Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in tiste, ki bi to rade bile.

, torej še preden sem šla k G. Sodelavci in šef so pa potem držali pesti, da bi res bila
. So mi pa potem sodelavci rekli, da so vedeli, da sem noseča, ker se mi je prav videlo na obrazu
Čeprav sem proti temu, da bi povedala pred 3 m
. pri drugem šefu je pa blo tko, da so tudi nekako pričakovali, samo mi niso mogli podaljšat pogodbe, ker sm bla pač zaposlena kot asistentka na faksu in imajo omejena sredstva. sm pa zato dobila drugo zaposlitev (kot sm malo prej napisala). in tisti dan mi je odleglo. zdej mam pa vse privilegije v službi. lahko hodim na preglede, pa ne težijo. lahko kdaj na kak sestanek zamudim, pa ne težijo. nardim pa vse, za kar se zmenimo. sicer je to delovno mesto v lj (sama sm z obale), pa se mi ni treba vsak dan vozit gor. sej obstajajo mobiteli, pa internet... tko da pridno delam od doma in grem vsake tolko na izlet v lj... priznam pa, da sm vrjetno imela kr srečo, ker marsikatera ni tega deležna in ima probleme v službi. predvsem, če so šefi moški, ki nas včasih ne razumejo.