|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
19.7.2007 22:18:11   
NinaŠ
No til, zdaj pa še v posteljo švicat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
19.7.2007 22:24:12   
NinaŠ
Grem... ...nočko!!!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
19.7.2007 23:07:27   
Naty_ka
Grem še jaz spat.
Zdaj sem čeke plačala in sem za 300 € lažja...user posted image

Lahko noč user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5203
20.7.2007 7:46:46   
petarda
Jutroooooooooooooouser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
20.7.2007 7:47:17   
petarda
Petardito in oči sta šla k zdravniku se pokazat, zdaj bomo pa vidli kaj je na stvari user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
20.7.2007 8:02:40   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Petardito NI bolan user posted image user posted image user posted image user posted image

P je rekla, da te pikice pridejo od neravnovesja v telesu...se pravi, da ima oslabel imunski sistem, to pa je verjetno zaradi tega, ker mu rinejo ven zobki.....user posted image . Ni dobil zdravil, itak pa je dobro biti veliko na svežem zraku in veliko sadja in zelenjave user posted image user posted image user posted image

Joj, pa ful sem se že bala, da bomo mogli prestavit bubijev obisk....zdaj pa bo FEŠTAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
20.7.2007 8:02:57   
Anonimen
jutroooooooooo

user posted image user posted image  za petarditoja in user posted image  za mamico, da bo vse vreduuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5207
20.7.2007 8:03:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5208
20.7.2007 8:05:38   
Naty_ka
Jutro.
Petarda upam da bo Z malim vse v redu.
Mene je tudi strah zaradi S. Imam občutek da  bo do konec drugega tedna postal bolanuser posted image . Zdaj mi že dva dni malo čudno kaka. Sicer sumim da vmes spije malo vode iz bazena in mu je zato udarilo na prebavo. No, saj ni niti driska. Pač je manjša prememba.
Je pa res da vsak dan poje kar nekaj nektarin. Te namreč obožuje. Tako da je lahko tudi zaradi sadja.
Ma, saj bomo videli kako in kaj.

Jaz pa zdaj šibam v mb po svojo delavsko knjigouser posted image .  V nedeljo mi poteče pogodba...user posted image

Se oglasim kaj pozneje.

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
20.7.2007 8:07:40   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image  super petardito user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm... zdaj si me spomnila, da so tudi pri nas lahko krivi zobki. Tri petke se že čutijo v dlesnih o eni pa še ni ne duha in ne sluha...Tako, da ni več daleč dan ko bomo imeli VSE zobe...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
20.7.2007 8:15:20   
Anonimen
A bi katera moj zajtrk?

Pomarančni sok in čokolada s celimi lešniki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5211
20.7.2007 8:19:34   
petarda
Sok bi čokolado ti pa kar prepustim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5212
20.7.2007 8:20:14   
petarda
Aja....pa P je rekla, da kašlja pa tudi zaradi tega, ker ga to draži v ustih....tak, da ni panike...joj mi je prec lažjeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
20.7.2007 8:27:51   
amy26
dobro jutro,

user posted image user posted image user posted image za petarditota sam da je vse ok

Til, poznam švicanje, tudi sama sem včeraj nenormalno švicala, saj smo v stanovanju imeli 30stopinjuser posted image  pa čeprav je bilo vse zaroletano, okna zaprta,...bolje je bilo šele zunaj po 18 uri seveda v senčki.

Se pa odpravljam v Lj. na metelkovo, Elo imam naročeno pri kardiologu, bo srčka poslušala ker P me je za vsak slučaj poslala ker sumi šum na srčku, no jaz upam da ni to to, ker Aleksa sem lani tudi peljala pa se je pol izkazalo da ni nič.

Pa tamala je bolj malo jedla in sem rekla bo mal pokonc pol jo pa dam nazaj v posteljico da se jaz lahko v miru zrihtam, čez pet minut pridem ona spiuser posted image  kr nekiuser posted image  očitno je danes zaspan dan, ker ko sem Aleksa rihtala za varstvo sem ga zbudila s flašo kakava, pol ko je k sebi prišel sem šla ven naštimat še čaj, se vrnem da ga zrihtat in model spi, to se ni zgodilo še nikoli da bi zaspal ko je bil pa že prej buden.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
20.7.2007 8:30:52   
amy26
Paštetka včeraj sem mislila nateuser posted image  spomnila sem se da si omenila napotnico za v P, pol sem pa razmišljala kako je bilo pri meni na koncu druge nosečnosti in kako sem že komaj čakala da rodim.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5215
20.7.2007 11:02:14   
catja2
Jaz sem pa včeraj in danes tak zapravljala, da je konec z €!!!user posted image

Včeraj sem se tak na tržnici smejala, mama je kupovala solato in ji je ženskica povedala ceno: EVER 80

potem pa je mama najprej še ni razumela in je reva še ponovila in potem so se še njene sodelavke (bakice) smejale user posted image user posted image user posted image

Ada danes sem šla za prijateljico kupovat bona za masažo in tam me vprašajo za kakšno masažo želim bon in potem nisem imela pojma, mi je kar malo nerodno postalo user posted image
V glavnem mogla me boš malo poučiti o teh stvareh...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
20.7.2007 12:10:15   
petarda
EVER 80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od mojga babica pa ne reče EVRE ampak ERVE

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5217
20.7.2007 12:13:42   
petarda
K sem se glih spomnila zdajle...

...včeri sem kupila Lukitu igračo...

Moja prva abeceda.....

ful lušna...taka lesena...so leseni kvadratki in gor črke...na drugi strani pa slikica...recimo A...in na drugi strani avto, D in na drugi strani dinozaver.....kvadratki so pa na eni palčki in se potem vrtijo...v glavenem....DOBRA igrača. user posted image ....In Luka že ful pozna slikice...in našteva.....AVTO, BOBEN, COPATA, ČOPIČ, DINOZAVEL....dobro eskim ni vedel.....in prideva do slikice kjer je bil gor narisan LONEC in on reče...............................................................................

......................... KOSILO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
20.7.2007 12:14:53   
petarda
Pa mi je potem takoj palo zakaj...."mami kuha kosilo user posted image ", "kosilo je na mizi" user posted image ...gor pa sam lonec user posted image user posted image user posted image

No...pa šotor je bil narisan, tak ful pisan...in on reče PIŽAMA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
20.7.2007 12:17:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo še pri tragtorju in bagerju ostali, pa kakšna račka, pa žaba. Jajčke so pa itak zakon.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5220
20.7.2007 13:08:46   
Urša
KOSILO! user posted image user posted image user posted image
Jst pa čakam in čakam tisto dohodnino!user posted image  Se mi zdi, da je že en mesec, odkar sem dobila odločbo, nakazano pa še nič!user posted image  Morm prov pogledat kdaj imajo rok, ker sem denarja že prepotrebna!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
20.7.2007 13:12:52   
Urša
Hja, odpremljeno piše, da je bilo 20.6.07, denar pa se zavezancu vrne v roku 30 dni od dneva vročitve odločbe. Pišuka! user posted image user posted image user posted image  Zdej se pa ne spomnim ali sem jo prevzela takoj naslednji dan ali sem šla na pošto.user posted image  Samo dolgo nisem odlašala in čas je, da EVEROVČKI priletijo na moj račun!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
20.7.2007 13:33:43   
petarda
Samo dolgo nisem odlašala in čas je, da EVEROVČKI priletijo na moj račun!

Urša pa si pogledala na kateri račun pride???  Ker veliko ljudem je prišlo na račun, ki ga imajo odprtega pri naši banki, čeprav so že pozabili, da ga sploh imajo....samo je neka avtomatika potegnila...poglej na kateri račun so ti nakazaliuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
20.7.2007 14:34:47   
Urša
Jst imam samo en račun in tega so mi tud zapisal na odločbi.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
20.7.2007 14:35:22   
ada2
......................... KOSILOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, Luka je taka faca......

catja ni problema, ti povem in še demonstriramuser posted image  aja, pa če ni skrivnost....a to si v tem ormoškem salonu kupovala bone? kolko pa stane?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 dejavnosti, ki otrokom res koristijo
Včasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...
Varno in učinkovito odpravljanje zaprtosti
Macrobalans je varno in učinkovito odvajalo finskega podjetja Vitabalans, primerno za otroke in odrasle. Deluje naravno,...

Menjanje postelnjine
petruska

Kako pogosto menjate postelnjino?

enkrat tedensko (18%)

enkrat an 14 dni (42%)

enkrat mesečno (33%)

enkrat na dav meseca (4%)

redkeje kot na dva meseca (3%)

Število vseh glasov: 387

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!