|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
[Anketa]

Katero pasjo hrano jedo vasi psi?


eukanuba
  6% (3)
hills
  12% (6)
royal canin
  10% (5)
nutro
  18% (9)
pro plan
  4% (2)
pedigre
  14% (7)
frieskies
  2% (1)
chappi
  6% (3)
drugo
  25% (12)


Skupaj glasov: 48


(Zadnji oddan glas : 11.12.2005 20:53:59)
(Glasovanje zaključeno: 19.12.2005 0:00:00)
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katero pasjo hrano jedo vasi psi?
7.12.2005 22:45:14   
Shania
Cukerček in ostali zagovorniki/zagovornice raznih pofl hran - razni pedigreeji, chappiji on ostale podobne hrane so odlične, za odpovedi jeter in/ali ledvic. Tako da veselo hranite svoje pse še naprejuser posted image  pa boste videli posledice! Zakaj se pa vi ne hranite vsak dan izključno z Macdonaldsom?!

Žalostno je pa predvsem to, da neke bistvene denarne razlike med kvalitetno pasjo hrano in poflom sploh ni!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Katero pasjo hrano jedo vasi psi?
10.12.2005 22:34:38   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
 Pa še to ji dam čez brikete kakšno polivko iz mesa, ali makaronovo meso ali kaj takšnega, kar prej niti pod razno ni jedla, no, zdaj pa poje. Ampak nekaj pa je, prdi pa po teh briketih 100 na uro. In smrdijo prdci kot kuga. Ne vsak dan, ampak pogosto, prej pa ni nikoli.


Jaz sem ji najprej tudi polivala, pa se je moj razjezil, ces, da prevec kompliciram in ta, ta, ta... Pa sem nehala. Najprej me je cukasto gledala preko sklede, zdaj pa je tudi suhe brikete. Je pa bolje za zobe, ce niso "razmoceni".
Prdenje je lahko znak spreminjanja prebave... user posted image


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Katero pasjo hrano jedo vasi psi?
10.12.2005 23:45:20   
Anonimen
Evo, ena hrana, ki jo nas pes pa res obozuje >(no ja, mogoce je sma lacna, ke rni priboljskov 105ih vmesuser posted image ) - hillsova dietna I/D. Full jo ma rada, pa itak mora bit do bozica se na dieti pa se naprej bo, ker smo kupili 5kg zakelj user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Katero pasjo hrano jedo vasi psi?
17.12.2005 21:38:46   
Anonimen
Miša tudi teh ne mara. Pa sja smo že vse sprobali, pa uitak nobenih ne mara. Višavci so ful neješči, saj so nam že vzreditelji rekli, da ima lahko skledo vedno napolnjeno z briketi, pa hodijo po potrebi malo jest. No, saj tako je zdaj (pa vsake toliko časa je že prej bilo) pri nas. Samo vmes je pa en kup enega fehtanja, če kdo je ali kuha. Prej tega ni bilo. Seveda, zdaj je pa skozi lačna, ko ima reva samo brikete za jest. Ampak je pa res ena stvar in to najpomembnejša. Ful je bolj aktivna, odkar ji dajem samo brikete. Ful teče na sprehodih  in ful tečnari doma.user posted image  Ampak glavno, da je zdrava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Katero pasjo hrano jedo vasi psi?
15.1.2006 20:19:57   
spacey
@Ribica: Na kakšni dieti je Luna? Zakaj pa?

Pri nas ni važno kaj pade v posodo, ker sta oba psa kot "kante za smeti". user posted image

Niti malo nista zbirčna, jesta pa seveda premium brikete in ne neke pomije...

Aya je bila leto dni na Eukanuba Dermatosis, zaradi alergij...smo naredili tudi teste in se je pokazalo, da je alergična na vse vrste pršic, ter pasji epitel (prhljaj).
Zdej pa je na italijanski hrani in sicer Forza 10, ki je na bazi rib ter z izvlečki ananasa in ginsenga.

Naf je pa tudi že nekaj časa na Eukanuba piščanec light, ker je predebelčkan, pa skos lačen in vse povsod fehta in premalo se giblje, zaradi zdravstvenih razlogov.




_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Katero pasjo hrano jedo vasi psi?
15.1.2006 21:42:17   
Anonimen
Luna je imela akutni gastritis in ker so starsi ko pametni in bi jo mogl ze 23.12. na pregled krvi pelat in je se zmer niso, je se zmeri na teh briketih. Pa se rada jih ima.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Katero pasjo hrano jedo vasi psi?
15.1.2006 21:47:09   
spacey
Ojej, boga Luna. Zakaj pa je prišlo do tega? In kaj je bilo sploh narobe z njo mislim kakšne težave je imela?

_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Katero pasjo hrano jedo vasi psi?
16.1.2006 16:47:36   
Anonimen
Nobenih tezav prej. Ok, razen angine, ki je trajala 3 tedne in prehlajenega mehurja, ki se je tudi vlekel. user posted image  En ponedeljek je bila sama po treh tednih skoraj in je 10x bruhala, cist je bla mirna (kar ni skor nikol) in je samo lezala in zalostno gledala ... potem jo je po kosilu zacel trest (aja, jest ni hotla nic, tud cokolade njene ne ..ker ji je blo tolk slabo, je rkeu veterinar) in je postajala vedno bolj hladna, sem zagnala paniko in sta jo takoj peljala k dezurnemu veterinarju (no ja, ne vem ce je lih dezurni, ampak nas ni delal) na kliniko v Mestni Log in je dobila dve injekciji, strogo enomesecno dieto (hmnja, hmnja..) in naslednji dan se 4 injekcije. Je imela pa premalo al prevec levkocitov, ne vem tocno. Potem si je pa po parih dneh (25.11.) porezala tacko in je bila naslednji dan se sivana pod narkozo.

Zdaj je ok, ceprav ce ji damo kaj drugega kot brikete (se sploh ce vec drugih tsvari mesamo), ji ocitno ni ok, ker je zdaj ze dvakrat ponoci bruhala (oz. danes je to storila zjutraj na postelji v spalnici, prej je pa pojedla prepecenec in polizala loncek od pudinga in hotla se).

Itak MORA ta teden pa res k veterinarju, ker bo zdaj ze dva meseca, namesto enega, kar bi morala imeti kontrolo krvi. Pa sterilizirat jo bomo dal in kremplje postrizt :) Samo ma 'seske' se kar 'nabrekle' al kako nej temu recem user posted image

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?