|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno Še vedno ni jasno-vročina? 20.11.2005 7:44:03
|
|
|
|
Primoza
|
Med temi dvemi merjenji je približno 0,8 st. C razlike. Se pravi je korigirana izmerjena vrednost 38,4, ravno nekako za svećko. Dajte mu piti veliko mlačne tekočine, morda kak žajblov čaj če ga spije ali pa žajblov čaj z mlekom s sladkorjem ali medom - ta mešanica je dobrega okusa. Poskusite mu podtakniti žličko čebulnega soka z medom ali pa kar samega medu. Kar pojdite k pediatru - če je grlo vneto, se nikoli ne ve če ni angina, ki terja zdravljenje z antibiotiki.
< Sporočilo je popravil primoza -- 20.11.2005 7:45:33 >
|
|
|
|
|
RE: Nujno Še vedno ni jasno-vročina? 20.11.2005 7:45:08
|
|
|
|
india
|
A si mu dala kaj proti vročini? Če se ti zdi, da ni prave volje in da ne je kot je treba,potem bi jaz šla k zdravniku!
|
|
|
|
|
RE: Nujno Še vedno ni jasno-vročina? 20.11.2005 7:55:20
|
|
|
|
BUČKO
|
Ja včeraj sem mu dala svečko pa dons zjutraj pa še ni nič bolje pa mal je sitkan tako da bomo šli po moje pes na dežurno. Hvala za hitre odgovore
|
|
|
|
|
RE: Nujno Še vedno ni jasno-vročina? 20.11.2005 12:06:18
|
|
|
|
vesna.com
|
Jaz moram pripomnit da pred 39(39,5 v kitki), ne dam sirupa, saj se telo ravno z vročino bori proti bolezni. In če daš prehitro zdravilo ne narediš nič pametnega.Samo paca se še dalj časa.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPreproste ideje za okraske za noč čarovnicV članku preverite, kako izdelati netopirčke iz gumbov, antistresne buče iz balonov, strašne oči na vratih in prijazne d...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
KAKOVOST VRTCEVcarmencitaKAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?Zelo zadovoljna (
31%)

Še kar zadovoljna (
37%)

Nezadovoljna (
7%)

Zelo nezadovoljna (
4%)

Ne vem (
20%)
Število vseh glasov: 307Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!