Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, postala sva prijatelja, potem pa tudi par

D.
. Vse skupaj se je še nekaj časa vleklo, oba sva vedela, da sva zaljubljena do ušes, jaz pa nisem zbrala poguma pustit bivšega. No, čez čas mi je uspelo in zdaj uživava skupaj, januarja pa pričakujeva tudi najino prvo detece. In če pomislim na vse prepreke, ki so nama stale na poti (in so izgledale resnično nepremagljive, potem pa so vse čudežno izginile), lahko rečem, da sva si bila res usojena
. No in februarja bo stiri leta kar sva skupaj in upam da jih bo se veliko.
.Po osmih mesecih uslužnosti,pa se mi je en večer kar malo zasmilil,pa sem mu dala enga lupčka,da bo lažje zaspal.....pa zgleda,da je gesto narobe razumel
......
.Skupaj sva 6let.
...dokler ni po kolegici poslal tel.št. pa sem ga poklicala...seznala da si je poškodoval koleno in že naslednji dan šibala k njemu...pa je počasi štartalo...ampak nč resnega...pa pol ena moja napaka...pa spet malo krize...zdej pa sva skupaj že 5,5 let, družbo nama dela pa navihanček leon ki je bil star 2 leta dva tedna nazaj
chaterka na eni klepetalnici in tam sva prvič tud spregovorila par besed. No, ok, po pravici povedano, sva se skregala.