Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. V torek smo imeli prvo cepljenje
in do torka se je moj otroček zbudil enkrat na noč, da sem ga podojila (ga polno dojim in mleka imam več kot dovolj) in je spal do jutra. Od cepljenja-od torka pa se mi zbuja od ene ure zjutraj naprej vsako uro pa ne enkrat na uro ampak tudi do dvakrat in bi kar naprej jedel in jaz se trudim in vstajam in mu dam jesti samo da se ne bi zbudil, ker če bi ga pustila bi se zbudil in bi imeli veselico do jutra. Tudi podnevi bi bil kar naprej jedel-sem že pomislila da imam premalo mleko, vendar kot sem že napisala mleka je več kot dovolj. Res pa je da se je v torek po cepljenju kar cartal in bil kar na prsih in isto ponoči-pa sem to pripisala cepljenju. Sva pa včeraj mojega otročka stehtala in se je od torka zredil za 300gr, mogoče kakšen gramček manj. Pa me to ,da bi čez dan kar naprej jedel sploh ne moti, pač ima obdobje ko rabi več hrane, to da ponoči že cel teden ne spi to me pa utruja
. Prosim povejte ali je katera imela (to z nočjo) podobno izkušnjo in kako jo je reševala. Še to krči niso. 
, čez vikend pa je imela še vročino
, tak da sem čisto neprespana. Ampak tak pač je, recepta oz rešitve še nisem odkrila.
).
), potem ceplejnje, pa 6. otroška...potem spet eno obdobje spanja ponoči, potem zobek, pa drugi zobek, pa spet nespanje...pa tako en začaran krog-trenutno spimo tko, tko(včasih se dojimo 1x na noč, drugič 3x, včasih spimo k topi 10 ur), je pa prehlajen, pa ma noska čist zabitga, pa kašlja, da se sam sebe zbudi...tako da sem jst trenutno tut bolj tko