PozitivnaEnergija
|
Oo hvala evkaliptus, ponavadi vprasalnik tam na licu mesta dobis. Oh ja pa se ta epidemija, zdej berem se o policijski uri. Joj pa ima res vsaka nekej svojega, meni so se čez vikend spet slabosti pojavile, ampak v vecernem času, in glavobol me je mucil ponoci v soboto :/ Kar se porodnisnice tice in lajsanja bolecin. Sem absulotno odlocena da ne epiduralne. Sem pa v prvo imela ultivo, in na koncu pri iztisu plin, ker je v klučnem momentu lih ultiva se spraznila. Sem bila kar dolgo v porodni. Tako da se bom tudi za v drugo odlocila za ultivo. Jaz sm bila zelo zadovoljna v ljubljani, tako z babcami pri porodu, kot tudi zdravnico, pa nisem imela prav lahkega poroda, sem bila skoraj 12 ur v porodni, pa umetni popadki, pa veeelik otrok. In ja oddelek D je zakon, ful prijazne babce, in tudi enega medicinskega brata imajo, ki je verjelq ali ne kriv, da je pri meni steklo dojenje, res je trmasto se lotit da je tamala zagrabila, ker je bila ful zaspancek. Sem imela nazalost moznost preizkusit 1 teden po porodu tudi oddelel B, za oddelek same pohvale, ful srcna še posebej ena babca, ki se je ful zavzela zame. Za Pusenjaka žal nimam lepih besed, morda je res strokovnjak za nosecnice, ma za poporodne tezave definitivno ni primeren. Sem vesela da je ta babca iz B oddelka mi pripeljela za drugo mnenje dr. Kavška, njemu pa same pohvale - on je zasluzen da nimam nobene brazgotine po prvem porodu. ♥️ Tako da zelo zadovoljna z ljubljansko porodnisnico.
|