teta beta
|
Čao! Tako sem že sama na sebe jezna, ker se nič ne javim, včasih še preberem, potem pa pride kaj vmes in nimam časa pisat. Jaz sem pa z vasi in smo se tudi ful igrali zemljo krast, pa boj med dvema ognjema in ristanc, gumitvist, klatenje po vasi in rabutanje . Sam tumhajt nam je šel po glavi in bilo nas je cel kup otrok v bližnji soseščini. Prav fajn je bilo, res. Upam, da bo tudi Daša imela podobno komapnjone in bo več zunaj kot notri, ker res ne bi rada, da bi ždela pred tv-jem ali računalnikom. Pravzaprav tega niti ne bom dovolila. 2ursae, zdaj je že tako mimo, ampak še vseeno moje mnenje o imenih: obe sta lepi, ampak jaz ne bi izbrala nobenega od teh. Midva sva za fantka imela v ožjem izboru Jurij, Lenart in Izak, poleg teh so meni všeč še Pavel, Krištof, David, Samo (tega ziher ne bi izbrala, ker je tako bilo ime mojemu bivšemu), Andrej itd., bi morala še malo pobrskat po spominu. Katja, to je pa res nerodno glede službe. Pa saj decembra boš ti že na porodniški, kajne? slikic pa še nisem pogleddala, bom zdajle, če bo še čas. Moram vam povedat, da smo naredili FUL premik glede kahlice oz. lulanja. Zadnjič, v petek je dopoldne spet rekla, da bi šla travico zalit, ampak ni šlo, sem pa videla, da ji je ušlo par kapljic, je torej vedela, da mora it, ampak je imela neke zadržke. Čez kakšno uro je spet rekla za zalit travico in takrat ji je pa uspelo (in še hlačke zraven ). In od takrat naprej ni več problema in resda skoraj vedno pove za lulanje, zelo redko se še v plenice. Čez vikend jih itak skoraj sploh ni imela gor. Je pa problem, ker za kakanje pa še ne pove, oz. ko se že pokaka ali pa začne, reče, da bi šla lulat. No, tudi to bomo zrihtali sčasoma. So pa seveda tudi slabe strani tega: zvečer ko je treba spat, bi šla še petstokrat na kahlico in sploh noče imet plenice gor. Danes ponoči se je zbudila, ne vem, kaj ji je bilo, po moje zobki, ker ji rastejo trojkice, ampak je rekla, da je zobki ne bolijo. In jokala in stokala, potem se je spomnila za lulat in je lulala na kahlico in potem plenico nazaj gor - kaj hujšega! Kričala, jokala, trmarila, se zvijala, dva je nisva mogla umirit. vglavnem, tako je to, zdaj pa moram it, ker se ju zbudila in greva jest. Lp!