|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
29.11.2005 8:46:21   
ameli
Za vse ki vas zanima plavanje bo na RTS danes ob 18.30 na RTS v oddaji Fita fit predstavitev vadbe.Ponovitve so:torek 23.00,sreda 11.30, nedelja 12.00.
Tudi jaz pomagam Marku, da se dvigne, tako, da ga primem za dlani. Ga pa ne vlečem, ampak samo pomagam. Moram rečt, da je zelo močan in da se kar sam "zbaše" v sedeč položaj. Ga pa nič ne silim, ker se mu včasih pač ne da.
Kravice pa paseva vsakokrat, ko se previjava. Tudi če se včasih skrega, saj se potem v položaju za "pasenje" hitro pomiri, ker mu očitno ustreza.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: septembrke 2005
29.11.2005 9:49:49   
2ursae
ameli, men se zdi tvoj pobč en wunderkind, vsaj v primerjavi z našim. Pa kot se spomnim, je precej manjši od našega, PDPje sva imeli kar blizu skupaj, pa sem jaz že zdavnaj rodila, ko si ti še čakala k zelena na prihod tvojega Marka.

Naj te nekaj vprašam - zdajle sem na mojemu delala eksperimente, pa, ko ga potegnem za rokice z ravne podlage, mu glavica najprej zaostane, potem pa bolj kot je v sedečem položaju, bolj jo lepo dvigne, tako da, ko sedi, jo ima že lepo pokonci, kot se šika. A jo ima tvoj že od začetka poravnano s telesom?
A tvoj že kar mal sam čiča, pa punca, to znajo šele pri 6 mesecih user posted image .

pozdravček user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: septembrke 2005
29.11.2005 11:33:35   
ameli
ne, sploh ne sedi. samo se dvigne za nekaj trenutkov in potem omaga nazaj. Mark vzdigne najprej glavico.
Včasih mu pade levo ali desno, vmes pa mu ful lepo uspe. Ima pa tudi trenutke, ko se ne gane nikamoruser posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: septembrke 2005
29.11.2005 15:13:46   
pety78
O, pridne septembrke. Vidim, da avgustovke dohitevate...ha ha ha

Ja, na hitro sem preletela vaše poste. Naj vam povem, da hodim v RA z malim Videkom, ker pri rojstvu ni zadihal. Pokazali so nam par pravilnih prijemov, ki jih bolj težko izvajam. Vsakokrat pač ne znese. user posted image Drugače pa otročeka čimmanj pokonci. Tudi lupinica ni škodljiva, saj je to naravni položaj otročeka v maternici. Mi imamo ritkico še malo podloženo s pleničkami, ob straneh pa zvito brisačo.

Smo bili v petek na drugem pregledu. Veliki smo 61 cm, težki pa 5840g. Kar dobro napredujemo. user posted image

Krčev imamo malo manj, mogoče zaradi menjave mleka. Ne vem, ampak meni se zdi, da ga je ful zvijalo po mojem mleku, zato si ga sedaj že 2 dni črpam in dam v zmrzovalnik, hranim ga pa z adaptiranim (prej Novalac, sedaj pa Beba), ponoči in dopoldan, ko sva še v postelji ga pa dojim. Pa se mi zdi, da je veliko bolje. Sicer se kar matra, da se pokaka in sprda ampak to je par minutk.

Zaspimo okoli 23. ure, pa vse do 5-ih ali 6-ih zjutraj, nato se podojimo in spimo še do kakšnih 8-ih, pa zopet dojenje in spanje do 10. ali 11. ure. user posted image  Tudi popoldan spimo kar dosti, ni pa nekega urnika.


Sedaj se pa mali lump prebuja! Šibam. user posted image

Se še kaj beremo!

LP, Petra in mali Vid

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: septembrke 2005
30.11.2005 10:24:49   
maya_slo1
Hvala 2ursae za informacije kje ste septemberke na tem forumu! Sem se že prav osamljeno na tem forumu počutila, ker vas nisem iskala na pravem mestu! user posted image

Na hitro, da se še jaz vkjučim....rodila sem 22. 9. s tridnevno zamudo sinčka Krisa s 3160g in 48 cm.
Sem že včeraj brala vaša sporočila in mi je šele zdaj uspelo tudi kaj napisat. Danes pa imam z vašo pomočjo več časa....sem prebrala, da vaši dojenčki radi gledajo obešene stvari nad sabo pa sem šla in zvezala par igračk mojemu nad glavo in čudež...sam se zabava brez mene! user posted image user posted image Zdaj se mi pa smili, ker se mora sam igrat! user posted image No vsaj zajtrk si lahko pripravim v miru pa kaj na forum napišem.
Pa tisto za rokice potegnit da se dvigne sem probala in mu še ne rata...iz polsedečega položaja v ležalniku se lepo dvigne, iz ravne podlage pa začne potem ga pa zmanjka.

Zdaj pa moram šibat...topli kruhki se mi žgejo pa malega so začele igračke jezit...se ne premikajo tako kot bi si želel! user posted image

Lep dan!

_____________________________

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711





(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: septembrke 2005
30.11.2005 18:37:07   
doroteja23
Oj! Tudi jaz se oglašam po dveh dneh. Alina še vedno prehlajena in kašlja, vendar sma imele v ponedeljek posvetovslnico in sma doble antibiotik-hikoncil. Pediater naju je lepo pohvalil, ker se lepo redima in rastema. V enem mesecu se je zredila za 1105g in zrastle za 5 cm. včeraj sma ble v Ljubljani na nekih preiskavah in povedli so nama da je zaenkrat vse OK. Dat sma še mogle enkrat kri. Full se mi je smilila, jokala se je full.Kri so ji mogli jemat iz nogice, ker ji iz rokice ni tekla.

Se čujemo kaj!!    user posted image user posted image user posted image

Aja, je vaše kaj šraufalo po kapljicah D3?

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: septembrke 2005
30.11.2005 22:57:33   
ninocka
Ojla,

jst sem mojga dons spet peljala k zdravniku, ker je zacel ze piskat. Spet so mu merli kisik in je bil OK, zdravnica je pa potrdila moj sum na zacetek bronhitisa.user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobil je uno zdravilo za astmatike, da se mu razsirijo dihalne poti in da lazje diha, potem smo pa dobili se inhalatorcek in ta zdravila za domov. Zdej mu jih moram pa do petka dajat na 6 ur dva vdiha, pol mamo pa spet pregled, ce se je pozdravlo. Upam, da se bo, ker se mu vlece ze 3 tedne...pa nc mu ne morem pomagat, pa se mi tok smil user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem tok zalostna dons, mi gre kr skoz na jok...raj sem jst 1000x bolj bolana, pa z vrocino 50, sam da ne bi bil on user posted image user posted image user posted image

Se opravicujem, sam sem se mogla mal potozt...

Mi2 sva nasmu kupla un baby gym in ga zdej dajem tja, da gleda une igracke in maha z rokcami, ker jih hoce prjet. Ful ma pa rad eno zirafo (to ma po men - mami ma tud rada zirafe) in jo skoz gleda in se ji smeji in ce mu jo dam na busija, jo po parih poskusih nekak prime in si jo prnese do ust in pol v usta in na obraz in spet dol...Ful je smesen, sem ga vceraj ene 20x slikala, kaj je delu s to zirafo...
In da se "pohvalim" - koncno je posteku foro dude in jo zdej ne pluva vec ven, ampak jo je zacel dudat in to celo po 10 minut skupi user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo se pa namatrali mu jo uturit - 3 mesce...zdej ce lih ful joka, ko je lacen, mu lohk dam mal dudo in ga s tem potolazim, jst pa tist cajt prpravim hrano. Je pa ful zacel zavracat mleko pr meni, sploh ga ne morm vec prpravt, da bi pr men pil, skoz mi bradavico ven pluva in joce. Men pa zadnje 2 dni kr neki razganja joske in mleko mi kr ven tece (se mi pa ze res dolg ni to nardil).
Eh, zgleda bo pocasi konc z dojenjem, lepo je blo dokler je trajalo...sploh mi ga je blo lepo gledat ko je s takim veseljem pil user posted image user posted image ...no, bom pa lohk z dieto zacela, da skinem se teh par kil dol (kr noben se ne jav, da bi jih rad meluser posted image )...sam tezka bo, zdej decembra zacet...vsi se bojo mastili s poticami, pa raznimi cokoladnimi bozicki in dedki mrazi in...mah, nc, zacnem z januarjem!!!user posted image user posted image user posted image

Aja, po AD3 kapljicah pa nima moj nobenih krckov, dajemo mu 4 na dan, sem pa do te "merice" prisla postopoma v 1 tednu (najprej 2 dni 1 kapljica, pol 2 dni 2, pol 2 dni 3 in 7 dan 4). Mu jih dam pa vedno z mal vode in po zlicki tko na hitrco, da  nima casa ven plunt user posted image

Uzivite, jst moram it zdej mojmu tist inhalatorcek prpravt, ker bo ze cas za eno dozo user posted image


 


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: septembrke 2005
30.11.2005 23:13:29   
doroteja23
Ninocka tvoj malček se mi full smili user posted image . Če pomislim, da moja Alina kašlja, kak šele tvoj, da ima inhalator. Midve sma na hikoncilu in proti pričakovanju nimamo problema z jemenjem. Je pa res, da če začne kašlat po hranjenju ponavadi vse zbruha, ker ji dvigne ob tem ko kašlja. Edina sreča je da nima vročine, pa tud z nosa ji ne teče več. Zdaj upam samo da ji bo ta antibiotik pomagal in da bo nehala kašljat. Zdaj je pač tako obdobje, ko je dosti malčkov bolanih. Jaz bi rajši, da bi bla 100x jaz bolana ko pa da je Alina. Ampak kaj čemo, kot da jim pomagamo da se čimprej pozdravijo. Šit je edino v tem, da ji še nesmem dati teh naravnih zdravil. No mogoče pa bo že jutri boljše.!!

Upam da boste čimprej zdravi vsi ki ste bolani.user posted image

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: septembrke 2005
1.12.2005 17:16:54   
ameli
Ninocka in teja upam, da se vajina otročka kmalu pozdravita. me je najbolj tega strah. Takšnim malčkom je tako težko pomagati. Sama sem že preventivno kupila fiziološko raztopino za čiščenje noska.  Srčno upam, da je ne bom potrebovala.
Marka po kapljicah nič ne muči, sicer pa mu v dodatek včasih dam kapljice (antiflat) proti krčem. Zgleda, da pomaga, ker nimamo teh težav.
Danes je Mark naredil rekord v spanju: spal je od 22.30 do 7.00. Ko bi bilo tako vsako nočuser posted image . Ponavadi se je zbudil tam okrog 5-ih. No, kljub temu, da je spal, pa sem se jaz od 5-ih dalje zbujala na pol ure in čakala, kdaj se bo oglasil.
Danes sva bila na drugi posvetovalnici. Ima 57 cm in 5,47 kg. Lepo napreduje, čeravno se mi  zdi, da je med bolj majhnimi. Sicer pa, kako bi bil velik, ko sva midva tudi bilj med pigmejciuser posted image .
Med sprehodom nas je danes zajela snežna nevihta. Sem bila žalostna, ker sem pozabila na fotoaparat, ker bi lahko kaka super slikca ratalauser posted image .
Sicer pa sva odkrila nov položaj za nošenje (leži mi s trebuščkom na roki): ugoden za Marka, naporen za mene. Sedaj sploh več noče drugega položaja. Najbolj me moti, ker ga tako ne vidimuser posted image  (hodiva na vsake toklo cajta v kopalnico, da ga gledam v špeglu), povrhu vsega pa se v tem položaju zelo slini! Če ga obrnem, pa je takoj jok! Mi je žal, da sem ga sploh začela tako nositi!
Imamo pa še en problem: v lupinici mu je strašno vroče v hrbet. Revček je vedno tako zašvican! Pa  lupinica glih ni močno obložena! Se mi zdi, da nasploh ful švica. Zato ga zaj kar vsak dan kopam.
Sedaj pa se grem še fmalo učit, ker imam jutri izpit! Groooooooza!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: septembrke 2005
2.12.2005 8:37:10   
KiSsMyAsS
Lep pozdrav Septemberke!

Dolgo se nisem javila, ker smo dobili drugi internet in ni slo drugace, kot da pocakam in se javim takoj ko bo mozno.
Ker vidim da ste se tako lepo razpisale o svojih malckih, morem se jst dodat par besedic.
Nas Luka je pravi user posted image . Pred kakima 2 tednoma je se spal cez dan, zdaj pa spi le se ponoci, cez dan pa zadrema za kaksne pol ure user posted image , tako da morata ati in mami non stop cvekat z njim - je ze prava cvekica (kot mami). Gu gu gu - najveckrat uporabi G in pa neke cudne kitajske crke user posted image . Se vedno je HIPP mleko, ker mami ni imela dovolj mleka user posted image , ampak pridno raste kljub temu. Na 2. posvetovalnici je bil velik 55,5 in tezek 5170, se mi zdi nekam majhen user posted image  drugi pa pravijo da je velik user posted image . Slini se kot en polzek, mogoce zaradi dudeuser posted image . Je pa tudi pravi user posted image  - najprej lepo zaspi z dudo in seveda na trebuscku, ker drugace noce, potem pa duda hop iz ust, pa zacne alarmirat, dokler ne ustanem in mu dam dudo nazaj user posted image  Prve tedne se je med previjanjem jokal, zdaj pa se smeji kot najvecji veseljak, ubistvu se full smeji, ce mu karkoli reces user posted image . Dopoldne ga vecino casa pazi tasca, ker jst in moj user posted image  pridno hodiva na faks. Tko to je vse od mene, javite se se kaj in cuvajte svoje malcke. Papa od KMA in Lukca

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: septembrke 2005
2.12.2005 9:54:56   
Sugy
ameli,
tudi jest ga velikokrat nosim tko s trebuškom na roki; lahko z drugo roko še kaj narediš user posted image . Pa gledamo se v ogledalu in slimno se tud, ja user posted image user posted image . Tko da jest si dam kar pleničko na roko.
Pa tudi poti se v lupinici in nasplošno zelo, sploh v glavo, kadar joka, tko da ga tudi jaz kopam vsak dan.

Punce, mene pa zanima, kolk jih oblečete za ponoč. Mene skrbi, da ne bi mojga zeblo, ker mora meti obvezno rokice ven, tako da je pokrit samo do pazduh.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: septembrke 2005
2.12.2005 23:44:09   
ninocka
Mi smo meli dons kontrolo in je rekla, da gre na boljs, da ne piska vec, tko da od jutr naprej mu dajam zdravilo na 8 ur, od ponedeljka na 12, v sredo pa nehamo z jemanjem. user posted image user posted image user posted image
Sem bla tok srecna dons, k mi je zdravnica to rekla, da sem skor do neba skakala. Upam, da se bo zdaj koncno pocajtu user posted image .
Pol morva it pa se v pediatricno dat kri, da pogledajo, ce ima kaj zmanjsano odpornost, preden ga cepijo.

Nas se tud tok slin, da ma vse majcke mokre in bi ga lohk skoz preoblacla. Hvalabogu za slincke user posted image . Ko ma pa slincek gor, se pa obrne na stran in si lize rame user posted image ... pol je pa ves mokr po rokavu user posted image .

Sugy jst ga mam ponoci oblecenga v bodi z dolgimi rokavi, pizamco, pol ma pa se spalno vreco in pokritga s kovtrckom. Odkar mamo spalno vreco ma skoz tople rokice, prej je mel pa cist ledene (pokrit je bil pa z dekico+kovtrcek). Zivimo pa v hisi, tko da ce bi bla v bloku, bi ga mela verjetno oblecenga manj, ker pac tam bolj kurjo.

Ameli kako je pa s spanjem? A je bla samo ena noc al se tko spi? Pr men tud, ko je prvic potegnu od 23 - 7 sem se sred noci zbudila in sla prevert, ce se diha user posted image . Najbolj smesno mi je pa blo, ko sem lih popoldan mamici rekla, da bi rabla samo eno noc, k bi spala v kosu vec kot 6 ur, pa bom normalno funkcionirala naprej naslednja 2 meseca. In me je srcek tisto noc presenetu, celo prespal in po enmu mescu je se zmeri tko. No zadnje dni se pac umes zbudimo, najprej ker je mel tok zamasen nosek, da ni mogu vec normalno dihat, zdej pa zarad kaslja. Ce je nosek OK in ga nc na kaselj ne sili, pol pa spimo celo noc user posted image user posted image user posted image .
Nekje sem brala, da baje ko enkrat prespijo celo noc, pol tud tko ostane. Mi mormo zdej sam pocasi zacet ga navajat, da hodmo prej spat. Smo probali enkrat, da je ob 9h ze spal, pa se je pol ob 3h zbudu, pa pol ob 6 in 8h, pa cel dan bil pol tecen, tko da ta varianta ni OK. Bomo pa pocasi - vsak dan par minut prej, pa bo.

KMA tvoj  pikec sploh ni majhen - moj je velik 62 cm in ma 6 kg star je pa 3.5 mescev (korigirana starost 2.5; je bil 1 mesec prehitr rojen). Za svojo starost je cist OK.

Aja, pa se to vam moram povedat - mi smo se nehali dojit user posted image user posted image user posted image , mali se je kr sam odstavu, tko da imam po 3.5 mesecih spet oblecen normalen modrcek in ne tistega za dojenje user posted image user posted image user posted image


Kako je pa kaj z vasim spolnim zivljenjem? Men od zacetka sploh ni pasal, prav muka mi je bla, ko mi je moj samo omenu sex...pa na zalost ga je takrat nonstop user posted image ...Zdej po menstruaciji se mi je pa vrnila tud zelja  (potrebauser posted image user posted image user posted image ), pa tud uzivat sem zacela nazaj. Kako je pa pr vam s tem?

Lepo se mejte, uzivejte v vikendu!



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: septembrke 2005
3.12.2005 10:53:19   
Sugy
ninočka, lepo da gre malemu na bolje user posted image

Ampak ne morem vejet, da vam že toliko prespijo ponoči. Moj še nikoli ni spal dlje od 6 ur (to je blo samo 1x), drugače pa večinoma po 5 ur, pa še to ne zmeri!! A je to res zaradi dodatka zvečer? Ker jest ga skoz samo dojim. Včasih me prou zamika, da bi mu dala dodatekuser posted image . Ampak vseen sm rekla, da bom dojila, dokler bo šlo. Čeprou včasih pomislim, kaj če nimam dost, pa sploh ne vem. Sploh ker mi zadnje cajte tolk skače po joški, vleče bradavico in čist nori. Ne vem, al ni mleka, ali ga napenja, al kaj. Se je kteri dogajal podobno?

No, lepo se mejte, pa pište še kej, bomo kmal rekord postavle user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: septembrke 2005
3.12.2005 12:27:57   
ameli
Sugy moj Mark ful v žveči joškico (tak kot da bi imel čigumiuser posted image ) takrat, ko ga ščipa. Jaz imam definitivno premalo mleka, zato dodajam. Zvečer mu dam dodatek in mali spi kot polhec. Vem, da je težje prebavljivo..... samo kaj čemuser posted image . Dokler mu nisem dodajala se je zbujal na uro, včasih celo pol ure! Sedaj pa noč prespi. Zjutraj se mi potem joškice napolnijo in se polno dojima. Čez dan pa dodajam po potrebi.
Ninocka tudi mene veseli, da gre na bolje user posted image user posted image user posted image .
KMA kaj pa študiraš? Jaz sem ravno včeraj imela izpit, upam, da bo dovolj za 6user posted image . Sem pa izredna študentka (normalno, pri mojih letih!)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: septembrke 2005
3.12.2005 13:28:21   
doroteja23
Moja ima skoz dodatek, pa ne prespi celo noč. user posted image user posted image Samo enkrat je prespala noč, pa še to je spala od devetih zvečer pa do sedmih zjutraj. Ameli kak se ti da učit? Jaz imam v januarju izpit iz prava pa se mi sploh ne da učit. Pa še moja tamala podnevi ne spi, da bi se lahko učila. Zdaj je že tud Alina bolj zdrava in manj kašlja.  

                                                user posted image

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: septembrke 2005
3.12.2005 17:22:21   
KiSsMyAsS
ameli studiram informatiko, redno hodim na vaje, se bom potrudla nardit user posted image

ninocka, men je sex postal zdej bolj zanimiv pa tut bolj uzivam kot pa prej, user posted image  je rekel, da je vse slo nazaj v prejsnje stanje in ni nic kej bolj raztegnjeno user posted image  Ko me zagrabi, se zgodi, da user posted image user posted image  tut po 3x na dan user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: septembrke 2005
3.12.2005 17:42:11   
2ursae
Matr, punce, če bi se jaz morala zdaj še učit, bi kar konc vzela user posted image . Tkole, k vas prebiram, se počutim kot ena matrona (po starosti mislim) user posted image . Faxa se skoraj ne spomnim več, v službi sem pa tud že ene sto let. Ma, saj tudi mene v bodočnosti čaka še strokovni izpit, a še čakam, da pridem na vrsto. kako bom pa takrat sfolgala, pa raj ne razmišljam.

Naš zaspi okol 22h, papamo pa ob 2h pa ob 5h in potem ob 8h, ko tudi vstaneva, Je kar mal naporno, samo, tudi če bi mi kdo rekel, da bi z dodatkom dlje spal, bi vztrajala pri tem režimu. Sicer pa itak nimam občutka, da bi mi mleka zmanjkovalo, tko da tudi flaška ne bi pripomogla k spanju čez noč. Enkrat se nama je zgodilo, da se je prvič zbudil šele ob pol štirih, se nama je to zdel ful luxus, sem se naslednji dan počutla k roža user posted image .
Te dni smo imeli poskok v rasti (saj ne, da ga nuca user posted image ), mali je papal na urco do dve, hvala Bogu pa je ponoči normalno spal.
Aja, pa po mojem bo levičar, vedniolevo pestko papa, šele pred kratkim je našel tudi desno user posted image .

Sugy, naš ima za pančkanje body z dolgimi rokavi pa pižamco pa copatke, pokrit pa je z dvojno bombažno dekico (večja dekica prepognjena v dve gubi) in še z dvojno volneno. Ročice ma tople, tko da zebe ga zihr ne. Imava pa v spalnici okol 21 stopinj.
Zna pa bit naš tudi poskočen na joški, zlasti zvečer. Pa ne zato, ker ni mleka. Dojim v leže, pa ga dam k sebi in tamal sploh ne najde joške, pa čeprav je tik pred njim in mu jo tiščim v kljun. Pol se pa razburi in joče in je vse še slabše. Včasih se poslužim nastavka, katrega je navajen še od prej pa potem lažje najde, včasih pa tud to ne zaleže. Se je že zgodilo, da je začel jesti šele potem, ko sva se z mojim že pol ure matrala z njim in sva bila že čist prešvicana. Po mojem je zvečer mal utrujen pa še kakšen krček ga zvije, pol pa rata taka scena. Pa tudi vmes med dojenjem začne kdaj plesat po joški, pa po mojem ga takrat napenja, k potem, ko se pomiri, normalno je naprej. Poskušaj mu takrat kupčka podret.

Kar pa se spolnega življenja tiče - mamo sušno obdobje, men ful ne paše. Moj je sicer blazno zainteresiran, men pa ni in ni ... saj sva že dvakrat, pa me je obakrat kar bolelo in mi je pol še dva dni kri tekla. Tko da, če pogledam, že ene pol leta nisva, k njemu pa med nosečnostjo ni pasal. Pa saj bo, saj vem, da moram, če hočemo še eno pupo imet user posted image .

fejst bodte
pozdravček user posted image




_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: septembrke 2005
3.12.2005 18:20:19   
teta beta
haj,

se že kar nekaj časa nisem oglasila, smo imeli neka praznovanja ipd., včeraj pa me je pol Daša zmotila in ni bilo mira do polnoči user posted image .
V četrtek sva imeli drugo merjenje in tehtanje, težka je 5.220g in dolga 57 cm, še vedno pa se polno dojiva. naša je največ prespala prejšnji teden, ko je spala od pol desetih do sedmih zjutraj. Sicer pa ponoči vedno spimo, razlika je le, kdaj zaspimo (ob desetih ali ob dvanajstih) in kdaj se zbudimo (ali ob petih ali ob sedmih, odvisno kdaj zaspi n al jo zbudi atijev alarm user posted image ). sicer pa tudi ce se zbudi ob petih, vedno se zaspi nazaj.
REs mora biti grozno, ko so otročki bolani, men je hudo, že če jo kdaj daj zvije ali pa ko je zaspana in ne more zaspat in joka, er ne vem, kako bi ji pomagala. Sicer pa, ameli, a ti še sploh ne čstiš noska? mi ga praktično vsak dan, že od prvega tedna. malo fiziološke dam s kapalko v nos in ga potem očistim z bebi palčko. In skoraj vedno ima kake mucke,  zgleda ji ful paše to.  seveda sem šla tudi sama probat, kaj je tako fajnega pri tem in je res tak hecen prijeten občutek, še posebej, ker imamo ful suh zrak not in ji tako malo navlaži.
ninočka, a imate multigym od Tomyja? mi imamo tega in ji pstaja cedalje bolj interesanten. Kupili smo ga pred kakim mesecem in ji še ni bilo ne vem kaj, je še bolj jokala pod njim, zdaj ji je že ful zanimiv.
glede seksa je pa tako - začela sva šele po prvem G pregledu in z gelom, ker je bilo spodaj vse suho. valjda, ker me je bilo tudi ful strah insem bila čisto trda. Še vedno ga uporabljam, ker je fajn feeling, sicer pa še nimam istega apetita kot prej. Včasih paše bolj, včasih pa manj. Pa pasalo bi že, ampak je problem, ker sem zvečer že precej scotana, in potem še preden Daša zaspi, ker se je navadila, da zaspi med dojnjem (dude nima), pol se mi pa res še ne da.
Nazaj k Daši - tudi ona se že ful slini in je prava čveka, pa nasploh je tak dobrovoljček, veliko se smeji. Ponoči mamo oblečen body z dolgimi rkavi ali majčko in pajacka z dolgimi rokavi (po možnosti, da se zadi ritka odpre), pokrita pa je s kovtrom. Imamo pa ful toplo v spalnici, tak da je ziher ne zebe, nama je ful vroče. Mlekeca imamo dosti, probleme pa imamo včasih s podiranje kupčkov. Pride, da ga ne more in ne more podret in pol je jok, uboga reva.
joj, moram it, amapk zdaj me pa ne priganja tamala, pač pa moj ljubček. lika (user posted image ) in gleda rokomet in hodi kar naprej gledat kaj pišem (zdaj je odkril in ga ne smem šimfat) in se mi reži in me moti.
maya-slo1 in Kissmyass, lepo, da sta nas našli. Lep pozdrav vsem! cau cau

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: septembrke 2005
3.12.2005 21:55:17   
ameli
sex- kaj je touser posted image . Jaz sem si dala včeraj vstavit mireno in sedaj me spodaj rahlo skeli, tako, da bomo to zadevo še malo prestavili!
Teta beta jaz sem do sedaj nosek čistila samo s vatiranimi svalki, nisem pomislilauser posted image , da bi lahko s tekočino. Jutri definitivno probamo.
Tudi mi imamo multigym,Marka najbolj zanima špegelček! Ga je hecno gledat, kako se pogovarja sam s sabo.
2ursae res si lahko vesela, da lahko polno dojiš. To je bila v nosečnosti moja največja želja. Sedaj sem pa vesela, da imam vsaj toliko mleka, kot ga je.
Danes je bil naporen dan, zato grem zdaj lepo spat. Upam, da bomo spali tam do 7.00 user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: septembrke 2005
4.12.2005 10:12:34   
2ursae
Doblo jutlo,

Teta Beta, sicer riskiram, da bom izpadla totaln kekec, amapk daj mi please povej, kje dobiš ta gel, k pri nas je tudi bolj suša spodaj.
Nam so rekli, da nikakor z bebi palčko v noska ali pa v ušeska. Pri nas tudi pucamo noska vsak dan s fiziološko raztopino in potem s posvaljkano vatko potegnemo smrklje ven, včasih kakšnega takega, da se mi zdi, da smo ga potegnili iz grlauser posted image .

Punce, a kaj veste, a so naši malčki še kratkovidni ali že dobro vdijo? Če še ne, kdaj pa potem?

Pozdravčekuser posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 4.12.2005 10:15:05 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: septembrke 2005
4.12.2005 18:24:31   
maya_slo1
2ursae, gel se dobi v red shop-u podobnih trgivinah. Moj dragi ga je kupil v trgovini lolita v BTC-ju. Je pa možno, da se kaj takega tudi v lekarni dobi. Drugače je pa tudi pri nas sex bolj "kaj je to" kot pa kaj drugega...moja želja po sexu je pa tudi na minimumu. Sva enkrat probala pa sem zakrvavela in bolelo me je tako, da se drugače znajdeva. Z dragim za vse to kriviva hormončke, ker dojim in še nisem dobila menstruacije...upam, da se ne motiva. Pa tudi, ko se hormončki popravijo bo problem, ker me mali izmozga čez dan, ko je pa kaj časa se probam pa za izpit učit tako, da zvečer samo še spanje v poštev pride.

_____________________________

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711





(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: septembrke 2005
4.12.2005 19:03:00   
Sugy
obstaja tudi KY gel, ki se ga dobi v lekarni.

Sex je tudi pri nas bolj user posted image . Malo mi je še čudno, ni isto k prej. Po moje še dost psiha nardi. Sicer pa, saj sploh ni časa!

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: septembrke 2005
5.12.2005 0:22:39   
teta beta
Mislim, da imajo tudi v dm-u kak gel od Durexa ali KY ali kaj takega. No, jaz sem ga kupila v drogeriji Tuš v Planetu in sicer od iste firme kot je lanolin multimum (zdajle sem "na počitnicah" doma, ker se mora dragi učit, pa ne vem točno, kako se reče.) Je pa 100 % naravni izdelek in bioaktiven, stane pa okrog 1.600 SIT. Verjetno imajo tega tudi v lekarni, ker imajo tam tudi lanolin.
No, kot sem rekla, ati naju je poslal na počitnice in bova zdaj kakih 10 dni doma. To ima tudi svoje prednosti, npr. adsl, ni treba kuhat, ni treba pomivat ipd. Ko bo Daša spala, bom seveda pomagala, predvsem pa se bom tudi posvetila izboru slik za album. Porkaduš, ti digitalci imajo zelo slabo lastnost - jaz nimam niti ene Dašine slike! Sprinatala sem jih nekaj kar na navaden papir, ko sem nesla sliko in pismo v porodnišnico, ampak to ni isto. Zdaj pa se spravljam naredit album in me čaka ogromno dela (k sreči ne neprijetnega). Moram pa narediti tudi še eno "zimsko" ali "božično" sliko, da jo bomo vtaknili v voščilnice. Kakšne plane imate kaj za novo leto user posted image ?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: septembrke 2005
5.12.2005 10:13:47   
ninocka
Sem cel spis napisala pa se mi je zbrisal user posted image ...zdej se mi pa ne da se enkrat tipkat user posted image
Bom kasnej se enkrat cel roman napisala ...

Sicer pa : dobro jutro septembercice, kako ste?
In zakaj je nas mesec edin na tem forumu, vsi ostali so pa na drugmu user posted image




_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: septembrke 2005
5.12.2005 11:44:31   
teta beta
Dobro jutro oz. že dober dan!

Tudi jaz sem se že spraševala, zakaj smo samo mi tu, ostali meseci pa na čveku user posted image ? Že vejo, saj so nas oni sem prestavili...
Bom se drugič kaj več javila, zdaj se grem res slik lotit, sicer bom spet ves čas samo na RR, s slikami pa spet ne bo nič.

Lp!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?