Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Miha je bil že v petek doma, ker je bil siten in mu je teklo iz nosa. Popoldne je zakuhal na 40 stopinj, da ga je mož peljal na urgent, pa niso nič takega videli, tako da smo ves čas na 4 do 5 ur zbijali vročino s Calpolom. V nedeljo je končno padla. Danes se je vsaj tečnoba nehala. Ni pa variante, da bi on kaj ležal na kavču in počival, razen ko ga je od vročine zmanjkalo v naročju. Včeraj je v celem dnevu od hrane in pijače spil samo dve flaški kakava. Danes je jedel juho, tako da, če bo vse v redu, gre v sredo ali četrtek v vrtca. Noska lepo čistimo, smrklja je manj in se že odkašljuje. Drugače je pa lepo videti, da otrok rad hodi v varstvo. Pravo olajšanje, ker veš, da se otrok še kje drugje dobro počuti. Da bi se vsi čim prej pozdravili
in sabo vedno prinese vse igrace k spijo z njim in povster, vcasih se celo kovtrcek svoj
?!
... sem ravno s pregleda, kjer sem imela tudi uz, pa sem vprašala ginekologinjo, če je kakšen lulček slučajno zrasel. pa je rekla da ne, da je punca in fertik!