|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 48 49 [50]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
9.7.2018 6:27:43   
Katte
Hvala, punce. No, jaz nisem nikoli obupala, tudi sedaj ne bi, ampak realnost je taka, da sem stara 40 let, imam dva zdrava otroka, moj je tako že samo pogojno še za enega in sva dogovorjena, do kdaj še poskušava. In to je tako dolgo, da bi se otrok rodil pred mojim 41. rojstnim dnem. Vem, da so še starejše mamice. Ampak eno mejo pač postaviš. In to je najina. Potem bom pač šla na kontracepcijo in to bo to. Zelo sem hvaležna za svoja otroka in to mi bo dovolj.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: Bodoče nosečnice 2018
9.7.2018 7:41:39   
Mariposa08
Katte tako kot si napisala, imas 2 soncka zlata, ki ti polepasata vsak dan posebej user posted image
Res je ko lets kar hitro grejo , saj tudi imajo nekatere se v 40 letu otroke, pac lepo da sta postavila neko mejo do kdaj bosta poskusala, mogoce vama pa se uspe user posted image

Abracadabra jaz sem zdaj 5 krog ne se na sredini , po M in pridno na delo, pricakujem O tam konec tedna, pa bom vidla kako bo ta mesec, a bo kej poletje lepega prinesel ali samo to user posted image zopetuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
   RE: Bodoče nosečnice 2018
9.7.2018 9:01:59   
naty1989
Zdravo punce!

Malo sem prebirala forume za nazaj, nekje od lani, od decembra.

Zanima me za tebe Jetkamak00, kako je potem uspelo, mislim kako daleč si zdaj? Sem prebirala, da si si želela decembrskega otroka. Enako kot sem si želela jaz. Tudi jaz sem na začetku rekla, da bom začela februarja, pa bi rada potem novembra, decembra ali najpozneje januarja rodila. Če se kaj zavleče seveda. Tako da to kar sem prebirala, je kot bi poslušala sebe. Ampak življenje je malo drugače, zadeve se obrnejo drugače in glej ga zlomka, še vedno ni uspelo. Potem vsa ta spraševanja zakaj ni... In seveda sem prepričana da je vse v glavi, da sem se mogoče preveč vrgla v to, preveč načrtovala, planirala. Razmišljala sem tudi že o tem, kako bom domačim lahko z veseljem povedala veselo noviso in seveda kdaj jo bom...
Potem ti pa en dan vse pade dol in nekako narediš temu planiranju konec. Mislim da bi bila to zate najboljša rešitev, če ti še ni uspelo. Če ti pa je, pa hvala bogu. Samo tak način res ni zdrav. Preveč obremenjevanja škodi. Sej je težko, da se človek ne bi obremenjeval, vidim po sebe, ampak 1x enostavno moraš narediti konec in vse skupaj malo postavit na normalen tir. Ker ti potem že telo dava take znake vse mogoče, ko je še sploh prehitro da bi kaj bilo. Na koncu pa glava res naredi eno veli zmedo in ti povzroča velik stres. Pa vedno je hujši, če se ne vzameš k sebi.
Sej bi bilo vse super, če bi vsa ta obremenjenost in stres pomagala, da bi kar uspelo, sam ko ne. Ko ti vse skupaj naredi več škode kot koristi.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   RE: Bodoče nosečnice 2018
10.7.2018 8:29:12   
Anonimen
Pozdravljene punce

Imam eno vprašanje, saj verjetno je bila ta tema že dosti krat predebatirana.

Danes zjutraj je bil ovulacijski test pozitiven,,,,,,testna črtica močnejša od kontrolne, v navodilih piše ko je testna močnejša od kontorlne, naj bi ovulacija nastopila od 14-24h.

Sedaj pa k bistvu user posted image , user posted image sva v nedeljo zvečer ali je možna zanositev oploditev, toliko dni pred ovulacijo?

Hvala punce

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
   RE: Bodoče nosečnice 2018
10.7.2018 8:50:38   
naty1989
Zdravo!

Hja jaz še nisem poskusila z ovulacijskimi testi, danes si bom prvič začela meriti bazalno temperaturo.

Jaz bi rekla, da možnost obstaja, saj so semenčice v telesu še nekaj dni, no jaz predvidevam da so nekje do 3 dni, 72 ur, pravijo da so tudi do 5 dni. Ampak jaz tega nekako ne vrjamem, oz. se ni za zanašat na to. Ogromno je pač odvisno od tega, kako dolgo preživijo. Bi bilo pa pametno tudi danes imeti spolni odnos, ker je potem možnost sigurno večja. Če pa še vedno ne bo nič in bo prišla M, pa če se to dogaja že kake 3 mesece, pa je vprašanje kakšno je ozadje. Bi bil priporočljiv obisk pri ginekologu.
Ker je finta v tem, da moraš bit res zdrav, oz.oba s partnerjem da uspe. Vse more štimat, ker potem po ovulaciji če se prime, je še potem vgnezditev in oploditev, tisto je bolj problem če se ne obrži... Je kar kompliciran proces. Lahko se trofi ovulacija, ampak dalje potem je pa sama sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   RE: Bodoče nosečnice 2018
10.7.2018 8:53:07   
naty1989
In potem je res pametno imeti spolne odnose vsake 2-3 dni, skoz celi mesec, ker se nikoli ne ve, če so testi zanesljivi in kdaj potem dejansko pride ovulacija.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 48 49 [50]
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 48 49 [50]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?