|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
8.1.2017 22:11:35   
Micka87
Hvala punceuser posted image . prisezem zadnje tri cikluse sem tocno na dan moje M ze zvedla za tri nove nosece prijateljice (od tega dve pricakujeta zedrugega) in tudi danes ..kako je to mozno user posted image ?? .saj razumete, da ni, ker ne privoscim samo ni pravi dan-kot, da se nekdo igra z manouser posted image . .S vem, saj si govorim, da bo prisel moj cas, nas..ampak je res tako hudo...ko si tako tako mocno zelis..prijateljica pa mi rece, da se ne spomni kdaj je seksala in je noseca.

(odgovor članu Pupica*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 12:05:53   
Pupica*
Micka87 user posted image tudi tvoj čas bo prišel. Tako zelo razumem kar si napisala. Vem, da se ta trenutek počutiš, kot da se je vse zarotilo okrog tebe, ampak življenje žal ni logično. Včasih tudi ni pravično. Vem, da je to najtežje, ampak probajta se s tvojim dragim čim bolj sprostit. Morda pojdita na romantični vikend oddih v času naslednje ovulacije ali par dni pred njo, če imata le možnost. In tam ne razmišljajta (samo) o tem da bi rada zanosila, ampak preprosto uživajta drug v drugem.

(odgovor članu Micka87)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 12:08:54   
Pupica*
tamala86 kako je bilo na nuhalni?

Allstar, Radenska_, miska333, Trinica, MartinaTaja, Yogi, Katriss iz vsega srca vam želim, da tudi ve kmalu zagledate user posted image

(odgovor članu Pupica*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 12:19:05   
Yogi
user posted image JANUAR 2017 user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



3.1.
user posted image Micka87, 9. krog, 0 otrok

12.1.
user posted image Yogi, 4. krog

20.1.
user posted image Radenska_

21.1.
user posted image Allstar, 18. krog, 0 otrok

24.1.
user posted image MartinaTaja, 1. krog

25.1.
user posted image miska333, 12. krog, 2 otroka

27.1.
user posted image Trinica, 4. krog, 0 otrok




Skupaj nas je: 7

Nosečnic:

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Navijamo: user posted image user posted image
Yogi, Katte, Pupica*, tamala86



(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 12:40:08   
tamala86
Živjo!

Punce jaz navijam močno za vse vas!!! Tudi tiste, ki se trudite že dolgo, ne obupat...dokler je vsaj malo možnosti, malo upanja...Vem, da pridejo dnevi, ko si jezen na cel svet, ko se vprašaš, kaj si naredil, da se to tebi dogaja. Naj vam povem svojo zgodbo...ene ste jo ziher že slišale, nekatere pa pe ne...mogoče bom kakšni vlila malo upanja in volje...

Pri 22. letih nenačrtovano zanosila, s partnerjem sva bila skupaj 2 meseca in sva se odločila obdržati otroka. Najina princeska ima zdaj že skoraj 7 let. Eno leto po porodu zanosila (nisva načrtovala), sem imela samo 1x M po porodu. Je bil šok, ampak veselje. Žal v 8. tednu čiščenje, ni bilo srcka. Potem sva rekla, pa dajva sedaj še enkrat, čeprav sem bila študentka, brez službe, moj ma pa tud mal več kot minimalca. Zanosila po pol leta, 4 dni po testu začela krvaveti, šla k G, ki je rekel, da nisem noseča in, da je to M. Naj ponovim test...čez par dni test res negativen, krvavitev prenehala (sem mislila, da sem imela M). naslednji mesec krvavela skoraj 2 tedna, take bolečine, da nisem mogla hodit več...šla na urganco, vzeli kri in glej IMN. Naslednji dan so me operiral, ker je hormon naraščal...še dobro...počil jajcevod, imela notranje krvavitve. Odstranil so mi levi jajcevod in med operacijo odkrili, da imam prirojeno nerazvit desni jajčnik in jajcevod. Torej, dela samo leva stran pa še tukaj so mi odstranili jajcevod. Baje se vidi na UZ, da je moj desni jajčnik čisto majhen. Tega nikoli ni nihče opazil, prej tudi nisem nikoli imela nobenih ginekoloških težav.
Zaradi tega, ker nimam jajcevodov, sav se naročila pri dr. Reševi za pregled in nadalje umetno oploditev...potem pa šok. Pri pregledu hormonov so odkrili, da imam hormone kot ženske po 40. letu, stara sem bila pa 25 let. Povišan FSH in znižana AMH sta kazala na nizko ovarijsko rezervo. Maja 2012 sva šla prvič v postopek, pridelala 3 celice, 2 oplodoli, 1 vstavili, test - . Takrat sem bila čisto fertik...kar misliš, da bo uspelo. S postopki sva nadaljevala na 3 mesece (slabi rezultati, vedno 2-3 celice in 1 oz. 2 zarodka, brez zamrznjenčkov). Maja 2013 nam je uspelo v 4. IVF - 5 celic, 4 zarodki, 2 vstavili in 2 zamrznili. Test +, splav v 6. tednu. Septembra sva šla po eskimčke in glej...ena pikica nam dela družbo že dve leti in pol...user posted image Da ne govorim, kako so bili vsi proti, doma naju nihče ni podpiral, češ jaz brez službe, moj z minimalcem, v najemu, 2 otroka...Največkrat sem iz obiska staršev prišla objokana, ker so vsakič imeli nekaj za pripomnit...sej po eni strani jih razumem, samo vseeno...to je najina odločitev in lahko bi naju podprli, sploh ker sva dala vse to čez...tašča me pri vseh splavih in izgubljenih bitkah enkrat ni poklicala in vpr kako sva, mami pa tudi ne dosti več...nobenih besed tolažbe od nikogar nisva dobila. Niti spodbudnih besed...
Ker sva od nekdaj vedela, da si želiva veliko otrok (vsaj 3), sva rekla, da če bo možnost, bova še poskušala. Pripadajo ti namreč 4 postopki IVF za drugega otroka (po IVF). Ko je bila tamala stara 10 mesecev sem dobila službo na svojem področju (po 3 letih od diplome, dela na črno, iskanja službe) in to super službo. Delo super, šef najboljši in sodelavci top. Jeseni sva se odločila, da se spustiva v nove boje, Reševa je rekla, da moramo pohiteti, saj moja ura že ornk tiktaka...sem v službi sporočila svojo željo, so me podprli in mi za tem dali še pogodbo za nedoločen čas. Res so super...In glej...uspelo v 1. IVF - 4 celice, 2 oplodili, vstavili 2 - test pokazal +. Na prvem pregledu pa šok - oba sta se prijela. Žal je v 8. tednu enemu nehal biti srček. Drugi je ok. Danes sem polnih 13. tednov, na nuhalni je bilo vse ok in dobili naj bi še eno punčko. user posted image
Rada bi vam povedala...ne obupat...meni dr. Reševa vsakič reče, da je čudež, da imam dve zdravi punci in, da pričakujemo še tretjo...midva veva, da so to najini mali čudeži, najino bogastvo. čeprav so se težave začele po prvem otroku mi je bilo vseeno hudo. Nikoli si nisem predstavljala, da bi imela samo enega otroka. Od nekdaj sem govorila, da bom imela 3 ali 4. In bilo mi je isto hudo...želja po še enem otroku je bila tako močna...Rezultat po 7 letih: 2 otroka, 4 angelčki in 3. princeska se nam naj bi pridružila sredi julija.
Punce ne se dat...poskušajte vse...pojdite na preglede, ker če je nekaj res narobe, vam ne razmišljat o stvari nič ne pomaga. Vseeno poskušajte kdaj malo odmislit vse skupaj...Vem pa, da je težko ne razmišljat o tem vsak mesec, ko čakaš na +...

Vsem želim vse dobro...da zagledate user posted image in na koncu vse cartate svoje user posted image !!!

NAVIJAM!!!!!!!!!!user posted image

Lep dan

(odgovor članu Micka87)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 12:40:10   
Yogi
Jaz sem v soboto zvečer na 9dpo delala test in je bil po 15 minutah raaahla črtica. Bil je BC in vem, da niste navdušene nad njim user posted image . Pa prejšnji mesec je bilo isto. Mi pa vseeno ni dalo miru in sem danes na 11dpo še en BC naredila in je že močnejšo pokazal po 4 minutah. Sicer rahlo, ampak je tam. Še vedno sem skeptična, žal pa nimam nobenega kitajskega več. Mogoče grem jutri po CB. Tudi če je, se ne veselim preveč, ampak me je strah. Nimam nekega upanja.
Počutim se bolno (tako bolj kot pri gripi, ampak ne močno) pa prvič v življenju se mi je par dni nazaj naredil herpes in včeraj še en zraven user posted image Poleg tega me bolijo jajčniki.

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 17:54:14   
Yogi
O vitaminu D in pomembnosti za zanositev in zdravo nosečnost sem že pisala. Danes sem pa dobila info, da imajo v Mb trenutno testno skupino za IVF na vitaminu D. Upam samo, da jim ne dajejo sramotno nizkih vrednosti, da ne bodo do kakšnih bv rezultatov tako prišli user posted image Takih pozitivnih raziskav obstaja že malo morje, ampak super, da se tudi pri nas premika.

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 18:31:28   
Trinica
Ooo Yogi, upam da te pričakata močni user posted image

Tamala86, hvala za tvojo zgodbo in bravo za vztrajnost ter pogum user posted image

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 23:23:03   
Veronique
Tudi jaz se vam (ponovno) pridruzujem, s takim grenkim priokusom. Sem vesela za to naso skupinico, hkrati pa zalostna, da sem ze 3x zagledala II pa sem se vedno tukaj. Krogov vec ne stejem, sva pa koncno zacela s preiskavami in imam vsaj obcutek, da se nekam premikajo stvari. Ne pricakujem je 30.1.user posted image

(odgovor članu Trinica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
9.1.2017 23:24:12   
Veronique
Yogi ce je crtica tam,sploh pa ce je mocnejsa... je to touser posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 8:23:17   
Radenska_
Veronique, so ti ze kaj povedli, bodo najprej delali inseminacijo al gresta v IVF?

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 10:25:37   
Allstar
Yogi, ponavadi črtica ni brez veze tam user posted image !! Naredi še kakšen test in potrdi, ampak po moje je to to user posted image .

Veronique ti si spet z nami user posted image ? Kaj se je dogajalo s tabo? Nisem nič zasledila....Upam, da ti rešijo težavo in da ti končno uspe brez zapletov in nesrečnega konca.

Nikoli si nisem mislila, da je pot do otroka lahko tako težka....vedno sem slišala samo zgodbice kako je vsem takoj uspelo, da se pa kdo tako dolgo trudi, pa mi ni bilo blizu. Pa tudi če sem že slišala kakšno takšno zgodbo, sem bila prepričana, da pri meni ne bo tako, da bo uspelo v prvo.

Eeee, tudi za nas bo posijalo sonce user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 10:34:26   
Radenska_
Jaz mam pa okrog sebe veliko žalostnih zgodb...
Tudi moja BF...se že 7 let trudita, pa nič.
ampak ona je zdaj praktično obupala nad tem in mislim, da se kaj dosti ne bosta okrog tega več trudila.
Mi je žal, ker bi bila super starša...
Večkrat zvečer ležim v postelji in prosim, naj jima nekdo uresniči to željo....Si pa zanjo želim bolj kot zase, je vseeno drugače, če enega že imaš.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 11:32:25   
Yogi
Ja, res je, Allstar. Kje sem pa sploh pomislila na kaj takega. Zelis si, da bi bil zdrav. Samo potem ugotovis, da bo pot do tja tezka. Upam, da gre v tretje rado. Full me bo prizadelo, ce spet ne rata.
Saj bo, puncke user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 11:44:28   
Radenska_
Yogi, a potem je?
Si naredila še kak test (pa ne BC).

Držim pesti...

ker BC je mene že tolikokrat naplahtal da joj.
Najbolj zanesljivi so iz plodnost.si in pa iz ebaya.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Micka87)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 15:46:31   
Yogi
Ne, nimam dostopa do drugega trenutno. Je pa danes se mocnejsa, skoraj kot kontrolna. Meni vedno prav pokazejo. Cakam na cetrtek, ce bo M.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 16:24:36   
Radenska_
Juhu, potem jr pa to sigurno to.
Cestitam!

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 16:27:20   
Trinica
Ooo, če je vsak dan močnejša, potem je sigurno to to. Čeeestitammmm Yogi, mala pikica pa naj zdravo raste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 18:35:12   
Bibabuba12
Yogi cestitke! Srecno do konca! Ce je crtica vedno mocnejsa in je ze skoraj kot kontrolna, potem je brez debate to to. Se nisem slisala, da bi komu pokazale mocno lazno pozitivno, tako da samo pogumno naprej.

Isto zelim vsem ostalim! Nikar ne obupajte, tudi vas cas bo prisel. Verjamem pa da je tezko cakati, sploh ce cakate ze dalj casa. Resnicno mocno stiskam pesti, da cim prej uspe. ❤

(odgovor članu Trinica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 20:27:52   
Taroma
No pa sem se tudi jaz po dolgem času odločila, da spet kaj napišem na ta forum. Sicer nikoli nisem kaj dosti sodelovala, sem pa vas občasno še vedno spremljala. Bom pa spet sodelovala, saj tudi jaz potrebujem kakšno vzpodbudo, potrebujem nekoga, ki me razume, nekoga s katerimi si lahko delim nasvete, mnenja. Med mojimi prijatelji in znanci ni nobenega para, ki bi imeli takšne težave kot midva. Vsi so brez problema postali starši in posledično ne razumejo kakšen boj je to in kako se ob vsem tem počutiš.
Otrok še nimava. Ne pričakujem je 19.1. To je najin 21 krog! Očitno ta mesec "vodim" v teh številnih krogih.
Se pa končno dogajajo neki premiki, saj naju vodijo v ambulanti za neplodnost. Sicer sva šele na začetku vseh preiskav, ampak zadeva vsaj teče dalje in vem, da sva v dobrih rokah. Prav tako sem na Dabrostonu zaradi občasnih menstrualnih težav. Morda to kaj pripomore in nama uspe zagledati tisti magični dve črtici. Upanja nikoli nisem zgubila. Res je, da sem pogosto žalostna zaradi tega, posebej ko se prikaže menstruacija. Takrat se ponavadi zjočem in sem jezna na celi svet. A potem spet novi krog, novo upanje,...skratka začaran krog iz meseca v mesec.
Res držim pesti za vse nas, da bo leto uspešno, srečno in predvsem plodno user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
10.1.2017 22:16:37   
Veronique
Tudi jaz sem blizu 21 krogom tako da nisi edina user posted image grozno je, dobrodosla med nami!
Allstar hja, se tretjic sem zanosila pa se je spet ponovil SS.
Radenska nic nevem, zaenkrat se nic. Zdaj me caka se UZ,v prvih dneh februarja pa spet posvet. Pomoje bodo najprej s cim drugim probali, glede na to, da zanosim lahko, nevem. Sama sem razmisljala o Clomidu, vidim po tujh forumih, da ta nosecnost dostikrat uspe, ceprav so punce prej imele zaporedne SS. Ampak to je tako, bom pocakala kaj nama tam recejo. Menda naju cakajo tudi genetske preiskave, ampak to mi je moja G samo omenila, tam pa zvem kako in kaj. Zdaj tudi ce ne uspe takoj sem vsaj pomirjena, da se stvari koooncno nekam premikajo, grozne cakalne dobe souser posted image
Upam, da bo 2017 nase letouser posted image

(odgovor članu Taroma)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
11.1.2017 6:45:44   
Radenska_
ko si enkrat v sistemu gre hitro, Veronique.
Drugače lahko še dopišete, da je to moj 18. krog za drugega otroka.
Imava isto število krogov Veronique :)
Jaz upam da bo leto 2017 naše leto...Lepo bi bilo.
Zunaj je pa pošastno mrzlo, ko sem šla od doma je pisalo -13. Zime res ne maram, čeprav je v snegu nek čar, vseeno :)

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
11.1.2017 7:26:53   
Allstar
Ta cikel pa res nisem edina "dolgoprogašica" z več kot leto dni poskušanja za sabo. 2017 res mora biti naše leto. Kakšne preiskave ste že dale čez? Midva sva jih nekaj že imela, vendar pa še ni bilo kakšnega "sestanka" za neplodnost.
Ravno včeraj sem izvedela še za eno novo nosečnico, ki ji je uspelo v prvih ciklih, ker je odmislila! In ostajam skoraj edina v družbi, ki nima otrok in ni noseča. In ko gremo ven, uganete kakšne teme se pogovarjamo? Ne vem kaj bom....počasi zmanjšala druženje verjetno....Kako se kaj vi spopadate s tem?

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
11.1.2017 7:48:38   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Tudi jaz sem blizu 21 krogom tako da nisi edina user posted image grozno je, dobrodosla med nami!
Allstar hja, se tretjic sem zanosila pa se je spet ponovil SS.
Radenska nic nevem, zaenkrat se nic. Zdaj me caka se UZ,v prvih dneh februarja pa spet posvet. Pomoje bodo najprej s cim drugim probali, glede na to, da zanosim lahko, nevem. Sama sem razmisljala o Clomidu, vidim po tujh forumih, da ta nosecnost dostikrat uspe, ceprav so punce prej imele zaporedne SS. Ampak to je tako, bom pocakala kaj nama tam recejo. Menda naju cakajo tudi genetske preiskave, ampak to mi je moja G samo omenila, tam pa zvem kako in kaj. Zdaj tudi ce ne uspe takoj sem vsaj pomirjena, da se stvari koooncno nekam premikajo, grozne cakalne dobe souser posted image
Upam, da bo 2017 nase letouser posted image


Jaz sem bila vec kot pol leta na dabrostonu in ni uspelo nic. Potem pa sem dobila clomid in odstevam s ezadnji mesec, da spoznamo nasega novega clana... :)

Tako, da jaz tudi verjamem v ta clomid in tudi sam vpliv na psiho ni tako slab, ker napimer z dabrostonom sem bila na poti v depresijo. Dobro, da je to opzila osebna zdravnica, da smo prekinili...

In pa punce, pogumno v boje.... jaz sem imela amenorejo, pa je kljub temu uspelo. user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2017
11.1.2017 8:09:01   
Katte
Čestitam, Yogi! To je to! Srečno!

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?