Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Edin pozornost pa skoz rabi, to pa je.... Mi je pa bilo malo čudno, ker tudi piti ni hotel dovolj, ker do zdaj je vsaj spil kake dva litra na dan....pa čudno mi je bilo, ker je imel danes tudi čez dan zelo visoko vrčino...Je pa rekel P, da je angina nalezljiva in da lahko, da jo je v ponedeljek v vrtcu pobral
...zjutraj grem delat za ene 3 ure, potem bom pri Lukcu, popoldne pa dela moja zdravnica....bomo vidli
vrže ven.
v Ikei brez Tilna ker bi se men zmešal če bi ga imela sabo saj veste kakšni so enoletniki
. tako, da jo bova puhnila še enkrat v Avstrijo samo, da vse postaviva in vidiva koliko imava še placa in kaj točno moravaše kupit, ker zdej bi lahko celo Ikeo preselila domov pa bi sigurno še kaj našla da mi manjka
me je celo noč tako mrazilo, da nisem spala niti ene ure
in se počutim veliko veliko bolje. V ponedeljek grem v službo, ker sem dežurna nato pa sem spet cel teden doma
.