|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 11:37:24   
juma
Ko sem prebrala to žalostno zgodbo sem začelauser posted image .Ob tem človek spozna kako naši "mali" problemi(a je prav da še ne hodi?zakaj ne je kašce?Zakaj naš reče samo mama,sosedov pa mama in ata?....)postanejo nepomembni in da smo lahko veseli,da smo zdravi in,da imamo svoje najljubše ob sebi.
Družini iskreno sožalje,malemu fantku pa čimveč moči,da si bo opomogeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 13:50:05   
mami22
Tudi z moje strani sožalje. Vedno znova me take zgodbe spravijo v jok. user posted image user posted image user posted image  Sploh ne morem verjeti, da se to res še dogaja. Upam, da bo user posted image  kmalu doma z atijem.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 13:58:17   
corfu
Baje je imela Mateja hudo obliko bolezni, sicer ne vem kako se ji strokovno reče, ampak se ti kri ne strdi in ne preneha zlepa tečt. Ena stran je, da pacientka tega ni poudarila tekom nosečnosti, druga pa da so zdravniki to zanemarili. Kaj je re ne vem. Tudi nimam besed...žal mi je zanjo, hudo mi je za očita in malega sinčka.user posted image

(odgovor članu mami22)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 15:06:09   
anadejka
Jooooj kako žalostno user posted image user posted image user posted image
Uboga Mateja...ko samo pomislim s kakim veseljem je pričakovala svojega otročka s svojim možekom!!! Zdaj pa taka žalostuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!Močno močno upam da bo mali fantek močan in bo ostal vsaj on pri svojem atitu.Boga družinica,mi gre full na jok,pa čeprav jih ne poznam.Moje iskreno sožalje in velika želja da vsaj mali fantek preživi!!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 15:18:14   
kofetek2010
iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 15:59:06   
Sulfinija
Mislim punce da bi se ob taki strašni zgodbi lahko malo zamislile,prden ste koga obtožile.
To je zlo,zelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Včasih j bolje,če se boste svojih komentarov zadržale kot pa take neume pisale.

Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 16:02:58   
Katrin
Moje iskreno sožalje.... user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 17:07:10   
petraz
Moje sožalje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko sem prebrala zgodbo, skoraj ne morem verjeti, da se dogaja to še danes... ŽALOSTNO!user posted image

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 17:24:59   
Tejči
Saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image
Iskrene sožalje vsej družini in prijateljem!
Upam, da bo z otročkom vse OK.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 18:05:55   
XXYY
Tudi z moje in user posted image strani izrekam sožalje njenim svojcem in prijateljem za izgubo premlade mamice, ki je zdaj žal med user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjeti, da se to res še dogaja pri nas. Upam, da so v Ljubljanski porodnišnici kaj drugačni.

Zdaj me je res pošteno strah, kaj bo. In ob taki zgodbi mi gre na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 19:32:37   
AlenkaIST
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Umrla pri porodu
23.11.2005 19:37:52   
mammy26
res hudo, za možeka in njene svojce. Sineku pa močno voljo do življenja, v želji da se bo kmalu cartal pri očku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za premlado mamico,ki te radosti žal ni mogla izkusiti.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 0:27:06   
Suzi*
Grozno hudo je tole za vse, ki so jo poznali, najhuje za novopečenega očeta. user posted image  Moje sožalje vsem.user posted image user posted image  Me kar strese ko kaj takega slišim....

Hja, "slavna" NM porodnišnicauser posted image  ....pri meni je bilo na srečo vse super kar se vodenja poroda tiče. Nima pripomb.


(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 9:38:06   
Lorena
Dobro jutro vsem, ki spremljate kruto usode mlade družinice

Moram vam sporočit eno vzpodbudno novico v zvezi z user posted image , preverjeno s strani njenih staršev.
user posted image  user posted image  se dobro drži, ni več v življenjski nevarnosti, samo potreben mu je počitek in mirovanje,zato je še vedno v LJ v inkubatorju. Je pa pravi možakar, težak okrog 4500g, velik 51cm (mislim, da je rodila 1 teden čez rok). Bojijo se le kasnejših morebitnih zapletov oziroma predvsem da ni prišlo do kakšne poškodbe možganov.
Njegova mamica je pa imela v krvi premalo trombocitov, in zdravniki pred samim carskim rezom niso naredili (po besedah mnogih NUJNE) analize krvi, tudi njene krvne skupnine v porodnišnici sploh ni bilo na zalogi. Na podlagi premalega št. trombocitov, je dobila notranje krvavitve in tako po treh urah za vedno zaspala.user posted image  

Če bi bila narejena analiza krvi, bi morebiti pravočasno ukrepali oziroma pripravili potrebno za hitreje in nujno strjevanje krvi.
Je pa tudi res, da je bilo takrat, ko so se končno odločili za carski rez, premalo časa...
Mnogi pa tudi ne razumejo ZAKAJ ji niso dali umetnih popadkov, kjer njena slabokrvnost ne bi igrala tako življensko pomembne vloge. V tem primeru bi imela ta zgodba srečen konec. Sicer ne vem, v katerem primeru sprožijo umetne popadke, vendar se mi zdi čudno da jih ni dobila glede na to, da je bil porod že od samega začetka zelo zelo težaven.
Koga kriviti v tem žalostnem primeru ne ve nihče, dejstvo pa je, da je ne more več nič obuditi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 9:42:57   
ursa_p
Danes je bila na radiu Center v novicah objavljena ta zgodba ... punca je baje zaradi izkrvavitve umrla 4 ure po carskem rezu!!!

Res zalostno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 9:45:45   
Anonimen
Moje sožalje družini. user posted image
Rad bi povedala le to, da včasih do te bolezni pride med samo nosečnostjo in se zanjo ne ve. Poznam punco, ki se ji je to pripetilo, bila je hčerka od vodilne zdravnice v porodnišici, kjer je rodila. Pa so jo komaj rešili.

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 9:49:12   
baguSka
Iskreno mi je žal za mlado mamico...user posted image user posted image user posted image

In žal je splet okoliščin prinesel nesrečen konec, ki ga sicer noben ni pričakoval, res je 'če bi bi mogoče' in to, a na veeelikooo žalost je tudi 'če bi' danes ne bo več obudil.. Na koncu verjetno res nihče ne bo kriv te napake, saj je zdravstvo danes že tako zelo zavarovan, da gre človeku kar na bruhanje. Kaj vse se dogaja v ozadju vejo samo oni oziroma vemo tudi mi, a pač informacije niso uradne. Kdorkoli je kriv, bo to imel na svoji vesti in bo moral s tem živet. Njej pa želim, da bo mirno spala in da bo z ljubeznijo gledala svojga sinčka kako raste in ga čuvala, da se ji kmalu ne pridruži..user posted image user posted image

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   [Brisano sporočilo]
24.11.2005 13:33:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 14:05:29   
nejcko
 
Nimam besed in tako mi je hudo ob takih krutih zgodbah ...


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 16:21:49   
lefairyon
naj angeli čuvajo nedolžno bitje, ki mu je kruta usoda ukradla mamico...
mamica bo pazila nate mali možek...spremljala bo vsak tvoj korak v življenju...čeprav je nisi uspel spoznati, vedi da si bil njena največja ljubezen..
DRUŽINI IN VSEM KI SO JO POZNALI ISKRENO SOŽALJE...NAJ VAM ANGELI POMAGAJO PREBOLETI BOLEČO IZGUBO HČERKE, ŽENE, MAMICE IN PRIJATELJICE  user posted image user posted image user posted image

nadi z družino


_____________________________

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 18:32:21   
LARIKA
iskreno sožalje vsem njenim domačim in prijateljem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Umrla pri porodu
24.11.2005 19:13:45   
XXYY
Glejte sedaj 24 ur, kjer bodo povedali o njej.

Boga reva in pa takšni zdravniki. Groza.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Umrla pri porodu
25.11.2005 11:14:33   
zrak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENO SOŽALJE

(odgovor članu juma)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Umrla pri porodu
25.11.2005 13:12:49   
Amoss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Umrla pri porodu
25.11.2005 14:03:51   
delfinčica
Iskreno sožalje njenim domačim in prijateljem user posted image  user posted image  user posted image
Njenemu sinku pa čimlažjo življenjsko pot, ki jo je že na samem začetku zaznamovala taka tragedija. Tako nepopisno žalostna zgodba. Ne morem verjeti user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?