prav, da trdimo, da je kaj prav ali pa narobe!
Vcasih samo malo zajokcamo in poklepetamo, takoj je svet lepsi ;)

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 18:45:10   
Veronique
Jaz imam isto metodo ha ha ha ha, sem mislila, da sem edinauser posted image
Ampak tako lepo pozitivnega kot je tvoj CD 15 pa nisem imela nikoliuser posted image sicer testkam 2x na dan, ampak lahko da je ta vrhunec ravno vmes, nevem. Ampak res lepe crticeuser posted image
Moja crtica je vedno taka, kot na prejsnji strani od Micke, potem pa cisto zbledi. Ampak verjetno je to to.

< Sporočilo je popravil Veronique -- 15.9.2016 18:46:08 >

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 18:58:30   
mava1975
Super črtice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 19:09:31   
Yogi

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980
Super! :)) tudi jaz bom ubrala to metodo :)
Kdaj pa testiras zjutraj?


Ob sedmih in zvečer isto ob sedmih. Kot sem že rekla, se mi mehur ne polni celo noč, ampak max. 4 ure od treh ponoči. Že dolgo nisem spala nemoteno celo noč user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Veronique
Jaz imam isto metodo ha ha ha ha, sem mislila, da sem edinauser posted image
Ampak tako lepo pozitivnega kot je tvoj CD 15 pa nisem imela nikoliuser posted image sicer testkam 2x na dan, ampak lahko da je ta vrhunec ravno vmes, nevem. Ampak res lepe crticeuser posted image


Jaz sem bila tudi zelo presenečena nad tako močno črto. Sem to prvič delala. Upam, da bo s tako metodo ratalo v največ 4 mesecih, ker zdaj (UPAM, da je to to) točno vem kdaj imam ovulacijo.

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 20:06:37   
Veronique
To je ogromno, meni ze to, da vem kdaj je O pomeni veliko in sem malo bolj mirna.
Tudi jaz upam, da ti hitro uspe! Ampak ce morda ne bo v prvem krogu.. ne bodi prevec potrta, baje da je v idealnih pogojih in ce se vse poklopi vsak mesec le 25% moznosti. Vsekakor pa upam, da o tem sploh ne bos razmisljala in da ze ta mesec zagledas user posted image user posted image

Jaz jutri zjutraj naredim se zadnji test in konec.

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 21:22:33   
Yogi
Niti slucajno ne bom. Ze to mi je super, da vem, da se ne trudiva kar nekaj v prazno. Prvic sva velikokrat zamudila, ker je cikel trajal krepko cez 30 dni, midva sva pa ze prej nehala. Je trajalo 8 mesecev.
Saj bo, punce user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 21:31:57   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Se strinjam. Ampak na tem forumu se velikokrat najdejo punce, ki bi lahko zanosile brez večjega problema hitreje, če bi malo bolje poznale svoje telo. ali pa hitreje prišle do prave zdravniške pomoči, če bi znale prave stvari pri G povedati.
In še enkrat ponavljam, za koga je O test zanesljiv, za drugega ne bo nikoli pokazal O. Iz tega sledi, da se na to ne moreš zanašat.
In O ni edini pogoj za zanositev. Kot si sama povedala, se trudiš že eno leto. Pomembna je dolžina lutealne faze, pomembna je prehrana, pomembna je teža, pomembna je oblika maternice, pomembno je v končni fazi kvaliteta moške sperme, v več kot 50% je za neplodnost pri paru krivda na moški strani. Tako da v tem primeru nobeno tvoje žrtvovanje v testiranju O s kakeršno koli metodo ne bo pomagalo k zanositvi. Včasih mora kakšno preiskavo dati čez tudi partner, in te raziskave so za razliko od raziskav pri ženski neinvazivne.

Žal mi je zate, ker vem, da je tovrstno čakanje na + mučno, sploh če traja tako dolgo. Pa vendar mislim, da ni podlage za tvojo jezo, ker bojo informacije morda pa komu drugemo prišle prav.


Ob tvojem pisanju sem se morala prav nasmejat. Potemtakem bi tudi jaz lahko samo sebe imenovala ekspert ... saj sem 2x zanosila. Ampak veš kaj ... meni se o teh lutealnih fazah in bazalni temperaturi in ne vem čem vse še niti ne sanja. Ker sem zanosila brez vsega naštetega.
Pa se zato nimam za nič bolj pametno. menim le, da imam pač srečo, da imam šolske cikluse (oz. sem jih imela, bomo videli kako bo sedaj po SS).

Toliko je dejavnikov pri zanositvi in donositvi (mimogrede pozabila si na tiste, ki zanosijo pa imajo potem SS - tam je šele en milijon razlogov lahko).
Kot so že rekle punce ... umiri konje.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 22:01:03   
Čukica
Ojoj punce, kako ste vzkipljive. Nikogar nisem žalila, nikogar nisem imenovala za butastega - to so poimenovale nekatere druge v naslednjih postih.
Ravno tako nisem nikjer rekla, da sem sama zanosila v prvo. Ali da mi ni grozil splav, ali da nisem bila 3x na urgenci in žrla progesteron. Tisti, ki zanosijo v prvo, se v metode in teste ne poglabljajo. Tako da kdo je tu žalil in mora umiriti konje, je še za razmisliti.
In če preberete še enkrat, nisem rekla, da so O testi brezsmiselni ali brezvezni, ampak da za nekatere ne delujejo oz ne pokažejo. In za BBT še vedno trdim, da je dobra metoda za ugotavljanje hormonskih nepravilnosti, če se jo pravilno izvaja ali če hočete, če imate čas za to. En o test pa ti pove samo, da se ti je dvignila raven LH hormona - kar pa ne pomeni 100%, da bo do O dejansko prišlo.
Vse kar sem želela je ponuditi nasvete, ker se s hormoni tudi v svojem poklicu ukvarjam in sem bila na marsikaterem zanimivem predavnju in simpoziju v tujini. Ampak na ranigaraji danes očitno tudi doktorat v medicinkih vodah ni dovolj, da bi presegel pamet nekaterih.

Tako da še enkrat vsem: oprostite za ponujene nasvete, definitivno ste me odvrnile od nadaljnega sodelovanja v vaših razpravah. Tako da vas ne bom več jezila, ker tudi stres škodi vam in meni. Iskreno želim vsem vam, da čimprej ugledate tisti želeni dve črtici in vse dobro.

Lp

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
15.9.2016 22:09:28   
Veronique
čukica sicer se nisem zelela vpletati, samo to bom povedala. Mislim, da ni tezava, da si ponudila svoje nasvete ampak bolj nacin kako si to napisala, vsaj mene je to zmotilo. Jaz sem iskreno hvalezna vsaki tu, ki mi da kakrsen koli nasvet, tolazbo, ce je to njen poklic se toliko bolj. Ampak sem glede te teme zelo obcutljiva in razdrazljiva (hja, tudi to se zgodi na tem nasem "potovanju") in me je zmotil samo nacin pisanja.
Tudi jaz ti zelim vse dobro in da cimprej zagledas pozitiven testuser posted image

Da vas malo nasmejim. Prej sem z lucko na telefonu preucevala jasno negativen test od vcerajuser posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
16.9.2016 8:32:08   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Ojoj punce, kako ste vzkipljive. Nikogar nisem žalila, nikogar nisem imenovala za butastega - to so poimenovale nekatere druge v naslednjih postih.
Ravno tako nisem nikjer rekla, da sem sama zanosila v prvo. Ali da mi ni grozil splav, ali da nisem bila 3x na urgenci in žrla progesteron. Tisti, ki zanosijo v prvo, se v metode in teste ne poglabljajo. Tako da kdo je tu žalil in mora umiriti konje, je še za razmisliti.
In če preberete še enkrat, nisem rekla, da so O testi brezsmiselni ali brezvezni, ampak da za nekatere ne delujejo oz ne pokažejo. In za BBT še vedno trdim, da je dobra metoda za ugotavljanje hormonskih nepravilnosti, če se jo pravilno izvaja ali če hočete, če imate čas za to. En o test pa ti pove samo, da se ti je dvignila raven LH hormona - kar pa ne pomeni 100%, da bo do O dejansko prišlo.
Vse kar sem želela je ponuditi nasvete, ker se s hormoni tudi v svojem poklicu ukvarjam in sem bila na marsikaterem zanimivem predavnju in simpoziju v tujini. Ampak na ranigaraji danes očitno tudi doktorat v medicinkih vodah ni dovolj, da bi presegel pamet nekaterih.

Tako da še enkrat vsem: oprostite za ponujene nasvete, definitivno ste me odvrnile od nadaljnega sodelovanja v vaših razpravah. Tako da vas ne bom več jezila, ker tudi stres škodi vam in meni. Iskreno želim vsem vam, da čimprej ugledate tisti želeni dve črtici in vse dobro.

Lp



Ni problem, da smo vzkipljive, problem je da je tvoj nacin pisanja nadut in aroganten in zveni, kot da ti vse obvladas, vse ostale punce pa pac ne. Ker kot da si niso nicesar prebrale o svojih ciklih, bazalni, O testih in vsem, ce so tukaj ze vec mesecev. Se ti res zdi, da rabijo nasvete v stilu "Ampak na tem forumu se velikokrat najdejo punce, ki bi lahko zanosile brez večjega problema hitreje, če bi malo bolje poznale svoje telo. ali pa hitreje prišle do prave zdravniške pomoči, če bi znale prave stvari pri G povedati."? In da je to povsem ok odgovor? Ne vem no. Meni je to hudo pametovanje brez podlage in podcenjevanje aktivnih punc v tej temi. In ravno tale tema ni primerna za taksne komentarje, ker punce, ki se trudijo ze vec mesec ali leto in vec, res ne rabijo slisat od nekoga, kako bi prej in brez vecjega problema zanosile, ce bi bolje poznale svoje telo. Ni problema, kar sodeluj, ampak malo bolj premisljeno in previdno izbiraj besede, ker tako kot si se izrazala do sedaj, si vede ali nevede prizadela marsikatero punco, ki se res trudi in komaj caka, da zagleda user posted image !

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
16.9.2016 9:03:56   
Yogi

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica
Ampak na ranigaraji danes očitno tudi doktorat v medicinkih vodah ni dovolj, da bi presegel pamet nekaterih.


Kako elitisticna izjava. Ga ni naziva na svetu, ki bi ti to zagotovil. Ljudi s takim prepricanjem nihce ne jemlje resno. Pomembna je tudi custvena inteligenca.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
16.9.2016 9:51:04   
Veronique
Tudi jaz bom rdeca na seznamuuser posted image sem zjutraj naredila test, je imel eno crtico, krci pa so se ze zaceli. Ce ne bo slucajno prisla ze danes bo zagotovo jutri. Torej gremo v oktoberuser posted image

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
16.9.2016 10:12:42   
katjesss
Ah pa dajte no, Veronique skoda no...no nekaj se jih je na seznamu za september, ki ga lahko polepsajo...
Martina kako pa tebi danes kaze test??? user posted image

Jaz pa ta vikend O ...hjoj no, naj ze rata, da se izognem neplodnostni, ce ne pa pol en kup preiskav... user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
16.9.2016 10:26:33   
Veronique
Tocno zato me se bolj jezi katjess, imava se ta krog in potem nesplodostna (naslednje potem ne bom pricakovala po posvetu tam tako da... vse ali nicuser posted image ) kdaj pa imas ti?

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
16.9.2016 10:34:08   
katjesss
Naslednji teden ...tako da res upam, da greva samo na ta prvi sestanek, in da jih bom potem lahko poklicala in rekla, da se naslednjega termina ne rabim vec udelezit...

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
16.9.2016 10:44:34   
Veronique
Ahaa, ti imas celo prej. Mocno drzim pesti, da ne bo potrebnih nic preiskav vec user posted image a imas v Mb? Bi mi potem lahko prosim napisala kako poteka ta prvi posvet, da imam cimvec izkusenj iz prve roke od vasuser posted image

< Sporočilo je popravil Veronique -- 16.9.2016 10:45:16 >

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
16.9.2016 10:57:54   
katjesss
Ja ja, termin je ze tik pred zdajci ...user posted image ...ves da, ni problema, ti bom javla kako in kaj je blo...

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?