|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice 2017
11.2.2018 12:43:33   
Sofie

Bravo...zdej bo pa res šlauser posted image Moja je zadnje dva tedna vadila da je naredila korak ali dva. Od včeraj pa naredi po pet, šest korakov. Je ful vesela ko ji uspe. Si kar ploska. Mi pa tudiuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Marčice 2017
11.2.2018 20:55:27   
zaspana zvezdica
user posted image punce!

Naš bi se tudi že ful spustil, pa mu še ravnotežja manjka. Naredi po dva koraka.

Še malo pa bodo šibali naokrog, mi pa za njimi user posted image


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Marčice 2017
11.2.2018 21:42:03   
Sofie

O ja, potem bo šele pestro. Bodo še hitrejši.

Men so tolk cute ko hodijo. Eno tako mini bitjece in že hodiuser posted image


(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Marčice 2017
18.2.2018 20:53:35   
Sofie

Hojla.

Kje ste vse? Moja pupa v sredo piha že prvo svečkouser posted image Sploh ne dojamem, da je že tako velika. Porodniška je čisto prehitro minila.

Z dojenjem sva zaključili, saj se je podojila samo še zvečer pred spanjem, pa še to samo za crkljanje. Se mi je zdela že velika za dojenje. Je šlo lepo, brez kompliciranja. Ona je res en na izi otrok.

Na vrtec se je navadila brez težav, brez joka. Tretji dan je že spala. Z veseljem gre v igralnico. Vzgojiteljici sta super. Res se ima lepo. Pojejo, plešejo, v igralnici imajo tobogan. Vsak dan nas pred vhodom v igralnico pričakajo fotke. Pravijo, da je ful luštna, vedno nasmejana deklica.
Mi je fajn, ko pridem občasno ponjo in čez okno vidim kako se ima lepo.

Odkar hodi v vrtec spi samo še 1x na dan in takrat 2h. Meni je to super, saj imam takrat čas zase.

Pri hoji je že tako napredovala da naredi nekaj korakov in se ustavi, potem pa naprej.

So vaši še v lupinici? Naša lupinica je do velikosti 75cm in jo še kar uporabljamo. Sva pa zbrala že naslednji avtosedež, bova vzela Maxi Cosi 2way Pearl. Čakam samo še nove barve. Jo bova prestavila v roku enega meseca, se bo pa še naprej vozila v obratni smeri vožnje, saj se nič ne pritožuje.

Če sem jo prav zmerila ima sedaj okoli 72cm in med 8300 in 8400g.

Dovolj za danes.

Uživajte.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Marčice 2017
18.2.2018 22:14:00   
Sparkles7
Hejhej, evo da se še jaz malo oglasim...
Luštno Sofie! Res je lepo slišati, da vam teče vse tako gladko in da ni bilo nobenih problemov s temi prehodi in novostmi. Čas pa res kar leti ja ... :O Sama sem sicer tudi pred enim tednom zaključila s porodniško, ampak sem bila za določen čas pred porodniško, tako da sedaj iščem službo... Tako da po eni strani je lepo da bova ta čas skupaj še malo podaljšala in si niti ne predstavljam, da bi morala že v službo stran od mojega malega, po drugi strani pa bi bilo fino, da bi me čakala ena sigurna služba in tudi malo spremembe bi pasalo. Se mi včasih že malo meša ker sva cele dneve skupaj :) Sploh zdele zadnja dva tedna mojega praktično ni nič doma, ker ima veliko obveznosti, in je kar naporno.
Tako da recimo tudi dojiva se midva še vedno veliko. Tudi čez dan še za uspavanje... Če bi me čakala služba, bi to sigurno že prej spremenili in se drugače navajali, tako pa se še na polno crkljava :) Drugače pa je cel čas akcija. Odpira vse omare in predale, sploh kuhinja mu je ekstra zanimiva. Kakšen nasvet, kako jih tega odvaditi/ne navaditi? ;) Bi bilo fino, če bi dojenčki kaj ubogali :D Pa zadnje tri dni mi cel čas nekaj pada in se zadeva ob raznorazne ovire. Po prakrat na dan joka... Sem ga lahko pustila že čisto samega, je bil ful stabilen pri svojem raziskovanju, zdej je pa ful neroden ratal :) Verjetno zato, ker si vedno več upa in ne zna še preceniti kaj lahko in kaj ne... Malo mu še manjka, da bo shodil. Ob opori je že nekaj časa zelo suveren, sedaj ga pa mika, da bi se spustil :)
Hjoj, pa kar me grozno jezi... zadnji teden mi cel čas vstaja v stolčku, v trip trapu. V dveh potezah, stopi na eno in na drugo nogo in že stoji. Prej sem ga lahko vsaj malo v stolčku pustila, da sem kaj postorila, brez da bi prišel zraven (zložila v pomivalca, zamenjala smeti, dala stolček pred vrata kopalnice, da sem šla na wc :D), sedaj pa še to ne gre :)
Je pa še vedno nasmejan fantek, vedno več glasov oponaša, ponavlja za nami, najlepše pa mi je, da je začel kazati čustva in recimo pride do mene in se stisne k meni (čeprav samo za par sekundic, ker on nima časa, da bi dlje bil pri miru) :) Med igračami pa so mu (poleg vsega kar je kuhinji) najljubše žogice in pa zlaganje stvari v škatlo, v vrečko in podobno... In seveda zlaganje ven... Recimo vseh umazanih cunj iz polnega pralnega stroja :) Ali pa zloženih cunj iz sedežne :)

Naš je še v lupinici, in mislim da nekaj časa še bo. Ni ravno med večjimi. Imamo pa tudi že za naprej, sem kupila ker je bil znižan - Britax Romer Duo Plus, ker sem želela nekaj za v oba avta, ker v enem nimamo isofixa.
Aha, o zobkih pa verjetno tudi še nisem pisala. Prvega je dobil nekje pri 10ih mesecih in pol, in potem čez par dni še drugega, tako da sedaj imamo spodnja dva zobka :) Za bazen pa imamo tudi mi plavalne plenice, je pa večinoma v fredovem obroču, nekaj pa v rokah. Uživa ful. Kar se plenic tiče - nazadnje (in edinkrat) ko je kakal v vodi, je bilo še takrat ko je bilo vse tekoče, in če ga ne bi moj hitro dvignil ven iz vode in nesel ven, mislim da bi vse plavalo po vodi :D
Naš se je tudi malo sankal, pa delal angelčke v snegu :) Mu je bilo kar všeč

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Marčice 2017
18.2.2018 22:38:18   
Sofie
Tole o uboganju mi je znanouser posted image Jo samo vlečem stran od prepovedanih stvari.

V trip trapu vstaja že dolgo. Nekaj časa je med obroki lezla na mizo, sem ji takrat vzela hrano, tako da tega več ne počne. Med pospravljanjem itd je pa sedaj ves čas zraven. Zelo rada ima sesalec, če ji dam krpo "briše" tla. Zabavno in dolgotrajno je vse skupajuser posted image

Od igrač je pri nas še vedno Duplo fajn. Najraje vidi, da ji kaj sestavim in potem da kocke narazen. Sama tudi že sestavi po dve kocki. Pa zadnje čase se pretvarja da kuha in hrani naju ali dojenčka.

Jaaa...čustva so zakon. Jaz ji rečem da naj naredi moja moja in se pride stisnit.

Tole obdobje je res luštno...vsak dan nekaj novega.

Aja glede predalov nimam pojma. Se tudi jaz sprašujem kaj narest. Beseda NE, ne pomaga. To pomeni samo to, da more pohitet, ker prihaja mamauser posted image

< Sporočilo je popravil Sofie -- 18.2.2018 22:39:43 >

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Marčice 2017
18.2.2018 22:56:00   
Sparkles7
Naš se sesalca še vedno boji...

Hihi ja :) NE bodi počasen, ker prihaja mama :)

Vseeno sem pa rekla, da tistih varoval za omare in predale ne bi nabavljali in montirali, bi rada da se navadi/mo brez tega. Upam da bo minilo, sigurno pa brez kakšne raztresene moke in razlitega olja ne bo šlo :) Pri nam bo sploh pestro, ker smo v mansardi in zgornjih omaric (razen za kozarce) nimamo 😕 V spodnjem predalu pa čokolado in piškote :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Marčice 2017
19.2.2018 12:14:48   
diamantina
Dober dan!

Kje smo? Jaz delam ... imamo kar gnečo, pa veliko naročil, še neke spremembe so v firmi, mislim, papirnate, in je treba kar zavihati rokave. Razmišljamo o kadrovski okrepitvi ... ampak je spet to toliko enih novih zadev, pa nekoga uvajat ...
Čez vikend smo bili v toplicah, jaz in otroci, mož je delal. So bili pridni, pa zdaj je zelo lahko, ker tavečja znata plavati in tako se ukvarjam samo s tamalo, kot bi bila edina. V vodi uživa, lepo sva bili v kopalkah, kakat sva šli pa na nastavek v WC, tako da nimam problemov okrog tega. Itak kaka samo enkrat na dan, izjemoma dvakrat. Še malo nama manjka, pa bo čisto suha čez dan.

Dojenje - midve samo še 1x ponoči, če se zbudi, pa bom pustila, kakor dolgo bo hotela, velikokrat pa itak prespi noč, tako da ko se doji, me že kar malo boli od njenih zobkov, ker so bradavičke že zgleda spet bolj mehke ... pa dobro, ker mleko pa še imam, sicer je zdaj že res kar precej manj, ampak mislim, da bi me kar znalo tiščat, če bi čisto nehala.

A ste kaj opazile, s katero roko so spretnejši? Naša bo zgleda levičarka. Je z levo roko, pisalo prime z levo roko in čečka, tudi kozarček z levo drži. Če ji dam v desno, pa preprime. Fanta sta oba desničarja ... mi bo kar izziv ta bejba se mi zdi ... je že karakter čisto drugi, bolj impulzivna, hitra, čebljava ... k en tak mali strupek. user posted image Atija čisto suče okrog prsta, vidi ga sicer bolj poredko, ampak ko ga vidi, pa mene kar pozabi, pa zdi se mi, da točno ve, da ji on malo več pusti, kot ji jaz ... lumpa mala.

Nič, delo kliče ...

Aja, sedež, jaz imam römerja neki .. ne vem, kaj točno, ker je že star, ampak je čisto ok. Sedi lepo v njem in uživa z bratcema na zadnjih sedežih. Lupinico smo pa že podarili dalje ...

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Marčice 2017
19.2.2018 21:20:00   
zaspana zvezdica
Sparkles, sem se kar nasmejala ob tvoji objavi, sem imela občutek, da sem jo sama napisala :) Tudi naš sproti zmeče vso perilo iz stroja in zloženo s sedežne. prav tako vstaja iz stolčka - imamo ikein antilop. ta starejša ni nikoli poskušala vstajat, zato me je tamlajši lump kar malo presenetil.

Tudi pri nas so najbolj zanimive kuhinjske omarice. Me niti ne moti preveč, naj raziskuje. Varovalo sem dala samo k čistilom,predvsem zaradi tablet za pomivalca.

Lupinice že kar nekaj časa ne uporabljamo, mislim, da od 8. Meseca, ker je že pred tem presegel 9kg in mi nihče ni znal razložiti ali je potem še varna ali ne. Trenutno pa ima okoli 11kg - je bolj težkokategornik :) Kupili smo sedež maxi cosi tobi.

Ta teden se pa tudi jaz po letu in pol vračam v službo.




(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Marčice 2017
21.2.2018 15:59:43   
Sofie

Mi pa danes praznujemo prvi rojstni danuser posted image Lani smo se ob takem času že crkljaliuser posted image

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Marčice 2017
21.2.2018 17:12:19   
diamantina
[buser posted image ]Vse najboljše!!! user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Marčice 2017
26.2.2018 7:29:08   
Sofie

Hvala.

Pa je za nami pester teden. Sedaj pa dovolj peke tort in praznovanj...do marcauser posted image Luštno je bilo, tamala je uživala v družbi.

Zdej že dober teden prehodi celo stanovanje. Po kolenih se redko premika. Več al manj samo še hodi. Res je posrečena, taka mini pa hodi.

Jutri imamo v vrtcu popoldne igralno urico...da jih vidimo kako se igrajo. Se že veselim. Vzgojiteljici jo zelo hvalita, saj je kljub temu da je najmlajša zelo samostojna. Nekateri v skupini so namreč stari že dve leti.

Lep začetek tedna. Je katera še na porodniški al smo vse nazaj v službi?


(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Marčice 2017
26.2.2018 9:54:59   
Yuki
Žvijo,

Soie, vse najboljšeuser posted image Naša piha naslednji ponedeljek, danes pa imamo predzabavo, ker ena babica in stric odpotujeta. Danes bo za desert sladoled (ta ji bo gotovo všeč ...), glede torte naslednji teden pa ne vem. Ravno ji naročam punčko za darilo, mislim, da sem se odločila za enega Liliputiens dojenčka.

Miška naredi 2-3 korake, najraje, kadar drži igračo in pozabi, da se mora držat. Ni pa še prava pohodnica. Je pa včeraj končno razumela, da se mora obrnit ritensko, ko gre po stopnicah ali s postelje. Potem je pri starših od mojega n-krat preplazila stopnice do nadstropja in nazaj.
Tudi jaz sem ji BP uvedla mleko - zdaj za zajtrk je piro, kamut, gres, kosmiče, itd z mlekom.
Jaz jo še vedno dojim zvečer in zjutraj, noči pa večinoma prespi.
Porodniške seveda konec, ampak delam večinoma od doma. Kljub temu pa pospešeno iščem varuško, a katera ve, kako se lotit? najraje bi stalno, za parkrat na teden (kar je najbrž največji problem)

Prejšnji teden smo bili na toplem in je bilo super. Mala je neskončno uživala na peščenih plažah in pri namakanju nog v valove. Ampak povratek je bil pa toliko bolj, khm mrzel in snežen. Ali greste ven z malimi v ta mraz? Meni se zdi, da ji ne sede preveč za kožo na obrazu. Že tako ima precej suho od suhega zraka. Mažem z neko Aderma kremo, pa včasih kar s hladilnim mazilom, pa pomaga tako tako.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Marčice 2017
26.2.2018 17:13:45   
Yuki
No, tekom dneva je prešla iz 2-3 korakov na 6-8. To pa gre hitro!

A vstajanje v triptrapu mislite na poličko za noge (to počne že od začetka) ali na poličko za sedenje (tega na srečo ne počne)? Je pa jaz nikoli ne pustim brez nadzora, se mi zdi, da s nekam globoko nagne čez rob stola ...

Aja, za v avto ima še lupinico, in ne kaže, da jo bo prav hitro prerasla. Jo bomo kar do konca uporablljali. Sem pa gledala Cybex Pallas stolček, ampak mogoče si še premisliva.
Ali se katera spozna na sedeže za kolo? ko bo konec mraza nam bo že hitro prišel prav ...

(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Marčice 2017
26.2.2018 19:49:15   
Sofie

Bravo, zdaj bo šlo pa hitrouser posted image

Moja stopi na poličko za sedenjeuser posted image In se celo spusti. Je že dolgo ne puščam brez nadzora v stolčku.

Pri nas bo kar Maxi Cosi 2wayPearl. Jaz za te stolčke, ki imajo prevelik razpon kar se teže tiče nisem. Ker niso najbolje ocenjeni. Je razpon vseeno prevelik.

Kar se tiče stolčka za na kolo so pa Hamax super.

Glede varuške žal nič ne vem. A kakšni manjši skupini otrok je pa ne bi priključila? Mogoče to lažje najdeš. Škoda ker je nisi vpisala v vrtec. Bi lahko hodila tudi samo za 4h na dan. Tudi to se namreč da.

Moja tako uživa v vrtcu, da mi ni žal, da je šla že sedaj. Sama gre v igralnico. Vzgojiteljica pravi, da se je super vključila v skupino.


(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Marčice 2017
26.2.2018 22:01:57   
diamantina
Dan!

Parkrat sem se usedla, že napisala in evo, vedno nekdo ali trka, kliče po telefonu ali pa uleti kar tako ... ni miru.

Stolček - uh, jaz jo dam noter samo za hranjenje, nikoli pa ker bi rada nekaj zraven naredila, saj je 1, 2, 3 pokonci in to na polički za sedenje. Jo dam vedno raje na tla, tam je še kar na varnem, čeprav je še kar nerodna včasih na nogah in lahko kam pade ... zdaj še sicer ni, na srečo.

Za kolo - uh, to pa moram naštudirat, ampak mi v tem vremenu sploh ni do te teme, se mi zdi pomlad še takooo daleč .user posted image Imeli smo enega kar dobrega, znamke več ne vem, pa smo ga za zmeraj posodili očitno ... user posted image .

Varstvo - jaz mojo kar zraven vzamem, če moram kam, pa vedno kakšno darilce domov prineseva user posted image . Na firmah imajo vsaj kakšno čokoladico v predalih in vedno kaj dobi, pa tudi se rada pocarta. Sem pa ugotovila, da ji ljudje s temnimi lasmi, sploh starejše temnolase ženske, ne sedejo preveč ... se jih raje izogne. user posted image Drugače je pa pri starih starših in me nič ne pogreša. user posted image

Ta teden imamo počitnice, ma mi to vreme nič ne ustreza, sploh ne vem, kam bi z otroki. Večinoma sva s tamalo noter, ker ven je ne nosim. Mraz me ne moti, veter toliko bolj. Smo imeli plane za smučat, pa najbrž ne bo nič, je premrzlo v hribih. Sinova sta sicer zunej, ampak tudi kar hitro noter prikurita, čisto rdeča seveda. user posted image


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Marčice 2017
26.2.2018 22:24:32   
Sofie

Jaz v tem mrazu ne hodim z njo ven. Že meni ni prijetno ko tako piha. Gre samo do vrtca in domov. Je čisto zadekana v vozičku.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Marčice 2017
2.3.2018 21:47:34   
zaspana zvezdica
Pozdravljene,

Tudi mi smo že upihnili prvo svečko. fantič se je odločil, da hodil še ne bo. je naredil že po 5 korakov, zdaj pa se takoj na kolena spusti. Trenutno ga pa že ves teden vročina zdeluje, tako da itak večino časa poležava Oz. Se carta, tako da še kosilo težko skuham. tako se niti ne rabim odločati glede odhoda na prosto v tem mrazu. drugače hodiva ven v vsakem vremenu ampak ta teden je bil pa res "ekstremen" še tastarejša ni bila nikoli za dlje časa, jo je hitro zazeblo.

Zasnežen pozdrav vsem!

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Marčice 2017
2.3.2018 21:54:44   
Sofie
Moja je tudi bolana, ima virozo. Je imela tri dni vročino nad 39,5. Danes je končno bolje. Je pa bila kljub visoki vročini dobre volje, bolj malo počivala.



< Sporočilo je popravil Sofie -- 2.3.2018 21:55:40 >

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Marčice 2017
2.3.2018 22:44:09   
zaspana zvezdica

Tudi naš je imel tako visoko vročino tri dni. Nato je bil en dan brez, potem pa zopet, ampak ni več tako hitro naraščala. Ga je pa čisto zdelalo. Nisem navajena, tastarejša je bila vedno kljub bolezni aktivna in vse dobro prestala. Ampak me je mož opomnil, da ta mlajši je pa fant in vsi vemo kako se počutijo moški že pri 37 vročine user posted image Bo že držalo a, ne? user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Marčice 2017
2.3.2018 22:55:34   
Sofie

Hehehe...ima pravuser posted image

Moja je šele pol ure nazaj zaspala. Je pozno popoldne spala 1h in to je bila napaka. Je norela po stanovanju, zdej prenaša igrače naokoli in samo čakam da grdo pade. Nekatere zadeve so vseeno nerodne in težke za nosit.

Pri nas zopet sneži. Dost imam že zime. Lani je bilo marca prav luštno.




(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Marčice 2017
3.3.2018 8:33:58   
diamantina
Ojla!

Zdaj razhajajo te adenoviroze ... zna kar cel mesec potem trajat to ... pa so malo bolani, pa je bolje, pa čez par dni spet zakuhajo, pa dobijo drisko ... eh, ta zima, tudi jaz jo imam že dovolj, pa mislim, da bo kar ves marec bolj moker ...

Mi pa kljub vsemu gremo ven, razen tistih 3 dni, ko je temperatura nizka in je pihalo, smo bili noter. Na srečo se še kar dobro držimo, fanta sta že itak večja in ne zbolita toliko, tamala pa še zdaj ni toliko izpostavljena.

Mi pihamo čez en teden ... prav ne morem verjet, vsak otrok mi hitreje raste. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Marčice 2017
4.3.2018 11:49:13   
Yuki
hej hoj,
upam da sta mali zaspana zvezdica in mala sofie že bolje! Pobožajte svoje bolančke ...Naša še kar zdrava.
Evo mala spi, torta za jutri se hladi, jaz pa na netu. ne morem verjeti, da je tole zadnji dan naše dojenčice, jutri postane malčica. Uh, diamantina, pri vsakem naslednjem hitreje? meni je že pri prvi šlo neverjetno hitro ...
Hoja gre po enakem principu kot pri Sofie - zdaj naredi nekaj korakov, se ustavi in izboljša ravnotežje, pa naprej. Odkar hodi je postala tako nekam odraslauser posted image Nosi pa s sabo zaenkrat bolj male zadeve - papirčke, nogavice, kocke, ...
Zadnje dva dni jo je bilo težje uspavat, sploh čez dan - polna luna ali kaj drugega, hmm

Medve nisva šli ničkaj ven, razen kolikor je bilo nujno. Včeraj pa na sprehod in se sploh ni mogla dosti nakomenirat vsega, kar je videla zunaj, zgleda pogrešala zunanjost. Tudi jaz imam dosti te zime, lani je bil marec res fin. Mislim, da sem šla iz porodnišnice brez bunde, letos pa ...

Zadnje čase obvlada komentirat knjige - ve katere živali so na vrsti, jih pokaže s prstom in oponaša. Rada ima sovo, detla, ježa, leva, kačo. Se pa izbor stalno spreminja
Oh ja, pa razmetavanje. Odpre vse močne predale - najraje tistega z začimbami, hladilnik, omarice v kopalnici. Če jo slišiš, da odpre hladilnik in jo opozoriš, potem pa prideš pogledat, je hladilnik odprt, mala pa nekje drugje in se dela da pojma nima, kako se je odprl...user posted image
Ekstremno rada pa tudi razmeče svoje obleke. Mislim, da majice in hlače in bodije zlagam po trikrat na dan ...

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Marčice 2017
4.3.2018 12:36:47   
Sofie

Bravo mini Yuki. Zdej gre pa samo še hitreje. Moja se več ne kobaca, samo še hodi. Vstane brez opore in odkoraka. Prenaša pa najraje svojega dojenčka, knjige itd.

Je pa moja pika boljša. Samo še poln nosek ima. Zadnje dni se ves čas stiska. Ji rečeš pridi se stisnit in me objameuser posted image

Meni je zadnje leto čisto prehitro minilo. Sem res uživala na porodniški. Yuki uživaj še zadnji dan z dojenčico..jutri bo že malčicauser posted image


(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Marčice 2017
4.3.2018 18:03:27   
zaspana zvezdica
Tudi naš lumpek je že zdrav, razen iz noska pa še vedno lije. Je že čisto naveličan, ne pusti več ne sesat, ne brisati, o kaki fiziološki tudi ni govora... Na srečo očitno ni toliko podvržen vnetjem ušes kot je bila tastarejša - nikoli je nismo odnesli samo z nahodom. Ko ji je minimalno prozoenega izcedka priteklo iz nosu je čez dva dni že dobila vročino zaradi ušes.

Yuki upam, da ste lepo praznovali. Res čisto prehitro je minilo to leto. Mi je kar hudo zdaj, ko prihajam ful pozno s službe in zamujam ful lepih trenutkov z mojima otrokoma. Kakšen imate pa ve kaj delovnik?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?