petarda
|
Joj, kolk ste se razpisale v dobrem dnevu. Saj ste prave čveke. Sem se komaj pretolkla skozi vso pošto in več ne vem kera je kaj napisala. Se mi zdi Tincci, da si tudi ti mal zamešala, ker jaz nimam nobenih slik od krsta gor, ker krsta sploh nismo imeli. No, sploh nimam nič v albumu, ker se še nisem lotila tega. Je, pa ena druga nekaj pisala o krstu.... Dve sta me spraševali, zakaj ga budim. Sej ponavadi ga ne. Samo takrat sem pa ga, ker sem imela filing, da se bom ravno ulegla in zaspala, on pa se bo zbudil in zato sem ga zbudila. NAPAKA! Hvala bogu zdaj že dva dni spet spi normalno. Dodajamo še nič, tudi od PRAVE hrane nismo še nič poizkusili. Bomo, po pregledu v 15. marca. Začela bom z zelenjavo in nato prešla na sadje. O riževih kašicah se mi pa še sanja ne. Sploh nisem še nič preštudirala te zadeve. URŠKA si si pa dala duška, res. Se vidi, da si šla sama. Ko grem jaz v šoping je moj zmeraj zraven, pa ma zmeraj komentarje v stilu: "Saj ma vsega preveč, to je predrago, pa samo parkrat bo oblekel, zakaj pa to rabi...." in pol me vse mine. No, je pa res, da ima vsega dovolj, ker smo veliko stvari dobili ampak je pa en poseben filing (ki ga očitno razumemo samo ženske) kupovat za svojega ,ne? MojcaH čestitke tudi z moje strani. Jaz se tudi probam držat, pa mi ne uspeva čist, bo že. No, za konec čestitke za 8. marec še z moje strani. Moj se je izkazal in se prikazal z eno . Bo dobil vračilo čez dva dni, ko praznujejo mučeniki. Mejte se!
|