Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

? Kako ste preživele praznike?
  ? Kako ste preživele praznike?  Prav ironično ... ves čas moram imeti nekaj v ustih, po drugi strani mi pa vsa hrana smrdi
   Prav ironično ... ves čas moram imeti nekaj v ustih, po drugi strani mi pa vsa hrana smrdi  
    . Jaz sedaj pa že res težko pričakujem prvi pregled ... še dobrih 14 dni. Čez 3 tedne pa že nuhalna. Saj bo šlo.
  . Jaz sedaj pa že res težko pričakujem prvi pregled ... še dobrih 14 dni. Čez 3 tedne pa že nuhalna. Saj bo šlo.  

nisem vidla in slišala, ker  smo bile kot po tekočem traku. Na srečo je bilo vse v redu in imam  ta teden prvi pregled pri svoji ginekologinji, tako da upam da bo vse ok in mi bo pokazala tamalega in da dobim kako slikco. Bolj grem proti 12tem tednu bolj mi je  slabo. čez cel dan, na srečo vsaj bruham ne oz. redkokdaj. Upam da ne bom imela te sreče, da mi bo čez celo nosečnost slabo. V vsakem avtu in torbici preventivno tovorim kako vrečko in grisine.
   nisem vidla in slišala, ker  smo bile kot po tekočem traku. Na srečo je bilo vse v redu in imam  ta teden prvi pregled pri svoji ginekologinji, tako da upam da bo vse ok in mi bo pokazala tamalega in da dobim kako slikco. Bolj grem proti 12tem tednu bolj mi je  slabo. čez cel dan, na srečo vsaj bruham ne oz. redkokdaj. Upam da ne bom imela te sreče, da mi bo čez celo nosečnost slabo. V vsakem avtu in torbici preventivno tovorim kako vrečko in grisine. Me pa prsi vedno bolijo, čeprav na to sem se že navadila. Moram pa tudi jaz na vsakih nekaj ur jest, če ne mi prav tako postane še bolj slabo. Sem pa vesela, da je vsaj hladno zunaj, da imam vsaj občutek, da se lahko normalno nadiham in lažje vso slabost prenašam.
   Me pa prsi vedno bolijo, čeprav na to sem se že navadila. Moram pa tudi jaz na vsakih nekaj ur jest, če ne mi prav tako postane še bolj slabo. Sem pa vesela, da je vsaj hladno zunaj, da imam vsaj občutek, da se lahko normalno nadiham in lažje vso slabost prenašam.   V naslednjem tednu moram dati kri in vodo.  Predlagala mi je tudi da zraven oddam še kri za dvojni hormonski test.  Določila je tudi pdp
   V naslednjem tednu moram dati kri in vodo.  Predlagala mi je tudi da zraven oddam še kri za dvojni hormonski test.  Določila je tudi pdp Konec meseca pa že nuhalna :D
   Konec meseca pa že nuhalna :D