Anonimen
|
Tudi Primož zadnje čase več poliva. In ne samo po obroku, tudi 3 ure kasneje, priteče pa samo (skisana) slina. Jaz pripisujem to temu, da se skozi dviguje in zvija in s tem stiska trebušček. Zato sva spet začela jesti lepo leže, dam ga na posteljo ali v voziček, pa si sam drži flaško. Potem ga še nekaj časa pustim v vodoravnem in (kot pred 4 meseci) podreva kupček. Na trebuščku gre super. Meni gre bolj za to, da ne zbruha vsega železa. Moram vas malo vprašat še glede razvoja. Mi se trenutno učimo to: - ko pasejo kravice, ali stegujejo rokice naprej, da bi prijeli igračko? Obe ali samo eno? Primož je že začel, steguje pa predvsem desno. - ko so razviti, ali samodejno dvignejo nogice in se primejo za stopala? Primožu to še ne gre, če mu jaz dvignem nogice, pa že prime. Ampak ne more dolgo držat, še posebej ne obeh nogic. Eno pa včasih tudi sam dvigne in prime. - učimo se tudi kotaljenja, ampak nama ne gre preveč. Upam, da ne bova kregana na naslednji kontroli Sem pa opazila tudi, da nove igračke vedno samo gleda. Po tistih, ki jih pozna, pa ful maha in brca. Najraje ima levčka ropotuljico, mogoče ste ga tudi vi dobili s telegramom. To je res noro, kaj počne z njim. Pa enega medveda Rudija. Prav zravsata se na previjalni . No, to gledanje novih igračk pa je problem, ker na kontroli v razvojni ne sodeluje. Je pač vse novo in traja, preden začne rokice stegovati. OK, malo sem nadolgovezila. Se opravičujem. Saj bom potem Urski prepustila besedo . Gospa URSKA, kje si!!!???!!!
|