Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ja, julije, kaj počnete, da je toliko snega zapadlo. Ste poredne, kaj??
Mene pa križ boli, ker z eno roko lopatati, in v drugi držati 8,5 kg ni mačji kašelj.
in zelo užival. Na začetku sem bila z njim v vodi, potem ga je mož držal. Najbolj je mahal in brcal, ko sva ga v vodo položila prsno. Kar žabico bi plaval
.
, ko sva pa sama doma pa to nadoknadi in je
in jest sam tulim
. ne morem verjet da so ti tamalčki tako
. Sedaj sem mu začela dajat zelenjavni obrok--korenček in karfjolco pa malce putrčka za okus... mu je ful všeč
.
.
in samo čaka da začne
po računalniku... se kar trese, če mu ni takoj ugodeno...
. ja, jih imamo pa neizmerno
,
,
..
, julije pa kje ste??? Nekam slabo čvekamo zadnje čase. Vas kar pogrešam.
, jaz pa se malo sproščam na RR. Potem pa si bom pela: likamo, likamo veselo, likamo, likamo, pridno likamo ...
Moja mama itak mora delat, mož ima službo + treninge (se mora vozit v MB, kar pomeni, da mora prej od tu, pa zdaj ko je sneg itak mora na pot vsaj 2 uri prej kot bi šel sicer
), z mojim atijom pa si nimam kaj začet, ker nima pojma o pojmu o dojenčkih.. Tu pa tam mi ga za kakšno minuto pogleda, drugače ga imam pa še več kot doma v MB
. Zadnje čase mu to res uspeva ... jaz pa sem super naspana in dobre volje. Zdaj se še pogovarja v postelji in čakam, da zaspi - ponavadi rabi kakšne 3/4 ure.
bradavic
, ko začne piti. Ponavadi si nekaj pojem zraven in skušam odmisliti bolečino.
že spi in sedaj lahko še jaz za kakšno uro ali dve
in klepetu. Morda je še katera iz MB za to??
pa čist ima nosek zabasan. Tako, da je za mano res težka noč, ker se je zbujal na eno uro! Zadnja dva meseca je spal cele noči, brez, da bi se prebujal, zdaj pa mi že štiri dni ne pusti spat. Se je še mene začela bolezen lotevat od utrujenosti.
Kdaj bo spet spal celo noč? Tole je huje, kot prve mesece!
Zunaj je tako lepo, vse zasneženo
Mogoče je problem, da ne moremo nič kaj ven z vozičkom, pa mu gre na jetra, da je ves čas notri
Mislim, HALO!!!! Miga levo in desno in se obrača s celim telesom sem in tja, pa rit v zrak in z nogicami se opira - da pride do željene igrače... Ne morem verjet.. Le rokice še niso tako močne, da bi jih lahko prestavljal, zato pa se obrača s celim telesom... Kdo bi to razumel????
, drugače sem ji tu in tam že dala kakšno jabolko, banano ampak se mi zdi brez veze, ker je že pri samo mojem mleku prava bajsika
, bom videla koliko bo tehtala na pregledu, na naši elektronski vagi 7,5kg,....na 67cm po mojem metru,.... prava bedrca že ima
.
,
in na koncu že skoraj
. sem prišla ob 4 zjutraj domov in kar srce se mi je topilo ko sem videla kako moja dva
lepo pančkata. Danes bomo vloge makce zamenjali, ker je šel oči ven na zabavo.. Samo še jutri malo
. Tamal je mal prehlajen na srečo ima samo nosek zamašen in nič ne kašlja. Danes se bova še
in potem na
, a mal bomo Tv pogledal in nazdravl.
.Po porodu se mi je dioptrija dvignila za 0,75 na enem očesu in 0,50 na drugem - joj sem jezna
. Junija sem bila na kontroli in je bilo vse ok, zadnja dva meseca pa sem opazila, da slabše vidim.
v prihodnjem letu.
(mislim, da bo zunaj jutri ali pojutrijšnjem, ker se mu že ful belo vidi).. Oba sta spodaj...