|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI !!!!!!!!!!!!!!! 31.10.2005 9:01:11
|
|
|
|
PBJ
|
Že iz besede lahko razbereš, da injekcija za razpok povzroči umeten razpok folikla in tako pride do ovulacije. Nič ni narobe, če je samo en folikel,kljub stimulaciji z injekcijami. Za 8. dan ciklusa je njegova velikost pravšnja.En cikus je samo en folikel, naslednji dva ...to je čisto različno. Važno je, da je v foliklu tudi jajčece, ki dozori. Folikel poči nekje pri velikosti 2 cm, tako da zdaj res pridno . Jaz sem hodila šest ciklusov na spremljenje rasti foliklov in na te injekcije, pa ni bilo nič, ampak pri meni jo šlo še za druge G težave. Napisala si, da je pri tebi HSG pokazal, da je vse OK, zato kar POGUMNO... lp
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI !!!!!!!!!!!!!!! 31.10.2005 9:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sanci, veselo na delo in srecno!!!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiŽenski orgazem ima devet ravniŠtevilni moški in ženske vaginalne krče na četrti ravni popolnega ženskega orgazma napačno pojmujejo kot popolni orgazem...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kdaj ste rodile?Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?Oba na rok. (
14%)

Oba čez rok. (
24%)

Oba pred rokom. (
28%)

Prvega pred, drugega po roku. (
7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (
12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (
15%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!