Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
skoraj vedno pokaka med podojem. Sedaj pa je to postalo že praksa. Med vsakim podojem se malo umiri in potem samo slišiš kako gre dobesedno vse iz nje. Včasih tudi zajoka, in se malo napenja. Blato je še vedno zelenkaste barve, kar naj bi baje kazalo na krče, čeprav ti niso tako izraziti. Občutek imam, da če se pokaka med podojem tudi ne naredi kupčka potem, pa če se še tako trudim. Ali ima katera podobno izkušnjo? Mene namreč skrbi ali sploh ostane kaj v njej, ali pa gre vse dobesedno skozi njo? Zeleno blato naj bi bilo tudi znak, neprebavljene hrane, kot mi je napisala ena od RR. Ali mislite, da kljub temu telo posrka kaj hranilnih snovi?

. Drugače pa je tudi mene skrbelo, da moje mleko ni O.K., ampak je prav lepo napredovala (dobivala špehec
... blato je večinoma rumeno, vmes pa tud kdaj zeleno ... kupčka mi skoraj nikoli ne podre, zato smo že nehali prakticirat - sam ležat ga daj na bok