Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

narobe pestujem, vzdigujem, previjam,..uglavnem vse narobe. Glavico sem imela vedno podprto! Previjat nisem smela tako, da sem ji nogice prijela za gležnje in vzignila ritko, ampak so mi pokazali, da jo moram prevaliti na levi in potem na desni bok in ji zamenjati pleničko ali pa jo prijeti med nogicami, eno nogo skrčiti in ji dvigniti ritko. Zdaj sem se skoraj vsega že naučila, samo se sprašujem, nas so naši starši previjali kakor so znali o "handlingu" niso imeli pojma, pa smo vsi zdravi in normalni
bi dali lutko dojenčka in bi vadile. Ne pa da sedimo in dve ure poslušamo in gledamo diapozitive. Pa če bi celo materinsko šolo to vadile bi bilo super ali pa eno uro predavanja in potem eno uro handlinga. Ne pa, da dve ure poslušam o porodu, ker itak vsaka