mimi_ka
|
Ja glede srbenja se kar strinjam z bauko, to so pač radosti nosečnosti in jih moramo vzeti v zakup jaz sem.imela v prejšnji josečnosti tudi grozno srbečico po trebuhu, ampak šele na koncu zadnji mesec. Me je tudi panika, da niso te jetrne težave, pa so me v porodnišnici pomirili, da v tem primeru pride do srbenja po celem telesu, ne samo po trebuhu. Tako da sem si večkrat na dan mazala z olivnim oljem in karitejevim maslom, malo je ublažilo, ni pa nehalo dokler nisem rodila. Tudi jaz ne bom šla delat 3d uz, ker sem že tako ogrooomno plačala za nipt test in moram.zdaj malo zategniti pas, ker bomo spomladi mogli tudi zamenjat moj avto, ki je odslužil svoje. Me kar stiska že zdaj, koliko stroškov me še čaka. Še dobro, da mi ni treba skrbeti glede opreme, ker imamo večino stvari od prvega, edino kakšna oblačila bo treba dodatno nabavit, ker zdaj bo punčka. Pa še to upam, da dobim nekaj od sestrične. Tudi.moj trebuh je že kar konkreten in me tudi predvsem zvečer začne bolet, imam občutek kot da me bo razneslo, sploh če se za večerjo najem. Mi je pa zadnjič g ugotovil tudi popkovno kilo, ki mi je baje ostala od prvega poroda, pa sploh nisem vedela zanjo, imam.pa kar precej razmaknjene mišice, zato mi tudi je ostal tudi trebušček po porodu. Zdaj mi je rekel, da bo treba to operirati in mišice nazaj zašiti na mesto, ker je nevarno, da se ti črevo ne uklešči. Ah kaj vse nas ne doleti med nosečnostjo ma saj se bo vse rešilo, samo da so naši otročki zdravi
|