Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

:
je danes zjutraj, ko naju je spet zapustil in odšel do jutri službeno v Poljče, vzel mojo malo Corso in svojim puncam velikodušno pustil ''ta velik avto''. In danes, malo prej, ko so šli po predavanjih ven na pijačo, mu je ta mala pošast crknila. Zdej moram jutr v akcijo, najprej po njega in pol še nekako pošast spravit v Ljubljano. Tako da
naslednjič, ker sem zaj..... Pa Cumo pozdravte, in Emi lupčka prtisnite od Ajde.
od Maje.
), potem pa pojeva kak jogurt, pa zvečer poje porcijo mlečne kašice
.
!!!
, res lepo! Naj vse teče kot po maslu!
??? to mi ni več podobno
). Predvidevam, da boste v eni uri dol, torej računam, da se dobimo ob 12-12.30 v Izoli?Kaj pravite?
!
od rojstva pa do sedanjega časa, sem jih še jaz nekaj pripopala.
.
oblačno in hladno.
al pa nilski konj, je najbolj pomembno, da boš zdrava in brez težav... pa da junija Maruša dobi bratca ali sestrco
. Juhuhu, kolk sem vesela zate
!!!! Sicer bi pa mi tut mel še enega... Sem rekla, da vsaj 2 leti razlike, ampak
.
! Upam, da kmalu zrihtaš kaj novega.
. jana73, a pa Elin bodoči mož že ve, kolk ga je njegova punca že v porodnišnici sračkala
.
. Jana73, mml in Bino so rekle, da me bodo za vajo povabile na srečanje v Ljubljano v decembru (torej po snegu), da se dokončno znebim strahu...no ja, ali pa me pobere