|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
12.7.2007 12:31:52   
Naty_ka
Saj ne vem zakaj sem pričakovala, da bo katera tu...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
12.7.2007 13:07:54   
petarda
Jaz pa ne vem, če se bomo ustavili pri petardi. Se mi zdi, da ima non stop toliko ljudi na vratih... Ženska bi pa rada imela fraj vikend...oz. malo dopusta da si spočije...

Pa kaj si tečna zdaj??? user posted image  Itak, da se morate ustaviti na eni kavici, če bomo le dol....kdo pravi, da moram jaz kaj počivat??? Saj nisem user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...Sploh pa si ob tako prijetnih obiskih spočijem...dušo, to pa je najpomembnejšeuser posted image . Jaz vas imam vse kot za ene ful dobre prijtaljice, čeprav nekaterih sploh ne poznam osebno....tukaj čvekam z vami vsak večer, pa še čez dan...in itak, da bom z veseljem še v "živo". user posted image  OK?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Bo kar boljše, če jo povabimo na Pag na kavico. Kaj praviš petarda? Saj nimaš daleč. Je bližje kot če bi se tu v Slo peljala od tebe do mene...user posted image

No....na Pag pa bom tudi prišla....točno do mesta Pag imamo s čolnom slabe pol ure.user posted image  Samo boš ti morala priti do mesta, če boste slučajno kje drugje...Mi lahko pridemo samo do obale s te strani otoka in notri v zalivu, za vozit se okrog bi bilo pa malce dalečuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
12.7.2007 13:09:52   
petarda
Karlobag - MB pa ne rabim, če ne bomo znali it domov, bomo pa kar tam ostali

Ne skrbi, vam bomo že razložili kje se gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
12.7.2007 14:08:18   
til
ČAO  ZELO NA HITRO SE VAM JAVIM KER DO SOBOTE SEM PLAVALA V MORJU ZDAJ PA V SLUŽBI V PAPIRNJIH user posted image user posted image .

IMELI SMO SE PREKRASNO! SE JAVIM ŠE ZVEČER

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
12.7.2007 15:05:48   
Naty_ka
TIL, ZMENJENO! PA NE POZABI ŠE KAKŠNE SLIKE ZRAVEN PRILIMAT...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 12.7.2007 15:06:18 >

inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
12.7.2007 15:07:21   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz pa ne vem, če se bomo ustavili pri petardi. Se mi zdi, da ima non stop toliko ljudi na vratih... Ženska bi pa rada imela fraj vikend...oz. malo dopusta da si spočije...

Pa kaj si tečna zdaj??? user posted image  Itak, da se morate ustaviti na eni kavici, če bomo le dol....kdo pravi, da moram jaz kaj počivat??? Saj nisem user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...Sploh pa si ob tako prijetnih obiskih spočijem...dušo, to pa je najpomembnejšeuser posted image . Jaz vas imam vse kot za ene ful dobre prijtaljice, čeprav nekaterih sploh ne poznam osebno....tukaj čvekam z vami vsak večer, pa še čez dan...in itak, da bom z veseljem še v "živo". user posted image  OK?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Bo kar boljše, če jo povabimo na Pag na kavico. Kaj praviš petarda? Saj nimaš daleč. Je bližje kot če bi se tu v Slo peljala od tebe do mene...user posted image

No....na Pag pa bom tudi prišla....točno do mesta Pag imamo s čolnom slabe pol ure.user posted image  Samo boš ti morala priti do mesta, če boste slučajno kje drugje...Mi lahko pridemo samo do obale s te strani otoka in notri v zalivu, za vozit se okrog bi bilo pa malce dalečuser posted image

Ok, ne bom tečna. Se bomo oglasili.user posted image

Edino tvojo tel mi moraš še poslat, ker je nimam. Jaz ti bom mojo tudi (na ZS)

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
12.7.2007 15:40:50   
amy26
Naty_ka, z leg magicom sem kar zadovoljna, bi bila še bolj če bi se aktivno spravila vsaj deset minut nanj, tako pa treniram vsak drugi dan kar tudi ni tako slabo. Kot sama naprava mi je pa ena boljših ker doma jih imamo kar nekaj pa se v kleti nabira na njih prahuser posted image  to imam pa v dnevni sobi in ko me prime jo samo razklopim in akcijauser posted image

sem bila pa danes taka tečka, Ela se mi nikakor ni hotela dojiti, mal potegna pol se pa umakne in ni šans da jo pristavim, se tok upira, pol jo pa dam v jezi spat in ko že malo manjka da bo zaspala jo vzamem ven iz zibke in spet dojiti, pol pa kr je tako v spanju, ne cel obrok samo polovico vendar že to je uspeh
ona pa ziher ne bo dobila še zobkovuser posted image  tako da to ni razlog, nevem kaj ji je in upam da jo bo kmalu minilo drugače bom fasala živčni zlom

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
12.7.2007 20:06:25   
*bubi*
Čeeeer! user posted image

3 večer zapored preskušamo sistem "zaspi sam". Upam, da tudi tokrat uspe. Čeprav mi je ful grozno, da smo to začeli v tednu pred dopustom, tam pa ga bomo spet razvadili.
Danes sem ga dala s flaško v posteljico in šla. Zdaj pa očitno leži (ali stojiuser posted image ) in bog ve kaj dela. Vsake toliko slišim samo en mami! Včeraj je bilo podobno, res pa je malo dlje trajalo, da je zaspal, pa 1x se je že hotel jokat. Ampak je nehal, preden sem uspela k njemu prit.

Boste danes kaj za čvek? Jaz bom še kar nekaj časa sama. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
12.7.2007 20:07:13   
*bubi*
Amy, to je bilo danes...... jutri bo že boljše user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
12.7.2007 20:21:08   
*bubi*
Moje dete že spi, čisto brez problema. Niti 1x nisem šla k njemu user posted image . Zakaj sem jaz zadnja 2 meseca skoz hodila z njim spat in ga tudi po eno uro držala za rokico user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
12.7.2007 21:18:08   
amy26
bubiuser posted image user posted image user posted image  le tako naprej

pri nas je bil pa problem ko je blo treba spat, je blo zunaj luštno in ni hotel not, spat pa itak da ne čeprav ni nič spal cel popoldne. Ga položim, dretje pa jok po 15 minutah pridem not in mu odprem vrata, jaz sem šla pa Elo rihtat, no v roku desetih minut je zaspal.
do sedaj je vedno lepo sam zaspal, torej sem samo zaprla vrata in šla zadnje cajte pa kr nek jok

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
12.7.2007 21:21:41   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Moje dete že spi, čisto brez problema. Niti 1x nisem šla k njemu user posted image . Zakaj sem jaz zadnja 2 meseca skoz hodila z njim spat in ga tudi po eno uro držala za rokico user posted image

To se jaz sprašujem še vedno vsak večer user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
12.7.2007 21:28:53   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: amy26
zadnje cajte pa kr nek jok

Pri nas je isto user posted image

Samo naš mi sam pravi da bi šel ajo, pa meka bi. Samo ko je v postelji pa mu naenkrat ni zanimivo da bi spal.
Zdaj sva že tako daleč, da stojim pri vratih in mu rečem, da naj si uleže in uboga. A kaj ko odidem zopet vstane. In dokler ni dvignem glasu to ponavlja.
Edino jaz ne zapiram vrat. Mi imamo v bistvu celo zgornje nadstropje vsa vrata odprta. Tako, da se v otroško sliši tudi televizija.

inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
12.7.2007 21:38:27   
petarda
do sedaj je vedno lepo sam zaspal, torej sem samo zaprla vrata in šla zadnje cajte pa kr nek jok

podobno pri nasuser posted image ....zdaj dva dni je celo pri nama spaluser posted image ....no, edin danes je pa zaspal v sekundi, ker smo bili na eni fešti in je bil že komauser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
12.7.2007 21:39:18   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image
Bubi, zato, ker si se TI hotela cartati. user posted image  Le priznaj...user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
12.7.2007 21:40:21   
petarda
Grem....moram še spakirat, pol pa v posteljo...user posted image ...

Lahko noč...do šestihuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
12.7.2007 21:47:47   
Naty_ka
Pa kaj je sedaj to z našo deco user posted image
Pa so mi govorili, da glavno da prvo leto pri otroku preguraš, potem pa začne celo noč spati in je vse super. Pa sploh več nebom vedla da imam otroka, pa bla bla bla. Samo naj mi sedaj kdo to reče. Vrat mu zavijem user posted image

Mene samo zanima, kaj bo, ko bojo vsi zobki zunaj, otrci pa se bojo še naprej prebujali ponoči. Kaj pa bo takrat izgovor? S čim se bomo takrat tolažile???

Vedno bolj sem prepričana, da je to samo razvada. A je res bolečina, ko se na sredi noči dere kot zmaj, ko pa pridem do njega, pa je vse v redu?  Nisem več tako ziher.
Se pa mi vedno bolj dozdeva, da imam-čeprav sem vedno govorila, da moj pa že nebo- razvajeno decouser posted image

Kdaj, kje je prišlo do tega? Kje je tista meja, ko se še smejemo "otroškim razigranostim", dejansko pa bi bil potreben že kak vzgojni nauk/ukrep?

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
12.7.2007 21:50:27   
Naty_ka
Se opravičujem ker sem zabluzila. A se s temi vprašanji ubadam že nekaj dni in sem se tudi odločila, da grem v knjižnico po knjige o vzgoji.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
12.7.2007 21:51:49   
Naty_ka
Lahko noč petarda.

Grem zudi jaz. Že par dni sem neprespana. Bogve kakšna noč nas danes čaka...user posted image

Lahko noč.

...do pol osmih...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
12.7.2007 21:55:57   
amy26
lahko noč punce, tudi jaz se poslavljam, Ela je končno zaspalauser posted image  sem 45 minut ji dudo not dajala, ona jo pa dajala venuser posted image  no na koncu sem jaz zmagala, ker spiuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
12.7.2007 21:57:07   
amy26
pa še nekaj Aleks se je spet zbudil se mal drl kako minutko in zdej spet spi, sem prav veselauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.7.2007 21:57:42   
amy26
no zdej pa res

Lahko noč

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.7.2007 22:06:40   
petarda
sem se tudi odločila, da grem v knjižnico po knjige o vzgoji.

Super user posted image user posted image user posted image  Pol boš pa lahko kaj svetovala, če se bo kak nasvet iz knjig dobro obnesel pri vas.user posted image

Kaj pa vem....jaz tudi velikokrat pomislim na razvajenost....predvsem podnevi, ko mi tečnari 100 na uro za kako stvar....

...ponoči pa je drugače....mislim, da ga je strah, da kaj sanja in podoživlja...ker zadnje čase je tudi podnevi dostikrat prestrašen...pa tudi joka recimo, ko ga pustim v vrtcu, včeraj ko sem ga popoldne pustila pri mojih za dve urici....sicer se potem pomiri, samo prvih nekaj minut pa je user posted image user posted image user posted image user posted image  in to fuuuuuluser posted image user posted image user posted image .....

....ok....če že niso zobki....pol je pa to ziher tako OBDOBJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kje so zdaj tisti, k se po tleh valajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....aja! BO MINILO user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
12.7.2007 22:09:02   
petarda
Ela je končno zaspala sem 45 minut ji dudo not dajala, ona jo pa dajala ven

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
12.7.2007 22:10:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: til

ČAO  ZELO NA HITRO SE VAM JAVIM KER DO SOBOTE SEM PLAVALA V MORJU ZDAJ PA V SLUŽBI V PAPIRNJIH user posted image user posted image .

IMELI SMO SE PREKRASNO! SE JAVIM ŠE ZVEČER

Zdaj sem se pa razbudila, pa ne vem, če čem te počakat user posted image  user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

za ženske
andrejka

Se je kateri že zgodilo, da se je ob uporabi strgala vrvica od tampona?

DA (6%)

NE (89%)

SKORAJ (5%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!