Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. včasih je slabše, kateri drugi dan pa potem spet boljše. korak za korakom!
En lep pozdrav!!!!
ki še kar čaka,čaka in upa....Nekaj časa sem bila na "off", ne namenoma,moram pa rečt da mi je kar pasalo...Sem rabila mal časa da sem se nakulirala,nehala tako močno obsesirat okrog dojenčkov,nosečnosti in vsega v zvezi s tem...in se mi zdi da sem zdaj precej manj ali pa skoraj nič obremenjena in da gledam na to..ok ko bo pač bo...in mi je tako veliko lažje...Uživam življenje,ko mi bo namenjeno pa bom tudi zanosila.....
,zdej pa čakamo rezultat tega "čudežnega" Klomifena...
Čeprav ko berem vaše poste in izkušnje opažam da tudi ta nima nekega baš velikega efekta....No,bomo videli...tam nekje sredi novembra.....pustmo se presenetit....
) !
, pa tudi kar veliko fosilkam je ze uspelo!!!! Stevilo foseck
Ampak mi je kar pomagalo, nič več se nisem tako obremenjevala, kot prej. Vdala sem se v usodo, oz. sem jo vzela v svoje roke
- šla sva v postopek umetne! V petek imam punkcijo...občutim tako strah kot veselje. Ampak vsaj vem, da se nekaj premika na tem področju.
)