|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prišli smo domov!!!!!!
12.12.2005 16:25:27   
natalina
MUJCEK!

Najprej čestitke ob novih prijateljčkih naših dveh punc!!

Ko sem brala tvoje težave z dojenjem me je po dolgem času spet bolelo pri srcu!Zakaj?

Tudi jaz mojih punčk ne dojim! Najprej zato, ker sta bili preslabotni, kasneje pa je mleko izginjalo, kljub vsem tabletam in vsem možnim, kar so mi dajali v porodnišnici..Pediatrinja mi je v porodnišnici dejala, da ima sama tudi dvojčka doma in jih ni dojila, ker pač ni bilo mleka in, da se to lahko zgodi tudi najboljšim mamam.Sem jo poslušala in smo prešli na stekleničko in vsi mirno in zdravo živimo..Kar me pa najbolj razjezi pa so MAME, ki nas, ki ne dojimo tiho in z mašnico ovito obtožujejo, češ, da vsaka ženska lahko doji! Seveda sem se počutila, kot zadnja smet, neka MAMA je na sosednjem forumu pisala, da ona svojemu otroku v življenju ne bi privoščila umetnega mleka, da se ji gabi, če samo pomisli na mleko v prahu...a si predstavljaš, kako nesramno in boleče je do nam podnobnim....Kaj pa tiste mamice, ki zaradi bolezni ne smejo dojit?
Pa še nekaj o prednosti dojenja! Ne bom govorila proti dojenju, vem le to, da prijateljica doji svoji dvojčici pa sta bili v 4-mesecih že 3x prehlajeni in bolni, naše še nikoli(že trkam)
želim povedati, da imaš pri stekleničkah ogromno ugodnosti:
ko boš utrujena ti lahko kdo nahrani oba škratka ali fant ali mama
točno veš koliko sta pojedla
Ko bo nuja ali si boš želela  kakšno urico zase, lahko mirne volje pobegneš in veš, da mala dva ne bosta čakala dojke ampak bosta nahranjena.
Res, da če boste šliu na potep boste imeli pač seboj termovko in posodico za doziranje, pa kaj,čez nekaj časa ti je to kot nekaj samoumevnega!

Vem, da bo marsikatera proti mojim besedam, ampak kako grozno sem se počutila, ko so me spraševali " a se dojite? " in potem poslušala kako, da ne pa ta in ona pa še vedno doji pa to je zdravo in pomembno...pa najbolje, da me zažgejo na grmadi in bo! Na koncu sem že lagala, da dojim in sem imela mir pred vsemi pametnimi nasveti!

Vsaka mati težko pričakuje svojega otroka, vsaka mati bi za svojega otroka storila vse, kar je zanj najboljše, zato vsem, ki ne dojite_ MI SMO ZLATE MAMICE!! NAŠI ŠKRATKI NISO LAČNI IN IMAJO RAVNO TAKO VELIKO LJUBEZNI KOT NJIHOVI DOJENI PRIJATELJČKI!

Tiste, ki pa dojite! Jaz vedno rečem, hvala bogu, da dojite svoje otroke, da lahko občutite navezanost in povezanost s svojim otročkom!
Vendar bodite previdne pri nas nedoječih, ker zelo boli!!!

Mujcek želim vam veselo FLAŠKANJE pa brez slabe vesti!!
lep dan, pa brez zamere sem se mogla nekje izkašljat!


(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Prišli smo domov!!!!!!
12.12.2005 20:15:14   
mujcek
Še sama ne bi tako dobro opisala svojih občutkov; res točno tako se počutim, kot si opisala!

Hvala za podporo, res mi veliko pomeni, da nekdo razume user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?