Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sobica izgleda fantastično! Kot sem prebrala, pa sedaj Žan tudi lepo zaspi

da gremo v bližnji prihodnosti do bioenergetika. Namreč našemu Lukcu se je imunski sistem popolnoma zrušil, tako da je spet dobil infekt. Revček je prejšnji petek fasal ponovno visoko temperaturo, pa smo se do nedelje nekako borili s paracetamolom in voltarenom, potem sva šla pa v ponedeljek do pediatrinje. Sem mislila, da naju bo odloslovila z besedami "viroza je", pa smo se zmotili. Oba - Naja in Luka - imata poleg vsega še vneta useška.
Kako hitro čas beži..
, in zvečer ne zdrži pokonci dlje kot do sedmih. nikakor. danes je bila že tooolk utrujena, da ko sem jo položila v kinderpet 15 čez sedem, je v sekundi zaspala. še premaknila se ni. me zanima, če bo spala do 15 čez šest. jaojao.
, posnela pesem za EMO (ampak žal nismo prišli skozi – ker so zahtevali ob priavi še sliko zraven, poleg tega mi pesmi ni napisal kakšen Kozlevčar....), bila sem tudi v Trstu, kjer sem šla na avdicijo za duet z Janom Plestenjakom – to je bila zelo prijetna izkušnja.. tako da – ja, kar nekaj let glasbe je za mano in jo včasih ressss pogrešam. Če grem kdaj kam ven, in da vidim da kje kdo poje, se mu na hitro pridružim (pol la itak kakšna runda zastonj pijače pade). Žal je tako – ostali so mi le spomini na posnetkih....moja velika želja pa je že zdavnaj šla rakom žvižgat....