|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julcki2020
8.1.2021 17:46:57   
Bozicka
Srecka sele sedaj, ko sem vse za nazaj prebrala sem prebrala tudi kaj se je dogodilo tebi. Res mi je hudo, ker vem kako je to hudo vse skupaj. Moje 3 nosecnosti pred Kevinom so se sicer koncale prej ampak klub temu bolecina je zelo velika. Ampak nikoli nisem izgubila upanja in sedaj imam v narocju najlepsega fantka. Tudi zate vem, da si mocna in pogumna in bo na koncu vse skupaj le bolec spomin. Moj mocan objem in poljub😘

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Julcki2020
4.2.2021 23:18:57   
MacB
Ne vem zakaj nisem dobival sporočil, da se tukaj piše nova sporočila.

Kakorkoli že, naš junak je star 7 mesecev in 2 dni. Je velik zdrav fant, težak skoraj 11kg, dolg 75cm, pravi mali dolgin. Po tatiju. No, saj mami je za punco tudi vlka. Kakorkoli, mislil sem, da je vse skupaj bistveno težje, je pa res, da je mali dobrovoljček. Smeje se vsakemu in vsemu. Mamico sumim, da je celo nosečnost kadila travco user posted image Mali je eno vlko veselje, je vse, doji se še le zvečer in čez noč. Čez dan je na kašicah. Slinčka skoraj ne rabi, tak lepo je. Na začetku smo imeli malo problemov z učkom, smo ga morali konstantno čistit. Preživeli prvi prehladek, drugače vseeno dostikrat čistimo noseka, k sreči ko vidi napravico za čiščenje noska, samo dvigne glavo in nastavi, češ spucaj zaj. Ne mara edino, ko se mu daje rokice skozi rokave, tu malce jamra. Pojamra tudi, če posedimo na kavču, akcija mora bit. Če je mami sama z njim v kuhinji in je on v ležalniku je kakšne 45min mir in se sam igra. Če je pa še tati v kuhinji za mizo in se mami slučajno usede, že jamra, ker tudi on želi biti v tem primeru pri mizi. Brez problema se nosi po rokicah, tudi neznancem. Plazi se rikverc, saj sem rak, tati kaj si pa misliluser posted image user posted image pa 360 stopinj naokoli se lahko obrača, plazi pa se še ne. Sicer se ne sekirava, samo da je zdrav. Aja, ima nek izrastek na notranji strani spodnje ustnice. Baje mu bodo odrezali, ker gre le za odvečno kožo, ki se nabrala v neko bunko. Obožuje norčije s tatijem. Al pa ko mamica poka face. Na nek način se že smeji. Vriskanja je tudi polno. V glavnem, dogaja se.

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Julcki2020
5.2.2021 0:31:07   
Metka234
Ooo hej mac. Hitro letijo meseci ja... Tudi mi dobrih 7 mesecev. Jesta pa zgolj za vzorec, moje mleko je se vedno zakon. Max 3 zlice spravim v puncko, v fanta kaksno vec. Ampak saj bo. Je pa res pestro z dvema. Velikokrat spita istocasno, vcasih tudi ne. En se prej zbudi in si prestavljam kako je z enim. Hehe. Luksuz :D Tako da sem veliko v kuhinji... Sicer pa nic kaj posebnega, fantek se se vedno zbuja n-krat za dudo ponoci, tako da ce spim uro ali 2 v kosu sem zelo vesela. Pri nas pa sploh ne mlrem vec cistit nosu... Ko prizgem sesalec je takoj obrat na trebuh, zvijanje, histericen jok. Tako da upam da ostane tako, da ni treba veliko cistit. Tudi mi se ne kobacamo, rinemo se nazaj enako. Pa saj imajo se cas za vse to :) 


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   RE: Julcki2020
5.2.2021 22:28:34   
MacB

Metka, srečnica na kvadrat user posted image

Kot si rekla, za vse je še čas, nama se ne mudi z ničemer. Jaz v bistvu že pogrešam čase, ko je bil še tak majhen in je spal po cele dneve. Zaj zna že kar rogovilit in je čas zase in za naju le zvečer. A da ne boste narobe razumeli, obožujem ga in ne bi menjal za nič, a dejansko sem bolj spočit v službi kot doma user posted image Hranjenje sva začela izključno zato, ker je sam kazal željo in obožuje kašice (midva pa obožujeva philips avent 4v1), sva k sreči že poleti pokupila veliko domače sezonske zelenjave in tudi sadja, razrezala in dala v zamrzovalno skrinjo. Zaj pa samo vrečke daješ ven in v ta aventek, ki skuha na pari in ko obrneš, še zmiksa in ekola. Že papca. Ne mara ležalnika, vsaj za dlje čas ne, obožuje pa sedeti pri mizi in imeti izlete po stanovanju na rokah. Ne vem zakaj je tak priden pri čiščenju noska, mogoče je porajtal, da mu pomaga. Je pa res da sva pucala izključno z baby nosse aspiratorjem. Top zadeva. Na začetku se je itak izmotaval, zaj pa kot rečeno se nastavi. Upam, da se bo tudi vajin navadil.

Smo pa že prijavili v vrtec, zaj pa čakamo do konca aprila kako in kaj. Ne veva pa, kaj bova med 10.6. in 1.9, ker moja že začne delat takrat, vrtec pa prej ne sprejema.

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: Julcki2020
10.2.2021 10:37:43   
Metka234
Hahaha moj se tudi "spocije" v sluzbi v primerjavi z mano doma, ceprav ima stresno in se voznja... Ampak ko ga kdaj pustim 2 uri sama z njima da kam skocim je cisto utrujen potem. :D midva si ne vzameva casa zase...niti za naju skupaj... Jaz grem z njima 20.30 spat, sicer naslednji dan me morem funkcionirat dolgorocno. Sva pa pac skupaj ko ju rihtava ko je on doma... Mi imamo avent 2v1 in sem super zadoviljna. Ko smo zunaj dam kuhat in ko pridemo nazaj samo zmiksam in je. Sem ga kupila v lidlu ko je bil 60€. Zelenjavo imamo isto domaco v skrinji, nekaj kupim kaksen sladki krompir itd, veliko imam tudi domacih kuhanih kasic za malico in potem samo primesam kaksne kosmice. Jaz sem skrajsala porodnisko, da dobimo vrtec 1.9. Visek preostalih dni lahko koristim do sole. Prijavila sem ju ze v 1, se v 2 moram ko bo razpis. Noro leti cas... Bom pa imela dopust tako da predvidoma bosta doma do sredi okt. Kar je se in se casa :) sicer pa res ni dolgcas hehe..zdaj bodo morda celo kaj sprostili ukrepe in bomo kam lahko sli. :D sicer mi nic kaj ne manjka... Pri nas na podezelju sploh ne opazim teh ukrepov, ker itak nimamo mask, porocil pa tudi ne gledam. :) moj prosti cas je 1x/14 dni sama v lidl in dm. To je dozivetje in pol 🙈 ah ja se prehitro bodo zaceli vstajat in padat, tako kot vsi. Hehe. Ze razmisljate o drugem mac?

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   RE: Julcki2020
10.2.2021 10:41:59   
Metka234
v gugakniku pa nikoli nista marala bit. Ne vem ce je bil vsak 5 min notri... Mi imamo pac celo dnevno za igralnico, ko sta sitna menjamo pozicije, da gresta v stilcek za hranjenje, se igramo na veliki postelji, ju dam v posteljici in cukata vrtiljak, se obracata in pivotirata na 60_x_120 🙈 to jima je ful zabavno. Pac razlicno no. 1x na dan gremo ven... Vecx se mi ne da ker mi je to oblacenje zoprno. Komaj cakam poletje da bomo lahko spet vec zunaj na travi in bazencek si postavili in bomo uzivali :) ta dopust nimamo se nic v mislih kaj in kako, gremo pa :D ker lani nismo bili nikjer. Ce bo pogoj cepljenje, pa bomo pac sli v slo :)


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   RE: Julcki2020
13.2.2021 17:57:38   
hope2018
Heiiii hojjjj julckiiiii🙈🙈🙈 a ste se mal prebudili iz zimskega spanca hahahaha...... evooo mi se maloo pa bomo 8 mesecev stari😱😱😱😱 kakooo cas hitro beziii ne morem verjeti......tudii mi smoo na kasicahhh taksnih in drugacniiih doji se kokr kdaj mogoc enkrat do dvakrat ponocii drugace mu dam cajceka.....cez dan pa skoraj nic vcasih za pocrkljat....ampak odkar nam zobekiii rastejooo nocee vec mlekecaa....vazno je da je sprejel dudo da sam zaspiii💪 je pa pri nasrmu takooo daa se tudi se ne plaziii suce se za 360 kot robot in paa plazenje izgleda rikverc naprej se pa plazi samo z rokicami pocasi in celotno telo vlece za seboj hahahaha....vglavnem smesen jee za crknit🤣🤣🤣 se paaa zamotii sam najrajsi je v stolcku za hranjenje tam prezivi dosti casaa in pa na sedezni na trebusckuuu.....no pa tudi v drugih polozajih ampak stolcek je top🙈 je pa pravi jedec poje cokolinota vec kot mami😅😅😅 vglavnem imamoo enega zobeka drugi pa ze ven rine..... preboleli smo tudi koronoo vsi trijee in pa prvi prehlad.....vedno je rad pucal nosekaaa a sedaj ko je bil prehlajeen se silno upiraaaa ciscenjuuu katastrofa mocnejsi je od mene ko ga primeva se upiraa da se mi ze kar smili...ampaak boljse joka 5 min kot paa vnetje usesa in teskega dihanja....tako daa ze potrpi....🤣 kako ste drugacer????? Miii se ne bomo sparalii ce se kaj primee bomo zibali spet🙈🙈🙈🙈 upam da tokrat kaj hitreje uspe kot prvic🤣 sem pa sele sedaj dobila prvo M. Luksuz je bil 7 mesecev hahaa jo nisem nic kaj pogresalaa🤭🤭🤭🤭🤭 


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   RE: Julcki2020
19.2.2021 20:11:14   
Metka234
O hope zivjo. Mi smo tudi preboleli korono pri 3m... In se 1 virozi pred kratkim. Ciscenje nosa je obup tudi pri nas, kot bi ju iz koze dajali... Groza... Kako pa delas cokolino? A kar z navadnim mlekom? Jaz bom z mlekom se malo pocakala. Nisem se uvedla mlecnih izdelkov. Bom tam okrog 9m skuto, jogurt pomoje... Ne vem no. :) Menstruacijo sem jaz dobila ravno pri 6 mesecih... Na žalost, je nisem nic pogresala heh. Sicer pa sko pri nas zakljucili, tako da stvari pridno podarjam naprej noseckam okrog mene :) Javite ko bo katera spet v veselem pricakovanju! 


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Julcki2020
21.2.2021 8:13:00   
hope2018
Metka na zacetku sem mu kupovala cokolino baby ki se dela z vodo.....ampak ga ni neki maral....no potem sem mu pa kaksen mesec nazaj zacela delat cokolino z navadnim mlekom ampak pol mleka pol vode tako da sem mleko razredcila....no obozuje gaaa.... drugace pa tudi zelenjavo full rad je... ne vem po kom hahahahah😂😂😂  kok pa kaj st. Oblacil nosijo tamali? Mi smo na 86-92 haha oziroma 12 mesecev.... bahahahah....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ne vem a se mi sam zdi al raste kot goba haha😂😁


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
   RE: Julcki2020
26.2.2021 20:23:36   
Metka234
Mi smo staklini 6. Bolezen in od takrat ful slabse jesta... :( Tako da smo spet na zacetku... Mi nosimo 80, kaj tudi se 74 spravimo gor vecje st. Poleti racunam na 86. Ja kako veliki pa ste ze??? 😳 Nasa sta imela mesec nazaj 9.2 kg in 8.8 kg 


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   RE: Julcki2020
5.3.2021 20:04:33   
Srečka138


IZVIRNO SPOROČILO: Bozicka

Srecka sele sedaj, ko sem vse za nazaj prebrala sem prebrala tudi kaj se je dogodilo tebi. Res mi je hudo, ker vem kako je to hudo vse skupaj. Moje 3 nosecnosti pred Kevinom so se sicer koncale prej ampak klub temu bolecina je zelo velika. Ampak nikoli nisem izgubila upanja in sedaj imam v narocju najlepsega fantka. Tudi zate vem, da si mocna in pogumna in bo na koncu vse skupaj le bolec spomin. Moj mocan objem in poljub😘



❤❤❤ lepo je imet taksno skupinico ljudi kot ste vi.

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   RE: Julcki2020
6.3.2021 23:31:14   
MacB
Pišuka, koga morm pretepst, ker nisem dobil maila, da si punce pišete kle? user posted image

Metka, 2 uri ga pustiš z njima? Bogi revež. Jaz sem bil 1 uro sam z njim, pa sem bil bolj spočit fizično in psihično po tekmi kot z malim. Noro, koliko energije to pije. Ko gledaš, kako se mrda skoz in kolk hrane gre v njega, si sam rečeš uno - kam, mudel user posted image In ko včasih vstanem, si prou mislim, fak prestar sm že za to user posted image Pol pa na koncu moja, hočem 3 otroke. user posted image
Kar se tiče tvojga prostga časa, je pr moji isto in še to je prevečuser posted image

Mi gremo ziher na dopust, če bo cepljenje, bo isto pač Slovenija. V terme gremo na bone, samo če bo bazen seveda odprt, v nasprotnem gremo nekam, kjer je veliko sprehajalnih poti, mali je noro rad zunaj. Ni važno če je zunaj -5 ali +20, on hoče bit zunaj. Moja gre ven včasih tudi 2x oz. odkar je na kašicah, damo kar lepo v termovko in smo zunaj tudi po 4-5 ur. Tako da ko sem frej, sem juhu zunaj, ko pa delam pa delam 12 ur. Zadnjič cele 3 dni nisem prišel do tvja, rekord.

hope, mi smo skoz zbujeni, vaš je očitno priden, da si bla v zimskem spancu user posted image dost časa v stolčku? a ni tak, da ne sme, dokler ne sedi sam? Saj naš tudi sedi, ampak toliko da poje in potem raje v naročje kot pri stolčku. Je pa noro rad v stolčku ja, okoli stolčka pa ogromno stvari, ker vse dol zmeče z mize user posted image naša tudi dobila m, pa še to bol švoh...je pa isto jamrala, kak luksuz je biu, ko ji pa rečem, da jo lah rešim do vsaj 40ga leta tega pa rata sitna. Pa tak simpl rešitev obstaja za odstranitev m user posted image

Mi našemu ne dajemo čokolina, to je sam cukr. Bo imel cukra v lajfu več kot dost, tako da bo že zdržu še vsaj 2-3 mesece. Naša mu daje mandljevo mleko, ki ga sama nardi. Kupuje mu v dmu neke jogurtke (kokosov ali ovsenov) , sem probal pa je totalno zanič, ker so brez cukra, a mu doda domače maline, borovnice ali pa kakšen mango, jabolko in hruško, sploh hruške obožuje. Skuto je tudi že probal, mleka še ne. Pa vedno mu damo zjutraj kaj novega, da vidimo če ima čez dan kakšno reakcijo.

Naš je tudi na oblekicah za 12 mesecev. Čeprav ima dobrih 8 mesecev.


(odgovor članu Srečka138)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   RE: Julcki2020
15.3.2021 8:34:37   
hope2018
Jaaa mac b mi smo kupili pri 3 mesecih stolcek od pegoeregota ki je lahko tudi pocivalnik in se guga...tako da v njem je ze od takrat najraje...gleda risanke in papca zraven hahah.....nas sedi...se plazi po vseh 4 in se dvigovati se je zacel sam nikjer ga ne smem pustiti vec samega v posteljico ko ga dam je zdaj bolj zanimivo vstajanje kot spanje 🤣🤣🤣 ce ta moj otrok ne bo shodu do 10 meseca pol ne bom jst hope hahaha😂😂😂😂 metka ne vem kok je velik bomo videli na sistematiki pri 9 mesecih...to bo pa kmaluu🤣🤣 vem pa da vsak ko ga vidi rece ( ce ne ve kdaj se je rodil) ooo to je pa ze 1 leto staro ane hahahahhaha jajajaa malo bomo se ppcakali😂😂😂😂 tako da ne vem kam rastejooo sploh se ne spomnim da je bil 52cm 🤔🤔🤔🤔🤔 moj zaklad moje vseee❤❤❤❤


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   RE: Julcki2020
15.3.2021 18:10:48   
Metka234
Mac mi isto ne damo nic cukra :D ta ovseni in kokos jogurt sem dajala in ovseno mleko... Zdaj dam tudi ze skutko in jogurt vcasih. Ampak navaden in isto potem sadje noter. :)  sem istega mnenja. Cim manj cukra dokler ne vejo da obstaja in ne znajo prosit zanj :D

Risank pa tudi ne dam nic gledat. Tv je skos ugasnjen ker pomoje ne rabijo tega... Jim bolj skodi kot koristi. Joj tedni kar letijo... Mi imamo zdaj 5 obrokov in vmes mleko veckrat... Bolj slabo pijeta karkoli drugega... Pa gh vcasih vec drugic manj... Ful sta se zacela motit cez dan. In res tezko ju je uskaldilt. Vrlikokrat spita izmenicno in potem moram cel dan pazit da se ne zbujata. Mapo cebljata ba ba ba... :D pa tudi plazita se naprej in na vse 4... Dvigujeta pa se ne. :)
Haha mac ja ga pustim 2 uri 1x na teden z njima oz na 10 dni. 

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   RE: Julcki2020
17.3.2021 22:36:00   
MacB
Hope, kdaj imate pregled/ Mi imamo 7.4. pregled pa da vidimo našo mrgico, zaenkrat veva le to da je nadpovprečno velik. Ornk ded po fotru :D
Vse se da in res je lepo, le zobki so tisti ki ga čisto preveč matrajo, spodi ima že kar dolgo dva zobka, zgori pa nikakor nočejo priti ven. Najlepše je, ko se crkljamo zjutraj, tatina maza je
user posted image

Metka, naš sicer tv občasno porajta, a ko je na tleh, ga imamo ugasnjenega, ko pa je pri nama pa je prižgan, ker se itak igra s čim, pilot mu pustim da ima, ker ne ve za kaj se uporablja, mu je zanimiv zaradi barv. Čeprav enkrat je pritiskal pa vsakič ko sje pritisnil na gumb in se menjal program, je gledal kot da bo pogruntal aha za to se uporablja, a kot rečeno mu ni nekaj zainteresantno. Kar se tiče pitja, midva sva pogruntala, da če mu daš sokca (od kompota, ki mu ga svežga zjutri skuhava) pa malo vodice, da ne bo pil toliko, če bo že malce mlačen. Če je pa topel, pa lahko spije tudi celo flaško, samo mu je toliko ne smeva dati ker potem bruha pri igranju. V glavnem toplo more biti karkoli pije, čeprav vode se malo odvadil.

Uh ne govori glede čebljanja, naš na polno čeblja. Se mu kar nasmejiš. Pa vriskanje pa cviljenje. Se mi včasih zdi da je punčka, kak cvili user posted image ah, dva met naenkrat, še en je včasih dovolj da zvečer sam padeš v posteljo. Ti si zihr na dopinguuser posted image

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   RE: Julcki2020
22.3.2021 10:37:14   
hope2018
Macb nismo se datuma dobili pricakujem klic ta teden....danes imamo 9m🥰 kako cas leti😬😬😬😬😬ja tudi mi imamo dva zobka spodaj in zgornjih se ni na vidiku🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ skoz grizee stvari tako daa jih pricakujemo slinee mu tecejo v potoku ven😂😂😂😂 


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   RE: Julcki2020
10.4.2021 11:44:54   
hope2018
Mac b kako je biloo na sistematiki???? Koliko je ze velik korenjakkk??🥰🥰🤩🤩🤩


Kakoo stee ostalee???

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   RE: Julcki2020
12.4.2021 9:00:08   
MacB
hope, frajer ima 11kg in 79cm. Prvič dobil pikico v prstka, ker so jemali kri. Sem šel kar jaz, ker mami ni vedela, kako bo za njo hudo. Smo tolko časa čakali pred laboratorijem, da je zaspal, ko sva prišla not, je laborantka predlagala, da ga zbudiva, da se ne bo prestrašil ko ga bi pičla. Tako da smo ga zbudili in pičli v prstka, ter nekaj časa pridobivali kri iz prstka. Med tem časom k sreči ni jokal, ker ga je preveč vse zanimalo, tiste epruvetke, igle, posodice,...pa še laborantka se pogovarjala z njim, tak da je bilo vse ok. Ko sva prišla oba nasmejana iz laboratorija, si je mami oddahnila. Je rekla, da je čakala in poslušala, kdaj se bo slišal jok...in nič. user posted image v glavnem, v krvi je na spodnji meji kar se tiče hemoglobina, ostalo je ok. On že ok je, pomoje je krivda v mamici, ker ne je kokr bi morala, vsaj zajtrke ne, kolikor vidim. Ker se vseeno še doji zjutraj in ponoči včasih.

Našemu so zaj zgoraj pogledali 3 zobki, še 3 prihajajo, tako da bo imel zgoraj 6 zobkov, spodaj pa zaenkrat le dva. Ta spodnjadva je dobil res hitro, so hitro ven pogledali, tile zgornji so pauser posted image je pa imel rdečino pod usti, ker se skoz slini in smo kupili eno kremico v lekarni in res pomaga. Recimo bepanthem ni pomagal. Sem pogledal, kremica je bioderma. Prej smo ene 3 tedne se matral kako to uredit, je dohtarca rekla, mazat a bo težka, dokler se slinijo. Potem pa bioderma pomagala, da nima več. Slini pa se še vedno.

Je pa vrtavka na polno...sedet noče več dolgo, raje bi se vrtel po tebi ali pa po kavču ali tleh. Po kavču je zelo hitro iz enega konca na drugega, tudi plazi se. Ko ga daš na tla pa se matra oziroma mu ne gre še tak dobro. Verjetno ker se je ene parkrat po nosu, pa je bolj previden. user posted image danes gremo pogledat marelo, čeprav nisva ziher, če jo sploh rabiva glede na to, da se raje pusti nosit. Pa še eno res lepo puhovko bomo šli kupit user posted image

Kako ste vi vsi skupaj? Se kaj dogaja? Sigurno se, sploh metki user posted image

hope, ste meli že pregled? Mi je zanimivo da na 9 mesecev niste meli, ker preverjajo še reflekse in vse drugo.

< Sporočilo je popravil MacB -- 12.4.2021 9:02:15 >

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   RE: Julcki2020
12.4.2021 9:10:02   
hope2018
Mater sto macb pa sem mislila da je nas velikan hahahahha vidim da je vas konkretn dec! Vglavnem mi imamo samo dva zobeka in ustavilo se je nic vidit da bo kaj novega🤷‍♀️🤷‍♀️ imamo pa 76cm pa 9700g pravi da po visini je pri tavelkih po kilazi pa zlata sredina hahaha🤣🤣🤣 doji se ze vec kot en mesec ne tako vec je samo na gosti hrani...ampak ko mu pokazem zizo tako smesno reagira nanjo da se nasmejim zraven... nisem si mislila daa bo iz takega ziziholika kar naenkrat nic od zize hehe je pa jedec kar se ostale hrane ticee ce se ravno naje pa zacnemo mi jesti bo se tisto jedel ni vazno a se mu ze bruha ali ne on bo jedu pa vsaj dva zalogaja hahahaha🤣🤣🤣 mi smo imeli pri 6m jemanje krvi pa urin zdej nic.... tko da mamo pa naslednje cepljenje pri 1 letu.... mi smo sicer kupili marelo ze ampak sem jo samo 2x uporabila ker je zdej premerzlo paa ga glih nebi v marelo dajala da se ne prehladi... 🙈🙈🙈 ampak je pa super stvar prakticnaaa majhnaa vglavnem top....💪💪💪kakooo ste kaj ostaleeee kako dojenckii??? No niso vec zdej so ze velikiiiii🤪🤪🤪🤪 bo treba zacet na drugmu hahaha da se hitro spomnemo kako so bili mali🤣🤣🤣🤣🤣🤣


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   RE: Julcki2020
13.4.2021 9:44:29   
MacB
hope, pomoje bo metka prva izmed nas, ki bo šla nasljednjega delat user posted image

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   RE: Julcki2020
13.4.2021 17:15:38   
hope2018
Hahahahahhahaha miljon procentov se pred 4 valom🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   RE: Julcki2020
14.4.2021 14:36:19   
Metka234
Haha vidva se kar salita. 😂 vcasih bi se tedva dala na bolho haha s pripisom zraven prilozim 100€, samo da gre. Šalo na stran, ampak včasih ko izmenično spita in jesta in en drugega zbujata mi je pa res na škrge dihat haha. Tako da ne, niti pomislim ne ne tretjega 😂 

Omg kaksni velikani. Pa sem misla da sta nasa konkretna haha. Mi smo imeli sicer ze pri 8.5m oz njuhih 8m in sta bila 75 in 73 cm in 9.5 in 9.3. Gh jesta tako tako no... Kaksen dan lepo, dtug dan samo mleko... Mac nasa2 jesta isto in en je mel hemoglobina 77, drug pa 119. Tako da smo fantku dodali kapljice in se je hitro popravilo. :) Vozita se rada, marelo tudi jaz ne vem ce bi vzela... Za dopust bi prav prisla pa za kam it, ker sicer bomo rabili 2 kufra na strehi :D ce nas bodo sploh kam spustili.Sicer pa nic posebnega. Oba sibata za isto igraco, kar ima en bi imel se drug :D Dnevi in tedni letijo, vecino dneva smo sami, ker moj pozno pride iz sluzbe, tako da mi ni dolgcas. Upam da bo kmalu topleje in bomo lahko vec zunaj. Tale april je res cudo od vremena letos.Lepo bodite. Kako pa kaj ponoci, spite? Pri nas puncka lepo spi, fant pa se se vedno prebuja skoraj vsako uro.

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   RE: Julcki2020
17.4.2021 10:48:15   
MacB
Naš se končno začel plaziti, seveda le, če mu je stvar zanimiva, drugače ne je*e.

Metka, pač privoščimo ti še eno veselje no user posted image user posted image user posted image drugače pa naš spi celo noč, nekako od 19.30 do ene 4-5, se podoji in potegne do ene 6.30-7.30. Včasih rabi edino malo crkljanja okoli 2 ponoči ampak res včasih. Je pa dolgo trajalo, da se je navadil tako, v bistvu se je šele takrat, ko sva mu dala svojo posteljico. Pri nasljednjem bo posteljica zelo hitro na vrsti. Zaj sva vidla kaj sva naredila napako - tako da nasljednjič posteljici eno stranico stran, pa da bo čisto zraven najine, da je mami takoj pri otroku.

Marelo pa sva kupila v četrtek, sva dala 120€ za rabljeno (nova je 340). Takoj imava veliko več prostora v prtljažniku, mali pa tudi uživa. Kar se tiče hemoglobina, zaenkrat nismo nič naredili, pač jemo tako hrano, ki je ima baje več. Sicer pa, pravjo da so fantki bolj taki, da nucajo crkljanje, zato slabš spijo, zato mamica, crkljat user posted image

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
   RE: Julcki2020
5.5.2021 21:26:26   
MacB
Jihaaaaa, sprejeti smo v vrtec. Tak da bo moja junija in prvo polovico julija koristla lanski in letošnji dopust, jaz pa drugo polovico julija. Avgusta pa še ne vemo kako bomo.

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   RE: Julcki2020
6.5.2021 8:39:03   
Metka234
Tudi mi septembra. No, verjetno bosla sla pozneje, ker bom pokoristila se dopust. Me kar malo stiska 😏 


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?