Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...
. Dogaja se namreč zelo malo oz. nič, torej visim na hribu brezveze že od srede zjutraj, pogrešam Emo, moža, mojo posteljo, mir, sonce in sprehode, hraaaano .... RR
. Bi me vsaj doma pustili, da bi lahko v miru čakala popadke ... a ne?
, upam da ste vse ok in da se imate lepo! Pogrešam naš čvek ... ampak bo prišel čas, ko bom nadoknadila za nazaj ...
!
, že letos imamo toliko krame, da me je kar groza...no ja bo že.
.
imam nov računalnik in spet lahko čvekam
sem na bolniški, ker sem staknila eno virozo z neznosnimi bolečinami v sklepih, vročino, občasnim bruhanjem in kašljanjem
, cuma, ti greš pa zdaj lahko rodit, ker sem že nazaj
da nama prinese nekaj za jest ker se mi neda niti kuhat me skoz ta bolnica spravi iz tira ker jo bogo skozi matrajo.
na našem decembrskem čveku....
.
.
, upam...
,čisto nabuhlo.Mazala sem jo z vsem možnim,kar imam doma,pa se je skoz praskala.In še veka ji je natekla in srbela,da se je spraskala do podpludbe.Smo jo peljali k pediatrinji,pa naletimo na dopust.Tista,ki jo nadomešča,pa je meni skrajno zoprna in nesramna,če nisi njen pacijent.Tako,da bomo čakali na našo P do ponedeljka,ko jo peljem na cepljenje....za pike od komarjev pa bom kaj nafehtala v lekarni,če jutri ne bo boljše in ji bo oko še zatekalo.Zadnje čase je na sploh bolj bogica s kožo...spet se ji pojavljajo rdeči lišaji,suhi flekci in mozoljčki.Očitno bo treba spet na alergo teste.
mislim nate!