Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zadnjo M sem imela 10.08. 3.09 je bil minimalen izcedek 2 dni
, ki ga ne morem imeti za M. S kt sem prenehala februarja in od takrat pridno delamo na otročku. Tudi M so bile kar nekako redne od 31 do 37 dni.Zdaj pa je ni in test tudi ni nič pokazal. Nimam nikakršnih znakov da sploh misli priti, ponavadi me je pred M vsaj kaj špikalo, zdaj me tudi to ne, prsa me tako in tako nikoli ne bolijo. Test sem naredila pred 14 dnevi,zdaj pa ne vem ali naj ga naredim ali ne. Ali naj se najavim pri moji zoprni G.Po toči je prepozno zvoniti ampak zdaj se sprašujem, zakaj sem 6 let jedla kt, ko jih očitno nisem potrebovala. Nikoli si nisem mislila, da je tako težko priti do otroka, pa tudi rosno mlada nisem več-kmalu 32 let
) in nasploh naj naj!!! Pojdi do svoje G. Če je "zoprna" kot praviš, jo zamenjaj - razumevajočih G ne manjka, le spravit se je treba do njih.
trudimo že lep čas. Stojimo za tabo in ne obupat!
.
!! Mogoče še pričakovala ne boš!!!