|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
8.12.2005 11:49:53   
amy26
Mi smo imeli pa včeraj krče, vsaj mislim user posted image , Aleks od enih popoldne pa do enih zjutraj ni skoraj nič spal, podojim ga ga dam spat in v jok tako cel dan, ni pomagalo niti da je na rokah, niti dudka nič. Šele zvečer je pomagalo da je zaspal na atijevih ramenih ampak kakor ga je položil v zibko je bil spet neutolažljiv jok user posted image .
Ponoči je na srečo bilo že v redu res da se je zbujal na dve uri ampak vsaj ko sem ga podojila je zaspal, tako da upam da bo danes kaj bolje, vsaj zaenkrat je.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: novembrke 05
8.12.2005 19:40:54   
sharpy
Evo se še jaz kaj javim....
Mi smo šli danes prvič malo ven, ki je bil končno sonček in smo ful uživali...
Tudi Marka že tri dni ful zvija v trebuščku in mi nam je ful hudo, ker mu ne moremo nikakor pomagat. In nisem jedla nič novega.
Upajmo, da bo kmalu boljše našim sončkom user posted image .

Pozdravček...


_____________________________

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: novembrke 05
8.12.2005 22:01:50   
nana 27
Naty_ka, sem oktobrka, ampak zgleda sem imela isti problem na začetku kot ti. Ko sem prišla domov, nisem imela mleka in smo revčku dali kar čajček za pit. Mene je ta reklama z dojenjem v porodnišnici na forumih kar hudo spravljala v depresivno stanje. Otrok je jokal in mi smo mislili, da ima krče. Pri meni je vlekel in jokal, ker ni bilo dovolj mlekca. Bradavice mi je čisto zgrizel, ko se je z ihto zalteval v njih. V porodnišnico so ga tehtali itd.. Z mojim se nama je že mešalo. No, pa sem bila k sreči tako pametna, da smo 1. novembra v dežurni lekarni kupili umetno mleko. Od takrat veliko manj joka. Z dojenjem kljub vsemu vztrajam in ti lahko povem, da ni lepšega občutka od malega sesalčka, ki se prisesa na prsi in pije mlekca. Mi mu najprej damo po flaški in nato se še pri meni carta in vleče (tako ga lepo uspavam in dam v posteljico). Mislim, da se oba počutiva super. On je sit in mamica čisto zaljubljena. In veš, ni lepšega, ko se ustavi in se poskuša smejat z bradavico v ustkih. Tudi moje bradavice so bolj ali manj vdrte, ampak otroček že potegne bradavico ven in bolečina prvih dveh tednov sesanja hitro mine. Najprej pa poskrbi, da bo otrok sit pa čeprav je to adaptirano mleko. Tudi zdaj nimam veliko mleka, če si ga črpam, ampak ga pa je toliko, da nama je z Mihcem lahko prav lepo. Dam mu pač toliko kot največ imam in nimam in ne bom imela slabe vesti zato, ker nisem melkarica. Glede krčev. Pri hrani je dobro izločit mleko in mlečne izdelke. Čisto zares. Zase raje kupi otroško umetno mleko Pregomin, ki je za alergike, da dobiš dovolj kalcija. Jaz si namešam kar gresolino od Nestleja in to mleko. Okus je zanič, ampak za nekaj mesecev bomo že potrpeli. Meni je mlečne izdelke odsvetovala pediatrinja na prvi posvetovalnici. Za več mleka pij sezamov čaj (dve žlici sezama kuhaj v vodi 20 minut) pa boš videla, da bo mleka ful, da bo kar teklo. Aja iz prehrane črtaj tudi med, vitaminske dodatke (verjetno kaj jemlješ zdaj, ko misliš, da potrebuješ za odpornost). Po besedah pediatrinje je normalna nosečnica v nosečnosti dobila za prve mesece po porodu dovolj vitaminov. Vse dobro in naj krčki čimprej minejo!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: novembrke 05
9.12.2005 9:38:38   
Urša
Ojla!
Jst sm dala pa prejšnji teden skoz mastitis. user posted image  Ga ne privoščim nobeni. Ta teden mi je pa Nika zbolela in ker sm mela 2 majhna user posted image  za rihtat sama, sem kot izžeta cunja. To se mi je ful poznalo na mleku ,tko da sm še v krajšo depresijo zapadla, od včeraj je pa že boljše. Nika je šla nazaj v vrtec in midva z Jakcem se cartava, da se počutim kot na počitnicah-tolk nobenga dela ni z njim v primerjavi z obema. user posted image
Na posvetovalnici je zrasel 3 cm, zredil se je pa premalo-v 3h tednih 500 g. Baje je to najnižja meja. In seveda spet sem se zasekirala... da imam premalo mleka... user posted image  Zdej mamo kontrolo teže čez 2 tedna, prov zoprn občutek. Verjetno je bilo res zarad mastitisa in preutrujenosti mleka manj. Začela sem pit čaj za dojenje, jest sezam in si mleko črpat med dvema podojema (pa čeprav ga je bilo samo za vzorec) in danes so joškice spet napete tko kot je treba. user posted image  Zdej bo mami mal več počivala in pridno vztrajala, če pa ne bo šlo, bomo pa mal dodal, sej kaj pa je to kej tazga! Na živce mi gre takšno promoviranje dojenja, ker imajo potem tiste mamice, ki tega ne morejo, čeprav se trudijo, slabo vest... brez veze! Samo ne se sekirat zarad tega, vsaka kapljica materinega mleka je dragocena in res največ naredite zanj, če mu to nudite, pa čeprav se zraven kaj doda. Jst sm se pri Niki ful sekirala, ker nama ni šlo, pa ni blo vredno. Tud od umetnega je zrasla in je prov fejst punca.user posted image
Kopamo se mi enkrat tedensko v banji, tko da se namilimo, drugač pa se vsak drugi dan mal v čebriček namočimo. Tm se pa res sprosti in tud ful umiri, če ima krče. Ob večerih mu dam 2 brizgi Lefaxina, pa kr pomaga. Pa čajček mu bom skuhala, če bodo krči močni (zaenkrat še ni take panike)-sej veste, star preizkušen recept-mal kumine, janeža in par cvetkov kamilic. Baje pomaga.user posted image
Zunaj? Parkrat po 5 minut, za na sprehode mi ni zarad vremena, pa bi bil mogoče že čas. Se kr veselim vozičkanja!
Kje je pa wawa?

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: novembrke 05
9.12.2005 9:39:27   
Urša
Aja, danes je pa Jaka 1 mesec star! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: novembrke 05
9.12.2005 14:58:05   
chips
No 6.12. je bila pa naša Tea stara  1 mesec!
7.12. smo imeli prvo posvetovalnico.Iz 3760 g se je zredila na 5100 g.
Dojima se ne polno, so rekli da imam mleka za dva.user posted image
Tudi mi se že veselo sprehajamo,malo se je prehladila oz. nosek ima zamašen in malce pokašljuje.Tako da 2 dni  nisma šle nč ven samo mal na teraso za 2 minutki.
Ima tudi krče ,sicer že od 2. tedna starosti.Probali smo že domače čajčke z janezem,kumino,kamilicami.Pa nič boljše.Potem so nam dali v lekarni krtek čaj pa komarček.
Sedaj pa imamo kapljice sab simplex pa je malo boljše.


_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: novembrke 05
9.12.2005 15:21:11   
Anonimen
Evo, da se še jaz javim. Mi smo super. Krčkov  nimamo (moram hitro potrkat). Od 9 zvečer pa do 9 zjutraj se zbudimo 3-4 x da se napapamo in enkrat previjemo.
Vsak dan smo zunaj na sprehodu. Mali uživa. user posted image user posted image Komaj ga dam v voziček že spi. Joka edino, ko mu jaknico oblačim. Pa še danes se ni pri tem jokal.

Včeraj smo bili stari 4 tedne. Kar nas muči so edino prdeci in kakeci, ker še ne zna pritisnit. Vendar ne joka ampak se stara kot stari dedek.user posted image

Še vedno se dojimo, zvečer pred spanjem pa še dobi 50 ml dodatka, da mamica lahko prvo rundo dlje spi.user posted image

Danes imam prvič malo več energije, tako, da mi je uspelo: posesat, tla pomit (prvič od poroda), rože zalit in jih očistit, kopalnico očistit in malo pospravit.user posted image user posted image user posted image

Zvečer pa gre Max Luka na prvo žurko.user posted image

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: novembrke 05
9.12.2005 15:21:58   
Naty_ka
Nana, hvala za leppe besede in tolažbo.
Res te spravijo kar ob živce z tem dojenjem user posted image . Mleka je zaenkrat še vedno samo za vzorec user posted image  in tudi jaz delam tako kot si rekla. Jaz ga sicer najprej pristavim, da se malo cartava, potem se previjeva (podnevi, ponoči, pa če nisva pokakana, se ne) in nato dobi še adaptirano mleko. Zdaj sem se čisto sprijaznila s tem, da bo pač jedel adaptirano mleko, ker, bolje to, kot pa da mi je lačen.
In se mi zdi, da je že malo zrasel, pa tudi vsak dan je težji, ko ga držim na rokah. Pa tudi patronažna pravi, da vidi, kako raste in se redi user posted image . Sicer pa se bova v ponedeljek ali pa torek prvič kopala in takrat greva spet na tehnico, in bomo videli pri čem smo.
No moram pa še povedati, da sem kar malce jezna na mojega sončka. Že dva dni je tako lepo vreme in sem rekla da bova šla ven, on pa glih v tistem času, ko je sonček najvišje in najbolj toplo sije, sladko spančka. Saj nimam nič proti, da spi, le vem, da ko bo vreme slabo, bo pa o tej uri auf. Pa nimam srca, da bi ga budila. Bova pa pač počakala na druge tople dneve, saj sva nazadnje danes stara komaj 11 dni.
Lep pozdrav pnce.
Pa, pa.

_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: novembrke 05
10.12.2005 14:48:35   
Anonimen
user posted image Mi smo pa danes stari en mesec. user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: novembrke 05
11.12.2005 18:25:32   
wawa
Pa kaj mi nobena ne pove da ste tukaj  -   smotke! Jaz vas oa full pogrešam.

No mi smo danes stari tri tedne. Spimo še kar, malo nas občasno črviči tako nekako 15 min po hrani, včasih bolj včasih manj. Tudi jaz sem prejšni teden preživela mastitis, boli ko huič in res vsem polagam na srce, črpite si mleko vn, ker jaz sem ga dobila zato ker ga nisem črpala

Je pa Andraž dobil male mezolčke po obrazu, pravi patronažna da je to povsem normalno - da se čisti, no ja, meni se smili ko ima take mezolčke.

No zdaj se grem pa malo stisnit k dragemu potem pa ob osmih našega malega kopat, ko se zbudi....

Zdaj se večkrat slišimo ko vem kje se skrivate!

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: novembrke 05
11.12.2005 19:09:08   
amy26
Mi se bomo pa tudi sedaj kopali, sam še malega zbudim, vedno ko ga misliva skopat spi pol se pa ful pozno zbudi da se mi takrat ne da.
Drugače smo pa ok, pridno se dojimo, zadnja dva dni je bil Aleks priden prav tako ponoči upam da bo danes tudi.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: novembrke 05
12.12.2005 13:58:35   
Anonimen
Midva sva pa z Max Luko danes bila 1. v posvetovalnici.
Tam se je 2x pokakal, najprej pri sestrah, nato pa še pri pediatrinji user posted image user posted image user posted image . Pa celi čas je prdel user posted image user posted image . Pa še dojiti sem ga morala pri pediatrinji, je bil lačen kot še nikoli, četudi sem ga preden sva šla nahranila.

Zrasli smo za 3,5 cm user posted image . Midva sva ga doma zmerila, 5 cm več.
Zredili smo se pa 1200g user posted image user posted image user posted image  od poroda.
Dobila sva tudi AD3 kapljice. KO sem pediatrinjo vprašala, če ne povzročajo krče, je rekla, da ne verjame, da ima ona 3 otroke in jih niso. In da mamice povezujejo krče s kapljicami zato, ker ponavadi otroci, v tem času ravno dobijo krče, ko so1. pri pediatru.


(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: novembrke 05
12.12.2005 20:11:00   
amy26
Urška, tvoj je pa zelo priden da se je tako veliko zredil. Ali mu daješ samo svoje mleko! Jaz imam občutek da moj Aleks ful mal dobiva na teži, poskusila sem si mleko tudi izčrpati da bi mu dala zvečer pred spanjem kot dodatek pa mi nekako ne ratuje. Nevem a je potrebno črpati po dojenju ali pred dojenjem ali vmes, ker po dojenju ali eno uro po skoraj nič ne izčrpam bolj malo. Pred dojenjem pa ne upam ker pol bo verjetno user posted image  lačen.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: novembrke 05
12.12.2005 21:32:49   
Anonimen
Amy jaz sem si črpala, ko je spal in mu potem dajala zvečer. Zdaj pa mi tudi več ne rata. Mi potem zmanjka mleka zvečer in ponoči.user posted image
Zvečer pred spanjem  ga najprej podojim in nato mu še dam kakšnih 30-40ml dodatka, kolikor je pač lačen še. Sem ugotovila, da potem  tudi spi dlje.Pa kašen deci piva (uni) popijem čez dan. In moram povedati, da je potem precej več mleka. Je pa res, da ga imam čez dan skoz na joški. Je nor nanje kot ata.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: novembrke 05
12.12.2005 22:55:19   
NinaŠ
Da se še jaz po dolgem času oglasim. user posted image

Zadnje lepe dneve smo izkoristili za sprehode user posted image . Zdajle pri nas sneži user posted image in upam, da bo kmalu ponehalo, saj ne bi rada spet obtičala not. Tina v vozku ni tako pridna, kot vse pravite, da so vaši bejbiji, saj se zna tud zajokat user posted image - če jo napadejo krči, pa tud zunaj ne more pozabit na lakoto - ob prijetnem gujsanju bi pa že lohk kaj več kot dobro uro brez zizike zdržala user posted image (je že prava bajsika s 4500g - ob rojstvu 3070g).
 
Zadnji teden imamo kar nekaj težav s krči user posted image , tako da sem danes kupila plantex čaj, vendar naša princesa ni preveč navdušena nad flaško, tako da ga je uspela bolj malo popit. Nimam pa srca, da bi ji čaj dajala takrat ko je lačna (tako bi ga verjetno kaj več popila?). S kaplicami proti krčem imam pa od Anžeta slabo izkušnjo (so ga ful zaprle in je bilo potem vse še slabše), tako da bom najprej poizkusila s čajem, pa mojo prehrano bom zreducirala na samo čist "varne" stvari.

Po obrazu se ji je naredilo cel kup mazoljčkov - menda se koža čisti user posted image , čeprav sem sama pomislila tudi na alergično reakcijo na kako hrano (ampak v zadnjih dneh nisem nič "novega" jedla).

Jutri začneva z D3 kapljicami, ki sem jih sicer dobila že v sredo, vendar se nanje spomnim vsak dan šele popoldne user posted image , ko pa ji jih nočem dati - če bi slučajno povzročile kake težave, le teh nočem imeti ponoči.

Po prvem kopanju, ko je bilo cel kup joka, je Tina sedaj začela uživat v vodiuser posted image , še bolj pa uživa Anže, ki mi jo vedno pomaga umivati. Upam, da še vnaprej ostane tako ljubeč bratec user posted image .

Jutri praznujemo en mesec user posted image in user posted image je obljubil, da nas pelje na tortico. Jaz se ji bom na žalost user posted image raje odpovedala v dobro čim manj krčev - no kak košček bom pa pravgotovo izprosila pri Anžetu user posted image .

Tko se mamo user posted image !

LP mi vsi





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: novembrke 05
13.12.2005 9:17:33   
wawa
No evo še mene malo...

Tudi nas malo dajejo krči, predvsem zvečer, sem si danes prvič v čaj dala kumino user posted image  je tako zanič okus.....ampak upam da pomaga.....

Pivo učinkuje tudi na mojo količino mleka.......pravijo da pomaga tudi da si vzameš dvodnevno kuro in ves čas črpaš iz ene dojke, nekako na eno uro in po dveh dneh naj bi v tej imel več mleka......ni preizkušeno ker sem prelena da bi probala...

Andraža bo patronažna tehtala jutri, je pa do prejšnje šrede, pridobil pol kile, torej v 14 dneh pol kilograma, saj to pomoje niti ni slabouser posted image user posted image user posted image . Bomo videli jutri.

Ima pa tudi naš mezolčke po obrazu....in sem dobila isti odgovor - ja koža se čisti...

Koliko pa kaj spite čez noč???
Mi kakor je štiri dni je spal, od 11 do 4ih zjutri potem pa od 4.30 do 7.00, danes pa je bil bogi tako lačen da je moral nujno jest na tri ure....no ja lačen ali scrtan to je sedaj vprašanje......ma mogoče sem jaz malo zasrala ko sem ga dala prezgodaj spat, bomo videli kaj bo danes...

Papa

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: novembrke 05
13.12.2005 12:26:05   
tincci
Mi smo pa dons stari 6 tednov user posted image  Pa po dveh dneh, polnih krčev in nespanja, smo danes spali, prvo rundo celo štiri ure v kosu user posted image

Imam pa še vedno malo čišče. Jutri imam pregled, baje dobiš neke kapljice, če še krvaviš... za krčenje maternice. Bomo vidl jutri. A ima katera že konec čišče? To, da traja 2-3 tedne, je po moje mal za lase privlečeno, jaz nobene take ne poznam...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: novembrke 05
13.12.2005 13:05:14   
sharpy
Tincci...
jaz imam tudi še vedno čiščo...jutri pa bo Mark star en mesec.
A  na kontrolo pa moramo točno po 6 tednih? Kaj pa če bi še krvavela?

Pozdravček...


_____________________________

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: novembrke 05
13.12.2005 13:05:30   
Teni_



Pri meni je 1. čišča traja 7 tednov. Zdaj še pa tudi traja, sem pa 1 mesec in 2 dni po porodu. Fuj, zgleda, da bom morala pivo začet pit, da bo kaj mleka, ker ga je še ravno nekje 30 ml iz obeh. No, pa na zdravje.



(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: novembrke 05
13.12.2005 14:31:27   
tincci
Sharpy, naj bi šle po 6 tednih, da pogledajo, če se je maternica lepo skrčila, če je kakšno vnetje ipd. Tudi, če imaš še čiščo! Ker potem dobiš kapljice ali pa antibiotike, tko mi je moja G rekla. Več lahko sporočim jutri.

Vidim, da vas ima večina krčke že nekaj časa. Mi imamo zadnje tri dni zelo intenzivne. Kako to, da kar naenkrat, a mislite, da kaj v mleku ne paše? Se pa podobno prehranjujem že 6 tednov, tko da prehrana ziher ni. Hočem reči, če je blo 6 tednov ok, zakaj ima zdaj naenkrat probleme? A morajo res vsi user posted image  čez to??

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: novembrke 05
13.12.2005 17:46:34   
Teni_



Ja, misli, da imajo večinoma kar vsi krče. Joj, jaz pa ravno pivo pijem. Upam,  da bo kak učinek. Pa po moje me bo ruknilo, ker mi je moj prinesel alkoholnega. Jaz pa ze takooooooo dolgo nisem pila alkohola.



(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: novembrke 05
13.12.2005 18:52:19   
Anonimen
user posted image  mojčika nazdravje. Pa da res ne boš user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: novembrke 05
13.12.2005 19:01:18   
Teni_



Mi je uspelo prezivet. Sem samo dober dcl spila iz varnostnih razlogovuser posted image .



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: novembrke 05
13.12.2005 21:31:43   
Naty_ka
Ej, punce, na zdravje še z moje strani. Paše to pivo, kaj?
Tudi jaz upam na malo več mleka. Bomo videli, kako se bo izteklo.

_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: novembrke 05
14.12.2005 19:57:58   
amy26
Vidim da imate tudi ostale nekaj težav glede mleka. Jaz sem svojemu danes prvič dodala en obrok dodatka Novalac, ma mam premal mleka. Zvečer in zjutraj se moj fantek dobro naje, čez dan pa vidim da mleka primanjkuje še posebej popoldne takrat je moj tudi bolj tečen in očitno je lačen jaz pa sem skos mislila da so problemi krči.
Danes je star tri tedne na teži pa ni dobil skoraj nič samo 300g pa še to težo je dobil prve dneve po porodu ko sem imela ful mleka. Tako da bom vsaj en obrok dajala dodatka med tem bom pa delala na tem da bi dobila čim več mleka, torej čimveč polente, čajčkov,.....

lahko noč 

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?