Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko nas sploh še hujša? 15.10.2005 8:45:12
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: KODA Pa kaj moremo,če je današnja moda narejena za take,ki imajo 50kil s postlo vred. Ja prideš v štacuno s cotami, pogledaš, vprašaš če imajo kaj kar ni za Barbike in nemalokrat z dolgim nosom odideš iz trgovine. Vsaj pri meni je tako. Kot da smo vse na pecljih, dolgih 1,2 m in v pasu za obseg enega CD-ja. Kolk me to pojezi.
< Sporočilo je popravil tjaga -- 15.10.2005 8:46:06 >
|
|
|
RE: Koliko nas sploh še hujša? 15.10.2005 18:37:22
|
|
|
|
smrček
|
ojla, da se še jaz pofočkam.. smrček (lunca) 39. dan -5kg(komaj ) no, ja se pa že malo pozna, zdaj si že vsaj kakšne kavbojke lahko kupim.... mislim, tiste ta normalne.
|
|
|
RE: Koliko nas sploh še hujša? 16.10.2005 9:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, ne vem, koliko je takih, da se jim na sebi zdi čisto vse v redu. Splišni, jaz sem ena izmed redkih potemtakem. Resno.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Zadnje s foruma
imesymbakatero ime ti je lepše?tadej (
42%)

matic (
58%)
Število vseh glasov: 104Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!