Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, tak da upam, da se do takrat razstrupim. sem pa jaz imela ful občutljive joškice in vmesne krvavitve, kar pa je vse izginilo takoj, ko sem jih nehala jemati.

, pa se vedno vztrajam in pridno mecem dnarce ven, mogoce pa mi bo kaj pomagalo si mislim. Vecje strahe imam glede zanositve, ceprav vem, ce se obremenjujem je se slabse.
, takrat sem res obupna, se malo stresa zraven in je pol to to.
Po prenehanju se je stanje s psiho čist izboljšalo, prva M je zamujala dva meseca, ko sem jo pa končno dobila, se je pa tudi stanje aken tako poslabšalo, da v življenju še nisem videla osebe, ki bi bila tako mozoljasta. Po hrbtu, obrazu, vratu in dekolteju je bila živa groza. Tisti podkožni mozolji.
M je bila sicer redna, ampak mozolji pa niso hoteli izginit.
začela delati na
Koža se mi je med nosečnostjo fuuulll izboljšala, praktično nisem imela več mozolja. Zdaj po porodu se pa mozolji spet vračajo, ampak ni tako hudo. Sicer še dojim, upam pa, da tudi po prenehanju dojenja ne bo večjih problemov s kožo.
in kožo ok.? Pa še, a si po prenehanju jemanja D35 imela normalen interval med