Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI !!!!!!!!!!!!!!! 31.10.2005 9:01:11
|
|
|
|
PBJ
|
Že iz besede lahko razbereš, da injekcija za razpok povzroči umeten razpok folikla in tako pride do ovulacije. Nič ni narobe, če je samo en folikel,kljub stimulaciji z injekcijami. Za 8. dan ciklusa je njegova velikost pravšnja.En cikus je samo en folikel, naslednji dva ...to je čisto različno. Važno je, da je v foliklu tudi jajčece, ki dozori. Folikel poči nekje pri velikosti 2 cm, tako da zdaj res pridno . Jaz sem hodila šest ciklusov na spremljenje rasti foliklov in na te injekcije, pa ni bilo nič, ampak pri meni jo šlo še za druge G težave. Napisala si, da je pri tebi HSG pokazal, da je vse OK, zato kar POGUMNO... lp
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI !!!!!!!!!!!!!!! 31.10.2005 9:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sanci, veselo na delo in srecno!!!
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poštnina nada56Raje plačate poštnino za paket posebej ali, da je vracunana v ceno .Raje placam posebej, da vidim koliko kaj stane. (
19%)

Raje plačam vse naenkrat in le cakam svojo pošiljko (
73%)

Vseeno mi je (
8%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!