Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
? Kako to vpliva na vaše odnose? Včasih je kar težko biti potrpežljiv in cool, ko pa ne rata takoj. Kakšen nasvet (
saj vem, da je najbolje biti sproščen in se ne preveč ukvarjati s tem)? Ne vem, kaj je bolje, da se veliko pogovarjava ali da se o tej temi sploh ne. 
je treba delati (pa seveda z glavo
, joj takrat pa me res mantra, upam, da me bodo sedaj decembra malo prazniki zaposlili
) in moj
je pravi
na ukaz, itd. Bolj relaxed je vse. Čeprav - bolj ko se bliža ta preklemani pregled v ponedeljek pri Drobniču, bolj me spet navija..... Eh.... včasih se mi zdi, da ni vredno živcev, pa da tako ali tako nikoli ne bo, pa da nama sploh ni usojeno, pa da ni vredno čakanja..... Ne vem, težko je, kljub temu obema.
,če bo ratalo v prvo kar imava seveda upanje.
.
in kvalitetne