|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 €
3.12.2017 17:49:12   
Clarita
Zoja, a je bil utrip dobro viden in normalno mocan? Je bil zarodek dovolj velik za te tedne? Ce je bilo oboje ok, je lahko vse vredu. Tudi moja sestricna je celo nosecnost imela izcedke, a je bilo vse v najlepsem redu.
Pri meni pa je pri 1ss G rekla, da je zaridek precej manjsi, kot bi moral biti in srcek je bil zelo sibek..potem pa je slo navzdol.
Drzi se in drzim pesti, da bo vse v redu!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 €
4.12.2017 10:28:02   
Dgirl
Zoja upam da je vse ok. Dober znak ravno ni, ni pa nujno da je kj narobe.
Meni je pa tako slabo. Bruham. Nič ne jem. Groza. Upam da se izboljša drugače bom mogla v bolnico.

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 €
4.12.2017 20:20:46   
anjao
Pozdravljene :) tudi jaz pričakujem otročka, prvegauser posted image , čisto na koncu julija 2018 (pdp 30.7.2018). Trenutno sem v 6.tednu :) zaenkrat vse poteka bp, le groooozno mi je slabo vse ure dneva user posted image ogromno hrane se mi je totalno zamerilo, vse mi smrdi, enostavno nimam teka, še pijem težko, oz. moram piti po požirkih, ker če kaj preveč hitro spijem, se mi kar dvigne in bruham, res groznouser posted image sem trenutno na bolniški, ker imam tako službo, da ne bi zdržala. Vendar bom še pred prazniki morala nazaj v službo, in že zdaj me skrbi, kako bo. Imam pa drug teden, 12.12 prvi pregled, tako da komaj čakam, da vidim mali srček user posted image sicer sem en ultrazvok že imela, v 5.tednu, vendar se srčka še ni videlo. so mi pa vsaj povedali, da je vse na pravem mestu.
Ali še obstaja facebook skupina julij 2018? V tem forumu sem našla povezavo, vendar mi skupine ne odpre.. če še obstaja, bi se vam rada pridružila :)


< Sporočilo je popravil anjao -- 4.12.2017 20:29:34 >

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   [Brisano sporočilo]
5.12.2017 0:06:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Clarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Julij 2018
5.12.2017 12:27:41   
Ashaya
Joooj kaj mi grejo na zivce tile spami! Kje se najde toliko prevarantov, pa ravno na takih straneh?? Pojdite drugam težit, kreteni! Tole me pa res razkuriuser posted image

Zoja, kako je s tabo? Ves cas mislim nate in upam da je vse ok??
Dobrodosle tudi nove! Vec nas je, bolj bo lustnouser posted image za fb skupino pa ne vem, jaz se še nisem upala včlanit, da ne bi bilo kje preveč vidno..naslednji teden namreč povem v službi, pa ne bi rada da že prej vsi izvejouser posted image Juuj, danes sem dobila datum za nuhalno in že komaaaj čakam!!user posted image Samo se mi zdi še daleč! Bom takrat že polnih 12 tednov. Ve že imate datum? Jaz sem se zdaj odločila za nuhalno, pa če tam ne bi bilo ok, bom razmišljala o ostalih preizkusih.
Kako ste kaj? Nič kaj živahno ni tu gor...

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Julij 2018
6.12.2017 7:52:17   
Anonimen
Ali je katera delala test s sodo bikarbono, kjer naj bi se ugotovilo spol otroka. Če se zapeni kot pivo naj bi bil deček, če ni reakcije pa deklica. Sama imam pdp v začetku avgusta in mi po tem testu kaže fantka.

(odgovor članu Ashaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Julij 2018
6.12.2017 10:28:52   
Clarita
Ojla punce!
Evo, midva pa sva včeraj povedala najinima družinama. Bilo je tako priročno, ker noben ni nič pričakoval, ker je bil fokus na Miklavzu in so mislili, da smo se zato zbrali, da skupaj z otoki počakamo na Mikvalza in parkljne.. :)
NO, pa sva s hčerkico prinesli po večerji v dnevno sobo torto, na njej pa ročno spletene bele copatki in napis v srčku: prihranite mi te copatke do julija 2018 :) Pa še iskrice sva prižgale, da je torta lepo izstopala., ko sva jo prinesli v sobo z ugašnjeno lučjo :)
Skratka-veselje nepopisno!!! Se je druženje kar lepo zavleklo v noč ;) KONČNO ZDAJ VE ŠE KDO DRUG! Zdaj se bom pa lahko bolj veselila vsega, saj če tega ne deliš, je tako bolj 'žalostno' vse skupaj (vsaj zame), zdaj pa res kar prekipevam od sreče!! :)
Hčerki pa sva povedala večer prej (ima 3,5 let) in je bila presrečna in mi je skoz lupčkala trebuh :) ...sva se bala, da bo drugače odreagirala, ker je še nekaj mesecev prej govorila, da ne želi imeti bratca ali sestrice in da ga bo kar v smeti vrgla :) :) ?

Jaz imam 21.12. še en vmesni pregled (ker sem imela 2 SS letos), sicer bi imela naslednji pregled šele sredi januarja (od zdaj naprej so na 6 tednov). Uživajte na pregledih in pogledih na vaše pikice vse, ki vas čakajo v naslednjih dneh!

lp in smo na vezi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Julij 2018
6.12.2017 15:14:30   
Glorija1
Zdravo, tudi jaz sem ena izmed srečnic, ki bodo videle svoj zakladek v Juliju. trenutno sem user posted image že 10t in imela sem že 2 pregleda, pri obeh je bilo vse ok, srček dela, user posted image je dovolj velik, čudno mi pa je da mi G še ni dal PDP in materinske knjižice user posted image . ima še katera podobno izkušnjo, kdaj se jo dobi?

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Julij 2018
8.12.2017 9:06:59   
sitka mala
Hejla punce!! Kako ste?

Za nama končno prvi pregled, vse OK. user posted image Samo po UZ je dojenček starejši za en teden, tako da sva mogla prestavit NS že na naslednji teden. Waaaa komaj čakam! Še NS opraviva, potem pa poveva hčerki. Najprej. Vsi ostali dobijo drugačna novoletna darila.
Najbolj nama je bilo všeč, kako je bila ginekologinja fascinirana nad otročkom. Skakal in mahal je v trebuščku, da se nam je vsem smejalo! user posted image

Želim vam srečno nosečnost!!

(odgovor članu Glorija1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Julij 2018
9.12.2017 7:56:44   
Filatelistka
Hojla mamice😊 Kako ste? Nas je zasipalo z snegom,ampak meni je prav vsec😉 Jaz sem narocena na Nifty test 28.12. Komaj cakam,da dam to skoz in potem lahko povem sirnemu svetu😍. Drugace sem ok,sicer aplitudna nihanja rapolozenja ampak ok🙈 Kreme proti strijam? Kaj priporocate? Jih imam
Sicer nekaj iz prve nisecnosti pa sem pozabila z cem sem se mazala. Lp

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Julij 2018
11.12.2017 8:35:45   
soncek_ok
jaz si mažem z mama oljem iz DM. Bolj zaradi suhe kože kot kaj drugega. Ali pa pač feeling da naredim nekaj zase. Je pa precej odvisno od same elastičnosti kože in dednosti. Jaz sem pri drugem dobila eno bojno črto po levi strani trebuha ker sem nosila pravo žogo in sin je bil velik in težek :)
a je fb skupina že aktivna? Še 2 tedna do nuhalne potem se vam na fb pridružim tudi jaz

(odgovor članu Filatelistka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Julij 2018
11.12.2017 10:38:02   
Clarita
Živjo!
Jaz sem naročena na Nifty 27.12.....vmes pa še en pregled pri G (21.12.), potem pa se res lahko dokončno sprostim in začnem uživati nosečnost in praznike :)
Sicer pa še vendo pri meni poteka vse brez problemov-le utrujenost je večja in prsi neverjetno občutljive.
Jaz se bom tudi ta teden začela mazati z oljem-mislim, da ni važno, kakšno je, le da je čim bolj naravno (otroška so super in poceni), da se lažje ohranja elastičnost kože, seveda pa je malce odvisno tudi od hitrosti večanja trebuha in če nosiš otroka bolj spredaj ali zadaj.
Lepo bodite!

(odgovor članu soncek_ok)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Julij 2018
11.12.2017 23:09:43   
Ashaya
Ojlaa punce! O clarita, midve imava pa na isti dan NS in ti Nifty..upajva, da nama še polepša ta medpraznični čas!
Baah, meni je pa slabo bolj kot mi je bilo do sedaj pa trebuh mi po malem kar nekako otrdeva..upam, da ni to kak grozilni znak, ker tako zanič se še nisem počutila. Tudi pritisk je na nuli. Jutri grem končno v laboratorij, držite pesti, da je vse ok!

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Julij 2018
12.12.2017 7:00:48   
julijka2018
Ojla punce.. No pa je tudi za nama (težko čakan) prvi pregled.. Vse izgleda OK, sicer se rokic in nogic še ni jasno videlo, se je pa jasno videl srček... user posted image user posted image In ko sva to še slišala -wooow. Morem priznat, da sva še cel dan debatirala o tem.
Moj dragi je na pregled šel z mano, ker si je to nenormalno želel in je tudi rekel, da mu ni žal (ker sem kar nekaj brala o tem, da moških naj ne bi jemale na vaginalni ultrazvok, ker jim bo nerodno pa čudno pa bog ve kaj še vse). user posted image user posted image
Zdaj pa se samo še naročim na nuhalno, ki bo v drugem tednu januarja, ker komaj takrat prideva iz medenih tednov, tako, da bo časovno kar napeto, saj bom takrat že v 13 tednu. user posted image
V službi pa povem verjetno ta teden :)

Aja ene ste spraševale o mazanju trebuščka. Meni je mami kupila mandljevo olje (afrodita), ker se je ona vedno mazala s tem in res po 4 porodih nima niti ene strije (upam, da je to tudi genetsko user posted image ), sama pa sem si kupila še Bio-Oil, ki pa mi ga je priporočala svakinja.

LP :)user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Julij 2018
13.12.2017 12:20:21   
Anonimen
Zivjo! Sem se odlocila, da se malo pridruzim, ceprav v 3. ni ne vem koliko mo casa razmisljat o sebi in nosecnosti😉. Prvi pregled imam sele v ponedeljek, me pa ze 4 tedne mučijo slabosti, kar me zaradi mojih zacetnih 48kil, ze precej muci, saj hujsam, sem brez energije in nasploh tezko prenasam obveznosti se z dvema otrokoma. Ce sklepam po prvih dveh nosecnostih bo pa vsaj se 2 meseca tako.☹️ Povedala nisva se nikomur. Me niti nima kaj dost. Predvsem pri mojih starsih pricakujem bolj negativen odziv v smislu a nista 2 dovolj. Me kar mori to😢


(odgovor članu julijka2018)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Julij 2018
15.12.2017 10:33:27   
julijka2018
No, danes sem se odločila za obisk potovalne ambulante, ker naslednji teden z dragim potujeva v Azijo in so mi svetovali cepljenje proti tifusu in hepatitisu A, kljub omenjeni nosečnosti, saj sta baje mrtvi cepivi in nimata vpliva na plod. Seveda sem se takoj cepila, ker nočem svojega telesa izpostavljati boleznim, ki jih lahko prinesem iz dopusta, vendar pa mi vseeno ne da miru, kaj pa če je vpliv.. user posted image Butasto vem, saj vem, da vejo kaj delajo in so verjetno že imeli na stotine nosečih pacientk, pa vseeno... Zdaj me bo to verjetno sekiralo do nuhalne.
Ampak potem se tolažim s tem, da bi drugače lahko "fasala" hepatitis ali tifus, kar bi verjetno imelo dosti hujše posledice na plod...
Pač konstantna dilema. Kaj pravite ve? Bi naredile isto? Ali bi tvegale pa šle na potovanje brez cepljenja?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Julij 2018
17.12.2017 17:39:13   
Clarita
Midva sva tudi sla na potovanje v mojem 5 mesecu nosecnosti...Gvatemala i Kostarika... ni bilo tezav, a cepljenja nisva rabila.
Glede cepljenja je odvisno v kateri del gres in kaksen bo stil potovanja. Ce se bosta 'potikala' z nahrbtniki po bolj odrocnih krajih je to res proporocljivo ( recimo Kambodza)..ce pa je recimo Tajska in bolj pocitniska varijanta ob morju pa to ni potrebno. Odvisno, kam gres in kako bosta potovala.
Vendar pa: ce so ti rekli, da na plod ne vpliva, potem res ne bo kaj narobe in se ne sekirat, tudi ce gresta uzivati na plazo.

(odgovor članu julijka2018)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Julij 2018
17.12.2017 20:25:51   
julijka2018
Hvala, me je kar malo pomirilo, ker so domači vsi prestrašeni zakaj kljub nosečnosti sploh greva nekam.user posted image Ampak je bilo potovanje rezervirano že precej pred nosečnostjo. Greva pa na Bali in nekaj bližnjih otočkov, ampak sva kar spremenila plan potovanja glede na mojo utrujenost.. bova kar poležavala in ne toliko hodila okrog. user posted image user posted image
Hvala za odgovor še enkrat 😊

(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Julij 2018
17.12.2017 20:50:09   
Clarita
Ooo..na Bali smo mi sli, ko je imela hcerka 6 mesecev, karte pa so bile noro poceni.
Pazita le, da ne gresta na otoke z malarijo (Flores itd). Sicer so pa to turisticni otoki in ni kaksne bojazni, da bi se kaj neprijetnega lahko zgodilo. Imej pa zavarovanje, ki krije tudi nosecnice (nimajo vsa).
Kdaj pa odrineta?

(odgovor članu julijka2018)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Julij 2018
17.12.2017 20:55:13   
julijka2018
O, to pa se nisva pozanimala. Sva zbrala turistično zavarovanje pri Savi (paket C). Bom poklicala pa vprašam kako je z nosečnicami.user posted image Greva pa, poleg Balija, še na Nusa Lembongan in Gili Meno. Odrineva 23.12. user posted image malo čudno vprašanje... ste meli kako potovalno drisko? To me namreč najbolj skrbi, pa na splošno bruhanje in dehidracija. Ker se trenutno ne morem (upam) razkuževat z 0,3 Jagermeistra, kot to na potovanjih ponavadi prakticirava.user posted image



(odgovor članu Clarita)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Julij 2018
18.12.2017 22:13:36   
Clarita
Ja, taksne arcnije pridejo na potovanjih zelo prav, a tokrat zal ne.
Mi nismo imeli nobenih tezav, tudi vi jih ne bi smeli. A ce te skrbi, vzemi Linex forte s sabo, ga lahko tudi v N jemljes. Ob hujsi driski ali bruhanju in posledicno dehidraciji pa bi dobila infuzijo. Za vsak slucaj vzemi s sabo kaksno iglo (reci zdravnici za kaj bo). Sama driska in bruhanje pa ne bosta ogtozila nosecnksti, samo sila neprijezti sta. Pa pij vstekleniceno vodo.
Super se bosta imela in ne skrbi, vse bo v redu.

(odgovor članu julijka2018)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Julij 2018
1.1.2018 21:54:03   
Summer ladies
Zdravo, tudi meni je pokazal plusek prvi uz u 8. Tednu je pokazal vse ok,me pa useskozi mucijo slabosti in bruhanje ter zgaga....komaj cakam na nuhalno,ki bo cez teden dni....
Se je katera odlocila za nifti in kake so izkusnje?:)

(odgovor članu Baricaa)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Julij 2018
2.1.2018 18:10:45   
Ashaya
Tema je cisto zaspala..ne vem ali ste ze vse pobegnile na fb?user posted image za nama je NS, jokala sva od srece! Pravi dr., da je vse super vidno, smo ze kar velikiuser posted image Kako pa ste kaj ostale? Že imele NS, Nifty.. ? Meni se je pocutje ze kar malo izboljsalo, manj utrujenosti..sem pa zato imela tezave z ledvicamiuser posted image Je imela se katera to v casu nosecnosti?

(odgovor članu Summer ladies)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Julij 2018
4.1.2018 13:56:09   
loveof2
Zdravo, se pridružum tudi jaz. No po vseh naporih sva tudi midva zagledala plusek vsa srečna user posted image kajti nisva pričakovala, da nama bo uspelo po naravni poti user posted image in sedaj smo že veselo v 12 tednu in čakamo na NS user posted image .

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Julij 2018
18.1.2018 19:24:57   
pikpiki
živjo! evo se vam še jaz pridružim. sicer imam pdp avgusta, ampak imam občutek, da avgusta ne bom dočakala v enem kosu :) tudi prva nosečnost se je zaključila mesec prej, vse bp. takoj podpišem za še eno takšno zgodbo :)
sicer se počutim super, trebuh se mi še ne vidi (sem 12.teden), razen ob večerih igzledam orng noseča, zaradi napihnjenosti. povedala nisva še nikomur, bova počakala NS, ali pa celo še kakšen pregled več.

(odgovor članu loveof2)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?