Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pač se je zgodilio in seveda boli, ampak je treba naprej, ker svet se vrti in z njim tudi me
. Dosti filozofiranja. 
).
, potrebna je bila abrazija. Ker je od tega le par dni, mi je še vedno na čase zlo hudo, ampak sva se z mojim že pogovarjala kako naprej, ker je želja po otroku res velika, mi2 pa polna upanja. Ker je pri abraziji prišlo do zapletov (velika izguba krvi, mehka maternica - kar še vedno ne vem kaj pomeni?!), so mi svetovali da počakam 2 ciklusa z zanositvijo. Po naravni poti sem prepričana da ne bo uspelo, ker nimam svojih menstruacij/ovulacij, tko da bom poklicala za novo evidenčno številko. Seveda bova med čakanjem na nov postopek vseeno poskušala. V času do novega postopka pa bom jedla folno kislino, moj pa profertil, ki se je v drugem postopku dobro obnesel.
Lepo prebrat, da je uspelo, mi da nov zagon.
:)
. Če prideva na vrsto, greva itak v jeseni enkrat spet probat. Sm se odločila da razen folne ne bomnč druzga jedla al pa pila, ker sm itak nafilana že z vsem možnim