|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julcki2020
29.11.2019 8:54:38   
Metka234
Nimam, edino pri Reševi sva bila s fantom v Dravljah na pregledu ko sva skušala zanosit in mi je bila všeč in sem rekla, da bi šla na potrditveni k njim. No pa se je drugače razpletlo. Počivam in naj ostane vse ok. Sem presenečena, zelo. Od očeta sestrična je imela dvojčka in od fanta mala mala sestrična jih ima, ampak kolikor sem brala se gen deduje samo pri ženskah, sicer pa pač podeduješ bolj stimulirane jajčnike. Imam polno vprašanj če bomo zvozili do konca - kako velik avto bova rabila, koliko avto sedežev ... ampak to se mi zdi še daleč. Pa kako rodiš dvojčka, pa kdaj ... 😊

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Julcki2020
2.12.2019 10:15:35   
Metka234
Kako sta punci? 😊 Pri meni zaenkrat vse ok (močno trkam na les, da bi tako ostalo), je pa res da zadnje 4 dni večji del dneva ležim in počivam in mi to tudi kar paše. Upam, da bo še cel teden ok in grem po pregledu drug teden lahko v službo. Sem se pa kar prijavila že na nuhalno k dr. Pušenjaku takoj po novem letu.


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Julcki2020
2.12.2019 10:25:57   
hope2018
Oiiiii... Evooo jaz sem borim z mocnimi glavoboli ze skoraj cel teden.... Sem v bolniski pa verjetno se do konec tedna bom ker taka nisem ravno sposobna delati.... No me veselii da sii vreduuu in uoam da bo vse uredu se naprej..... Jaz sem razmisljala da se narocim k pusenjaku na nuhalno vendar ne vem ce bo moj takrat lahko zaradi sluzbe sel z menoj zatoo paaa bom se razmislila kam se lahko se drugam narocim.... Ker zeli da je zraven jaz pa tudi.... 


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Julcki2020
2.12.2019 14:11:24   
Alayne
Hojla user posted image

Se ena se vam pridruzujem. Po svojih izracunih sem nekje dobrih 6 tednov noseca--> predviden rok torej nekje konec julija. Me pa prav skrbi, saj so me na prvi pregled napovedali sele konec decembra :o To je torej nekje 11. teden? Zdi se mi malo pozno. Sploh ker bi rada res res bila prepricana ali sploh sem noseca- se vedno sem malo v zanikanju.

Malo ozadja. Presnje leto sem bila vecino leta v USA veliko sprememb, stresa pri delu etc. Se preden sem se vrnila sva se s partnerjem odlocila nehati ´paziti´. Glede na to, da ima veliko oseb probleme z zanositvitjo (zdi se mi vedno vec, ali pa se vedno vec o tem govori) sva rekla kar bo pac bo. Ne bova se aktivno trudila za, tudi pa ne proti. No, ocitno je ratalo kar prvi mesec. Malo presenecena oba. Urinski test je bil dvakrat pozitiven in tudi menstruacija zamuja. Vseeno se mi pa zdi noro dolgo cakat se en mesec na pregled user posted image


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Julcki2020
2.12.2019 14:34:44   
hope2018
Alayne. Uffffff ta je pa resss dolgaa........ Ponavadi so uz tam nekje od 8 do 10 tedna potrditveni......lahko gres paaa krvni test delat pa bos sigurno prepricanaa ce si noseca hehe... Drugace pa dobrodooosla med namiii😉😘


(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Julcki2020
2.12.2019 14:48:08   
Alayne
Hvala :)

Sem malo prebirala zapisano in tudi vam vsem cestitke user posted image
Glede termina... mogoce ima gneco ali pa mi prihrani voznjo, ker sem drugace med tednom v Avstriji. Kdo bi vedel. Ocitno bom pac nestrpno pocakala. Je pa zanimivo, da so drugace pri endokrinologu pa takoj paniko naredli (imam sladkorno bolezen tipa 1) in sem prioritetno takoj na vrsti naslednji teden. Tako, da oni me bodo ze tretirali kot noseco, ceprav ginekolog ni se nic potrdil user posted image Bo ocitno se zabavno z zdravniki user posted image K sreci imam veliko dopusta prihranjenega.

Drugace pa kako se ve kaj pocutite? Veliko simptomov? Mene prav malo skrbi, ker jih nimam ravno veliko. Zaspana sem, konstantno lacna in z razbolelimi dojkami. Pa ene dvakrat se mi je zvrtelo. To je pa to. Veliko preberes o slabosti in me skrbi, da tega nimam....
Salamo pa si tudi jaz obcasno privoscim ;)

Veliko srece vsem :)

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Julcki2020
2.12.2019 16:12:34   
hope2018
Hvala hvala.... Ja hmmm moji simptomi lahko recemm da so bili na zecetku samo bolece dojkee in tam pa tam kaksen grozen krc v maternici to je vse.... Sedaj se mi je v zadnjem tednu malo bolj zacela pojavljati slabost vendar ne bruham.... Veliko hrane mi ne pasee a najbolj po cem hrepenim je suha salamaa in si jo kar privoscim ceprav baje nebi smela... Ampak kaj cem... Hehehe... Pa velikoo me glavaaa boliii...... To je vse od mojih znakov.... Ne obremenjuj se prevec z njimi... Ker so razlicni od vsakega posameznika.... Jaz imam spet pregled v petek komaj cakam potem se bom pa narocila na nuhalnoo hihihihi


(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Julcki2020
2.12.2019 16:21:46   
Alayne
Mogoce tudi vse salame niso slabe ;) s tem se jaz tolazim.

Veliko srece in javi kako bo potekalo :)

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Julcki2020
2.12.2019 16:42:54   
Metka234
O hope, upam da se glavoboli umirijo čim prej. 
O zdravo še ena julijka! 😊 Super, da vama je ratalo takoj - res blagor! In držim pesti, da še naprej ostane brez simptomov. Čeprav tudi jaz včasih mislim: a sem sploh še noseča, ker nič ne čutim? Edino včasih malo zgage pa prsa so občutljiva. Tudi meni ni nič slabo, lačna sem pa precej in na wc grem stokrat na dan. Jaz si sploh nisem predstavljala, da bom morala nosečnost preležati, ker če pol dneva hodim/stojim/sedim se pojavi izcedek, ampak bom naredila vse za moja srčka. Samo da bi bilo vse ok!Mene je naročila na prvi pregled pri 8t4d - predvidoma drug teden, sem pa po sili razmer morala že prej sama iti. 11t je res kar dolgo za čakati, lahko greš že prej sama na potrditvenega mogoče. Jaz sem malo pohitela s terminom za nuhalno, ker so glih prazniki in me je zanimalo kdaj delajo in da ne bo vse polno. Je pa rekla sestra da se lahko sproti na pregledu dogovoriš tudi za DHT ali Nifty.Glede sladkorne pa mislim da je prav, da tam urgirajo pravi čas in kar pojdi na pregled. Itak je to naše zdravstvo tako, se mi zdi da vsak svoj vrtiček obdeluje in moraš kar sam niti držat, da se pelje v pravo smer.

(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Julcki2020
2.12.2019 16:45:24   
Metka234
Glede salam pa jih sploh nimam v hladilniku, da mi nebi dišale. Mi pa načeloma vse paše jest, se mi zdi da jem ves čas po malem. 😊 Katere dodatke jeste za folno in ostalo? 

(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Julcki2020
2.12.2019 16:52:52   
Alayne
Ja wc je precej obiskan, bo ze prezivel :)
Seveda bo vse ok, sploh s pozitivno naravnanostjo.
hja, teh 11t je moj izracun. Babici sem povedala le datum zadnje menstruacije in je tako izbrala. Mi pa ustreza, saj bom takrat ze za praznike doma in ne rabim jemati dodatno dopusta. Mogoce se tudi kaj vec vidi po dlje casa. Nisem strokovnjak. Ja, ko sem babici omenila sladkorno je rekla, da naj se z endokrinologom posvetujem. Dodatno mi je nalozila samo dvojni odmerek folne za jemat.

Zaenkrat jemljem Femibion 1, ki je ima dvojno. Nekateri priporocajo DHA. Ampak tisto, bom pomoje v drugem trimesecju jemala, ce pridem tako dalec :)
Drugace se bom pa pomoje odlocila za Nifty. Mi ni problem samoplacnisko, ce mi prihrani nekaj stresa...

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Julcki2020
2.12.2019 17:52:47   
Metka234
Ja, dlje casa kot si, vec se vidi. Pri 6t in se nekaj dni se komaj bitje srca pojavi, lahko se pa se nic ne vidi. Saj bodo en dva tri prazniki :) A delas v avstriji? Jaz tudi jem femibion1 brez joda in omega 3 kapsule. 

Tudi midva bova verjetno vzela se nifty ce bo vse ok, samo kokr sem gledala pri dvojckih menda ni enako zanesljivo 😊 🐞 

(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Julcki2020
2.12.2019 18:44:06   
Alayne
Moznost napake je tako ali tako pri vseh testih. Boljše, da čim manj gledaš tiste procente lažno poz in lažno neg.
Ja zaenkrat sem v Avstriji, partner pa v SLO. Se bom spravila administracijo (porodniška... etc) naštudirat, ko ginekolog potrdi. Sedaj skušam čim manj paničarit :) Ne uspeva ravno najbolje. Res je bilo veliko presenečenje.

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Julcki2020
3.12.2019 15:20:17   
hope2018
Jaz sem razmisljala o nifty..... Vendar ce bo na nuhalni vse ok mislim da ne bo potrebno se na nifty.... Ceprav je nifty 99% zanesljiv... Bom se videla upam samoo da bo res vse ok... Komaj cakam peteek pregledd.... Potem pa spettt mucno cakanje do nuhalneee😁😁😁od 6t naprej naj bi se slisal ze srcek ni pa nujno.... Jaz sem bila na prvem uz ravno 6t pa se ga je zelo lepo slisalo.... Nekatere so ga slisale kasneje....


(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Julcki2020
3.12.2019 17:18:46   
Metka234
Petek bo 1, 2, 3 tukaj, ampak po drugi strani se pa tako vleče vse skupaj med pregledi ja...


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Julcki2020
4.12.2019 12:55:45   
hope2018
Metka kdaj bos pa v sluzbi povedala? 


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Julcki2020
4.12.2019 14:51:42   
Metka234
Zaradi situacije kot jo imam sem kar napisala sefu (mladi ocka), da me nekaj casa ne bo zaradi rizicne zgodnje nosecnosti, katere razplet je se pod vprasajem in moram pocivat. In da naj obdrzi zase. In tudi je. Sodelavcem sem rekla, da sem bolna. Ker ce bi rekla da sem bolna, bi mi ziher vsak dan pisali kdaj prides in mi dajali delo po mejlu/telefonu, plus sluzbeno pot bi mela dec in drugo leto parkrat v tujino. In se nocem lagat. Saj to so konec koncev zivljenjske stvari, ki se lahko zgodijo vsakemu ... Ce bo drug teden na pregledu vse ok in bom dec se doma, bom povedala ostalim verjetno po nuhalni po praznikih. Ampak do takrat je se zelo dalec. Tudi ce bi bla v sluzbi bi sefu morala povedat zaradi obcasne izpostavljenosti substancam in bi vsem kapnilo koliko je ura. Je pa moj dragi glih danes sporocil, da je napredoval in sem zelo vesela. Zenske smo zaradi materinstva zal malo zapostavljene v mladih letih, ce se odlocimo za druzino. Ampak verjamem, da bom ko bo vse ok oboje furala. 😊
Ti? 😊

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Julcki2020
4.12.2019 15:03:10   
hope2018
Ja superrr no lepoo in upam da bo res obdrzal zaenkrat zase..... Ker ponavadi vsi sefi govorijo da se jim zauoamo ce imamo kakrsnokoli tezavo itd.... Na koncu pa vsem raztrobijo... 😁Jaz se ne vem kdaj bom povedala domacim bova povedala za bozicka ker bo takrat mimo ze nuhalna in uoam da bo vse ok da bom lahko pripravila jim presenecenje😉😉😉 v sluzbi paa hmm... Trenutno sem imela neko izobrazevanjr in zelo pomemben izpit kateri v primeru da ga naredim mogoce lahko ponudijo za nedolocenga.... Tako da sem rekla da decembra se pocakam potem pa povem ker tudi vec dolgo ne bom mogla skrivati ker se bo ze pocasi zacelo poznatii je ze skoraj 3 mesece..... Tako daa tole pocakam potem pa vidim v vsakem primeru imam sluzbo na nitki ceprav so mi vsi govorili da bom dobila za nč. Ker sem pac pridna delovna bla bla ampak saj ves ko nastopi nosecnost in se zavejo da te ne bo te ne rabijo in od tebe nic ne morejo imeti koristi..... Tako da mam kar obcutek daa mi ne bojo podaljsali... Bom pa ob izteku pogodbee ravno v skoraj 6 mesecu.... In zato upam da sem tale izpit naredila mogoce bom imela vsaj malo moznosti da ostanem tu.... Ce ne pa tudi ne bo konec sveta sluzb je konc koncev veliko in jo lahko dobim kadar cem za to se ne sekiram... A vendar bi raje videla da ostanem tu.... Se pusti. Presenetiti... Sploh pa ne vem kako bom zacela debato o tem da sem noseca🤔🤔🤔 ne znam si predstavljatii reakcijee niti nic... Mahh pustim casu cas pa bomo videli.... Drugace paa ti kar lepo pocivaaj bojo deci delali malo vec pa je.... Zdaj si pomembna ti in tvoji otroci👶👶👶👶👶🤰🤰🤰🤰 kdaj imas pregled si rekla? 


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Julcki2020
4.12.2019 15:32:37   
Anonimen
Hej bejbe.


Še malo pa bo petek!!! Da vidim, zaradi koga mi je tako slabo! ;)Jaz grem 100% na nifty - sem sla ze v prejsnji nosecnosti...glede na to, da nisem najmlajsa.
V sluzbi povem po NL.
Anonimna2

(odgovor članu hope2018)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Julcki2020
4.12.2019 15:54:54   
hope2018
Anonimnaa mas ti tudi pregled ta petek?????  No jaz bom o nifty se razmislila.... 😊


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Julcki2020
4.12.2019 16:24:02   
Metka234
Močno držim pesti da ostaneš v službi, ki ti je všeč! Na koncu se vse zgodi z razlogom in se razplete na najboljši možen način. Ne se preveč sekirat, mogoče te bodo pa obdržali, sicer te pa sigurno čaka nekaj boljšega. 😊 

Jaz imam čez en teden pregled pa kri mi bodo vzel, tako da en dan prej ne smem nic sladkorja/sadja.Jej, vidve pa kar obe v petek! 😉 Me pa občasno malo zgaga matra, pa lačna sem precej. Se vam že kej pozna? Kje sicer prodajajo kakšne nosečniške trenerke itd.? 

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Julcki2020
4.12.2019 16:37:49   
hope2018
Jejjjj seee malooo jaz sem kri pa urin ze dala pred prejsnjim pregledom dobila materinsko knjizicooo zee takooo daa se ze veselim naslednjega pregleda..... Edino kar imam tezavo je to da vedno ko grem k ginekologu imam visok pritisk doma ko si ga merim je cisto normalen tam pa mi ocitno od straha kar poskocii haha...hmmm trenirke nimam pojmaa se sama ne vem v katero trgovino naj grem da si kaksne elegantne hlace kupim bom se malo pocakala ker za v sluzbo moram biti malo bolj urejenaa a kaj ko bi kmalu vec stare ne bojo prav. Hahah🤔😁😁meni se poznaa ze malo spodnji del trebuha ko se najem mi prav poskocii ven.... Drugace pa zgleda k da bi se zredila pac spehec hahahaha🤣🤣🤣🤣🤣

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Julcki2020
4.12.2019 18:18:33   
Metka234
O super. Jaz imam tudi vedno na pregledih perevisok pritisk, doma pa precej nizkega vecji del dneva.
Hehe meni enako glede trebuha. Tako da ne vem ali je od povecanega apetita ali od dveh srckov 😊 Jaz bom tudi rabila malo bolj elegantne obleke, ce bom sla v sluzbo. 


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Julcki2020
4.12.2019 18:25:51   
hope2018
Jaz pa sploh nimam apetita.... Ko sem lacna mi je slabo pase mi pa glih ne jesti..... Takoo da potem pojem zalogaj dva vec ne... Enostavno apetita ni... Razen za slatkarije hahaha to bi lahko pojedla na tono pa mi nebi bilo slabo hehehehe


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Julcki2020
5.12.2019 14:04:05   
Metka234
Haha jaz pa zacuda jem manj sladkega kot sicer, ker sem precej sladkosneda. Verjetno ker ne grem sama v trgovino in sem odvisna od tega kar mi kupijo, pol pa rajsi sadje narocam 😊 


Moram pa povedat, da je zjutraj ko sm sla na wc bilo na papirju spet malo temno rjave stare krvi (za en noht mogoce) in sem rekla dost mam tega, grem h svoji G pa naj bo kar mora bit. In sta se dva in obema srcek bije, tud zrasla sta tako da sta se vedno 2 dni narazen po velikosti tko kot prejsn tedn. Glede na ZM sem 7t5d, onadva sta pa 7t4d in 7t2d. Je tud dalec stran od obeh vidla iz kje sem malo zakrvavela mogoce prejsn tedn in da se zdej izloca stara kri ven pocasi. Da ne vejo vzroka krvavitev. Da je pa se tako zgodaj mozno vse - da bo vse ok, da se samo en razvije normalno itd. Da zaenkrat zgledata dvojajcna. Naj pocivam in jemljem Dabroston. V sredo mam pa pregled tko ko sm narocena. Zdej sm mau pomerjena recimo, ampak res upam da se ta kri izloc in da je ne bo vec. Najrajs bi bla dec doma, da leze prilezem do 12. tedna in nuhalne. So me pa sestre in G takoj najprej vprasale ce je spontana zanositev.
Mi grejo pa trenerke ze pocasi na zivce - vse me vezejo cez trebuh. 
Drzim pesti za jutrisnje preglede. 🐞🐞

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?