Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Glede obiskanosti forumov se mi pa zdi, da se je skoraj vsa komunikacija preselila na FB. Meni na FB (se posebej v tisti res najvecji grupi) ne pase debatirati o postopkih s svojim pravim imenom.
Sem v kratkem postopku Menopur + Diphereline. Ta kombinacija je bila uspesna prvic. V prejsnjem postopku sem imela Puregon + Gonapeptyl, kar je super komot, ker ni treba mesat nobenih praskov. Zal sta se od 8 celic oplodili samo 2. Kaj imas ti?
V tem postopku sem imela Puregon in Gonapeptyl... je res enostavno. Ni bilo veliko foliklov, na koncu le 2 celici, ki sta se oplodili. Obe grejem. V nedeljo (neuradno v petek ) sem naredila test in je bil pozitiven.
Wiiiiii čestitke! Zdi se mi, da se <3 včasih vidi že v 6t, ni pa nujno. Me prav zanima, koliko jih bo. :) Jaz sem imela včeraj punkcijo. Izkupiček je dober: 13 celic. Transfer bo v ponedeljek.
Včasih se vidi srček že v 7 tednu, včasih pa še v 8 ne, se potem vidi v 9. Mene je v 8 tednu ginekolog prestrašil, da ni srčka, pa je rekel da naj pridem čez dva tedna nazaj pa je bilo vse super :-) Čestitke punce in le pogumno, potem pa bo cartanja :-)