|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 13 14 [15]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čakanje na plusek😊
12.5.2025 0:00:03   
Pikcapokca
Pri meni nic kaj posebnega. Cakam se en teden do pregleda. Mi je slabo v eno. Bruhanje tam 2-3x na teden. Nc mesa ne morm vidt. Sam kislo paradiznikovo solato bi jedla. To je vse. Ono res ekstra kislo. Pri hceri pa mi ni blo niiiic slabo pa sam sladko bi jedla. Tak da je ta nosecnost cizt kontra. 😅 me pa zanima za mamice ki so mele ze tako izkusnjo… mi smo zdej en teden kar smo dal dudo stran. Sicer nic ne joka po njej ampak ko je mela dudo je zvecer zaspala v 10/15 minutah. Zdaj pa se matramo po uro in pol. Nikak da bi zaspala. Pa ma eno ninico ki jo ima od vedno ampak odkar ni dude ji tud ta ninica ni neki aktualna. Pa mamo rutino.. vecerja, vsaj pol ure kopanja da se fajn utrudi da ze hoce sama ven, zatemnit vse, kako zgodbico prebrat ampak nic kaj ne pomaga da bi prej zaspala. Pa se po rokah se hoce zdej nosit in zibat da zaspi, prej pa je sam lezala z dudo pa sem jo mal pobozala pa je zaspala. Ahhh. Se tisto mal energije kar mam zvecer zase al pa za moza mi gre ven ker jo dam vse za nosenje in zibanje..

(odgovor članu Rubilubi)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.5.2025 14:09:45   
IK24
Rubi, v četrtek (15.5.) imava pregled. Sma že kr malo živčna. Sporočim kako bo vse skupaj potekalo glede pregledov. Trenutno nerabim nič zraven, razen partner mora imeti napotnico za neplodnost. Sicer imava še ta teden možnost, da je kaj ratalo, saj predvidoma bi morala dobiti menstruacijo 19.5. 🍀Upam za vse, ki se trudite da nam čim prej uspe in vsem ki je že uspelo čestitke ter tiste ki ste že rodile ali boste pa čestitke ob cartanju☺️ 

(odgovor članu Rubilubi)
Neposredna povezava do sporočila: 352
13.5.2025 18:57:45   
Happytime
Punce...danes smo spoznali našo deklico. Vse je bilo vredu.Bil je carski rez, toda partner je lahko bil zraven pri porodu in vse posnel ter poslikal. Lahko rečem, da sem doživela zeloo čustven, lep porod, "skoraj" kot naravni.
Bolečine so, toda ko vidim svoj zakladek, ko se že dojiva, ko je zdrava...mi ogreje srčka.Rojstni dan pa imava na enaki dan, twko malo možnosti je, da imaš to možnost da se ti zgodi in sem lahko hvaležna še za to!
Čuvajte se in se tipkamo...

(odgovor članu IK24)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.5.2025 21:08:01   
Rubilubi
Happy, čestitke ob malem zakladu 🥰 lepo se crkljajte.

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 354
14.5.2025 6:24:32   
ŠeenaSanja
Haopytime cestitke in lepo se cartajte 🥰 

Neposredna povezava do sporočila: 355
14.5.2025 9:52:40   
Neučakana2
Happytime čestitke ob rojstvu deklice🩷 fejst se cartejte😁 in pa VSE NAJBOLSE🫶🏻

Neposredna povezava do sporočila: 356
15.5.2025 20:48:28   
Pikcapokca
Happytime cestitke!! To pa je res darilo in pol. Fajn se cartajte 🥰🥰🥰

(odgovor članu Neučakana2)
Neposredna povezava do sporočila: 357
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 13 14 [15]
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 13 14 [15]
Pojdi na:

Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.