Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Biskvit: 10 dag sladkorja 3 dag margarine 1 jajce 25 dag moke 1 dcl mleka 1 pecilni prašek
Preliv: 1 margarina 35 dag sladkorja v prahu 6 žlic mleka 20 dag čokolade
30 dag kokosove moke
Sestavine za biskvit zmešamo skupaj in pečemo v pečici približno 20 minut pri temperaturi 180-200 stopinj. Ko se biskvit ohladi, ga narežemo na primerno velike kocke.
Sestavine za preliv, razen kokosove moke, zmešamo skupaj in segrevamo tako dolgo, da dobimo vročo tekočo maso. V maso pomočimo kocke biskvita in jih povaljamo po kokosovi moki. Ponudimo ohlajeno pecivo.
Zelo enostavno in dobro. Na koncu mi je ostalo kar nekaj čokoladnega preliva, v katerega sem namočila rozine ter orehe. Skupen čas od priprave, pečenja in finisha: 1 ura!
Blacky dobi za recept 10 zvezdic.
< Sporočilo je popravil Gekko Junior -- 26.11.2005 15:23:33 >
Margarine sem dala cel kos(250 g, prva zmes 3 dag, priliv ostalo), ker je sladkorja v prahu kar veliko in še 200 g čokolade. Zmes je prišla fantastična. Ne presladka, ne pregosta, ne preredka. Pozabila sem še napisati koliko časa sem porabila za vse skupaj. Grem zgoraj pripisati. Čupavce sem dala v papirčke od kanapejev ne vem kako se reče papirčkom. Izgled je zelo lep na mizi, v ustih pa njamiiiii!
< Sporočilo je popravil Gekko Junior -- 26.11.2005 15:22:34 >