Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .  in da nič noče ratat. Pa je pogledala še maternico in povedala, da je lepe oblike in jajčniki, da so tudi vse OK in da naj se z mojim
  in da nič noče ratat. Pa je pogledala še maternico in povedala, da je lepe oblike in jajčniki, da so tudi vse OK in da naj se z mojim  ne obremenjujeva preveč z merjenjem BT, da bo že še ratalo, da naj se sprostim (hm?!
   ne obremenjujeva preveč z merjenjem BT, da bo že še ratalo, da naj se sprostim (hm?!  to bo malo težje) in da je veliko žensk preveč psihološko obremenjenih s tem.
   to bo malo težje) in da je veliko žensk preveč psihološko obremenjenih s tem.  Rekla je še, da ni problema, da me bo po 1 letu poskušanja dala naprej na preiskave, da pa se velikokrat zgodi, da punce med temi preiskavami potem zanosijo, ko niso psihološko tako obremenjene.
    Rekla je še, da ni problema, da me bo po 1 letu poskušanja dala naprej na preiskave, da pa se velikokrat zgodi, da punce med temi preiskavami potem zanosijo, ko niso psihološko tako obremenjene.