Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

čaja...sem se odločla da morm mal opustit tole kofetkanje, pa sem prešaltala na čaj...pa sploh nitko slabo..... (če bi mi poleg te menjave ratal še večerje skenslat bi pa zmagala
)
divja in je ful nepredvidljiv in se je seveda spotaknil ob tobogan in padel direktno na ličnico. OK - sploh ni tako hudo - smo imeli že bolj hude modrice - ta teden ne bo ravno špilal manekena.
- kako hitro čas beži. Samostojno lepo stoji, brez kakršne koli opore, samostojnih korakov se pa še ne upa narediti - jih naredi, če se drži mize, omare ali česa drugega. Mislim pa, da bomo v roku enega meseca shodili.
?
rok imam čez dobre tri tedne. ampak sem v dveh dnevih poštimala vse za novorojenko. vse je perajt. razen dormea
prav obožuje. slano vodo. in se zraven reži kot opica. ji mogoče kaj manjka??
,... ah, kje so že tisti časi...
Tako hitro rastejo naši sončki...prav fino mi je gledat fotke malih oktobrčkov. Tako se spreminjajo in vsak dan pogruntajo kaj novega. Še pri Maji bodo vsak čas mimo trije meseci