Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ampak mene neki zanima: z možem aktivno delava na
4. mesec, pa ni še nič ratal
, ampak sej ni še panike, vztrajnost in vaja dela mojstra, pa bo, a ne
telovadila (se to je zelo dobro delat, a ne
). Zanima pa me, če je možno imeti ovulacijo - 10. dan, čeprav sem imela še vedno majceno krvavitve, mi - nama ni bil glih "apetitlih" fajn občutek, ko je blo še mal rdeče, ampak sva vseeno. Danes bova spet

!
Mogoče pa le???
polomila (se hecam, pač ni tako kvalitetna) - samo ulegu se je name in
sem bila takoj na tleh
Sva se še 2 uri smejala in pridno popravljala najino "gnezdece". No, upam, da bomo konec meseca morda ŠE LETOS
, pa tud če se postelja zaradi tega čist podre
...Malo je edino problem, ker ne vem kdaj naj bi jo imela..ker moj ciklus še zmeraj ni urejen. Danes je moj 12 ciklusa. BT si še ne merim, ker mislim, da moram še vseeno počakat, da se mi
kako to gre..
Sedaj pa eno vprašanje, in sicer: včeri (16. dan ciklusa) se mi je tekom dneva pojavila krvavitev, prava kri, ne kakšen rjavkast izcedek, začelo me je neki ful bolet
Kakšna taka pikica pa nam bo olepšala vsakdan in mu dala še večji smisel. Ko pride seveda.